lauantai 24. syyskuuta 2016

Grey is my favorite color

DSC05852 DSC06054 DSC06085 DSC05889 DSC06074 DSC06012 DSC05923

Shoes/From Spain
Bag/Givenchy Antigona
Pants/VeroModa
Shirt/Vila
Scarf/Vila
Watch/Cluse
Bracelet/Michael Kors


Syyspukeutuja ja syysintoilija ilmottautuu! Ei vaan löydy sanoja, kuinka hieno aika syksy on. Love love love. Mun harras toive olis että syksy kestäis aina vaan vähän pidemmälle, tosin viimiset neljä vuotta tähän aikaan osa syksystä on mennyt reissatessa- ja tämän vuoden syksy todellakin on isoin muutos ei vain sen takia ettei reissua tullut vaan se syy, miksei reissua viitsinyt järjestää samaan aikaan. No se omakotitalo joka ostettiin. 

Saatiin vihdoin ja viimein avaimet sinne tänään, ja pikkusen, ihan vaan pikkusen oli epäuskoinen olo kun kävelit siellä tyhjiä käytäviä pitkin ja pystyit kaikki suunnitelmat päästäsi lisäämään vihdoin käytäntöön: tohon tulee toi, tähän tää jne. 
Vanhat omistajat kun luovuttivat asunnon avaimet ja lähtivät niin vartti sen jälkeen miekkonen oli kantanut jo remppatavarat sisälle taloon ja eikä aikaakaan kun lattiat oli jo suojattu ja löydettiin toisemme repimästä tapetteja- terapeuttista much? ;)

Niin perhekeskeisinä ihmisinä kun meidän perhe onkin, niin yllättäen nämä oli siellä apuna ja suunnittelemassa heti kaikkea. Ihana äitini oli järjestänyt salaa pienen juhlistamishetken kera skumpan, juustojen ja vaahtokarkkien. Siinä sitten kilisteltiin menemään, juteltiin ja mä yritin mielessäni käydä läpi että mihin sitä oikeen on alettu. Hei kaksi kertaa vuodessa tolkuttoman ison pensasaidan leikkaaminen? Terassin maalaaminen ja pihan siistiminen? Halloota hei maa kutsuu, mutta onneksi ollaan menossa kylmempää kohti niin ei viitsi rikkaruohoja kauheen myöhään nyppiä.. 

Kyllä se siinä kohdassa iskoutui ihan tosissaan päähän että tää on meidän, kun tuli aika sulkea ovet ja opetella hälytysjärjestelmän salasana ja laittaa se oikeesti päälle ja poistua nopeasti itse, mutta ei, mä unohdin olohuoneeseen valot ja koska ei noiden katkaisijoiden sijainnit vielä olleet ihan hallussa niin menoviiveen piipatessa mä lähden juoksemaan kuin päätön kana ympäri olohuonetta rämpyttäen jokaista katkaisijaa et perskele, sammuispa nyt jostain jo paniikin iskiessä. Alta ehdittiin karkuun kyllä mutta huoh, en ala taas!

Ehdin nappaamaan kyllä joitain kuvia kodista, jotta saadaan ennen ja jälkeen vertailuja aikanaan sitten. Nyt untenmaille, jotta jaksaa lähteä Ikealoimaan!


jenny

4 kommenttia:

 1. Innolla odotan ennen ja jälkeen kuvia kämpästä! :) Mukavaa, että olet alkanut postailemaan hieman useemmin. Itsekun en lue kuin kolmea blogia ja sinun blogisi on yksi niistä, niin tulee lähes päivittäin käytyä täällä kurkkaamassa joko olisi taas uutta postausta tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, just nyt kun pääsit sanomasta et postailen useammin- long time noooo seeee ! Mut tottakai tää remppa on nyt vienyt kaiken ajan :( Ennen ja jälkeen kuvia on tulossa :) Voi, ihanasti sanottu sulta.<3 Lupaan postailla kun saadaan vaan remppa JA muutto alta! apua.:D

   Poista
 2. Onnea valtavasti uuteen kotiin! Odotan jo innolla remppa/sisustuspostauksia sun tyylin tietäen, varmasti unelmakoti :) Tuli niin hyvä mieli muutenkin sun puolesta! Ja tän postauksen myötä odotan vielä enemmän yhteenmuuttamista ensimmäiseen omistusasuntoon poikaystäväni kanssa vaikka se tapahtuukin vasta parin vuoden päästä mutta kuitenkin.. =) Voin niin kuvitella jo ton sun kuvaileman fiiliksen siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Kunhan vielä pääsis muuttamaan :D Apua, tuntuu ikuisuudelta. Tän hetkinen unelmakoti ainakin meille<3 Tää on kyllä loppujenlopuks aika tunteiden täytteistä hommaa, stressiä, haikeutta, uuden odottamista jne.. Sulla vielä edessä <3

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)