perjantai 9. syyskuuta 2016

Unboxing video

No nyt ollaan kyllä ihan hulluks alettu, jo toinen video tällä viikolla?! Oh yes indeed- mitä tapahtuu? No mä päätin lopettaa turhan stressaamisen videoiden editoinnin tasosta ja juttujen laadusta. Sori. Mut jos haluutte videoita, niin tämä on sitten kestettävä- asian punaisen langan kadottamisen, puheongelmat ja kameraan katsomattomuuden. :D

jenny

20 kommenttia:

 1. Kiva video, sun juttuja on kiva kuunnella :) laukku on myös tosi nätti!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana laukku! :) Haaveilen iteki tosta, mut hopeisilla metalleilla.
  Kelasin selitykset ohi, nii mistä nyt siis tilasit ton? :D
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!:) hopeilla sen saakin helposti. Kultaisilla ei. Jenkeistä. Samoin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli oikein pakko googlettaa sanan suora merkitys eli aikaasaamaton ihminen. :D haluutko avata tätä hieman enemmän mikä sai herkän mielen näin kirjoittamaan?:) pus!

   Poista
 4. Upea tämäkin laukku ja sopii myös sulle tosi hyvin! Kiva video.. Kiinnostaisi myös sellainen whats in my bag tyyppinen video, että mitä kaikkea tänne mahtuu :)

  Terv. Janica

  VastaaPoista
 5. Oot vain älytön ihminen. Mikset voi käyttäytyä niin kuin ihminen jolla liikkuu päässä muutakin kun silmät. Miks teet tahallasi itsestäsi tyhmän. Sinua/videoitasi jaksaisi katsellakin eri tavalla jos olisit edes jollakin tapaa fiksu niissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hellantuuteli sentään. Kyynel itku ja parku. Annan sulle salaisen vinkin: älä katso jos pahoitan sun mielen :D jätä rakentavaa palautetta, tai no oikeestaan älä jätä mitään. Näillä mennään ja sä jätät katsomatta!:) ni säästyt mielipahalta:(

   Poista
  2. Hei, tän verran vielä jatkan täällä jutustelua kanssasi, sen jälkeen voit laittaa mulle facessa vaikka viestiä omalla kuvallas tasavertaisuuden vuoksi ja sovitaan vaikka treffit niin voidaan jutella syvällisiä- kuten esimerkiksi minun- tai jopa sinun tyhmyydestäsi. Myötähäpeetä puolin ja toisin; sä turvaudut säälittävästi anonyymin nimimerkin taakse ja mä olen oma eläväinen itseni, josta sä et taas pidä :) Heitän paljon, paljon vitsin puolelle ja kameran edessä ei kukaan täysin voi olla oma itsensä hermostuksissaan, niin sen sijaan että pureskelisin kynsiä jännäkakat housussa heitän asioita lekkeriksi. Ota myös huomioon että saatan hakea suomenkielisiä vastineita asoille, jolloin sekoilen sanoissa tai en osaa puhua selvästi. Jos mun ulosanti sua oikeesti näin paljon valvottaa niin suosittelen oikeesti hakemaan toisen kanavan mitä katsoa. Mun ei varmaan tämän enempää tarvi sulle mitään selitellä, kannattaa taas vähän miettiä mitä sieltä anonyymin nimimerkin takaa huutelee. Ei jaksa enempää sulle näpytellä täällä, mutta laita ihmeessä mulle viestiä facessa jos seura oikeessa elämässä kiinnostaa. Ja jos vakavaa ohjelmaa haluat ni katso ihmeessä puoli 9 uutiset. Jossain pitää olla vika jos noin pantaa kiristää :)

   Poista
  3. Sun kommentti sisälsi asiallista kritiikkiä? Älä naurata. :) laita sun asiallinen viesti mul Facebookissa! Sä jatkat tätä anonyyminä vikinää edelleen, mitä se kertookaan sit susta. Mä olen valmis ottamaan sun "kritiikkis" ja "asiallisen palautteen" vastaan kun sä olet valmis puhumaan omalla nimellä:) amen ja moi!

   Poista
 6. Huippu video! Ne on aina tosi onnistuneita vaikka muuta väittäisitkin :) Ja täydellinen laukku, itekkin olisin päätynyt enemminkin noihin kultasiin yksityiskohtiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on vaan niin kriittinen olevinaan itselleen ;D Mutta hei kiitos <3

   Poista
 7. En ole blogisi vakituinen tai kovinkaan aktiivi seuraaja, silloin tällöin pistäydyn kurkkaamassa kuulumisiasi ja upeita asukuviasi. Tämän kertainen video oli kiva ja ennen kaikkea pidän tyylistäsi olla oma itsesi. Varsinainen palautteeni ei kuitenkaan tule sinulle vaan ihmetellen haluan kommentoida niitä palautteen antajia, joilla ei ole mitään hyvää sanottavaa tai edes rakentavaa. Miksi ihmeessä kukaan seuraa blogeja tai videoita joista ei pidä?? Kovin tuntuu olevan tekemisen puute, jos sellaisen ensin katsoo ja lähteepä vielä kommentoimaan. Onneksi sinulla tuntuu olevan jalat tiukasti maassa ja tiedät itse mitä teet. Jatka samaan positiiviseen malliin! Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kun tietäiskin mikä saa ihmisen palaamaan blogiin joka on itselleen niin vastenmielinen eikä aiheuta muuta kuin ärsytystä? Ja tosiaan lähteä sitten vielä inisemään jotain kommenttiboksiin, niinkun luuleeko nämä että lähden muuttamaan itseäni sen takia mitä he antaa "palautteena"? Jos haluaa vakavaa katsottavaa niin eikö telkkarista uutisia ihan tarpeeksi tule :D Oikeesti, kun en vaan ymmärrä? Tai kun en itse jaksaisi nähdä vaivaa mennä edes blogiin joka provosoi tai ärsyttää saati vielä vaivautua kirjottamaan mitään negatiivista? Ei niin päätä eikä häntää, mutta ei voi kuin ihmetellä ja sääliä. Luulisi olevan blogeja ja videoita netti piukassa ettei tarvi tulla tänne ulisemaan. Osaisin arvostaa so much more jos kirjottais mulle omilla tunnuksillaan vaikka facessa palautetta, mutta ehei ehei :D Kuten aikaisemminkin, korvasta sisään ja toisesta ulos- näitä tulee ja tulee aina olemaan ;) Oikeestaan mä en tiedä mitä teen, kun tuntuu etten tee mitään ihmeellisesti edes mutta teen kuitenkin- selkeetä? ;D Jos mun jutut ei kelpaa tälläsinä niin ole nyt ihminen fiksu ja älä palaa tänne, ei luulis olevan vaikea kaava?! Nojjoo, mä jatkan! Pus!

   Poista
 8. Harvoin jaksan katsoa videoita loppuun, sun videoita kuitenkin jaksan! Musta et turhia jaarittele ;-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kivasti sanottu Pauliina<3 Ihana kuulla!

   Poista
 9. Voi että miten kaunis se on... itselläni on haaveissa ostaa tuo keväällä Lontoon Harrodsilta! :) en malta odottaa...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Siis koko rahan arvoinen! Suosittelen <3

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)