sunnuntai 21. elokuuta 2016

MY TATTOOS

DSC05391 DSC05363 DSC05396 DSC05347 20160813_182453 DSC05352

Tuli tuossa parisen viikkoa oltua taas neulan alla oikein kahden eri tatuoinnin takia, josta sain idean toteuttaa postauksen. En edes muista onkohan jossain aikojen alussa ollut mahdollisesti tatskaesittely?! No nyt tulee. Tatuoinnit on ylhäältä alas vanhemmuusjärjestyksessä!
Eli tällä hetkellä niitä on 6 kappaletta enkä voi kieltää äitinikään mieliksi etteikö lisää olisi tulossa.. Hehe, hups. Sanotaan näin että neljällä kuudesta on merkitys, kaksi jotka voitte varmasti veikata on olemassa vain siksi että kaunis kuva. 
Tämä uusin, alimmassa kuvassa siis oleva tekstihän on napattu lapsuudenelokuvasta Lilo&Stitch. En voi vieläkään katsoa sitä kohtausta missä tuo lause sanotaan itkemättä! Ihan hassua, mutta oon aina halunnut jonkun perhepainotteisen tatuoinnin ja siinähän se nyt on. 


jenny


PS. VILA VIP-ILTA ON TAAS TÄÄLLÄ! 26.8 Perjantaina! Ilmottautumiset pikapikaa TÄNNE!

9 kommenttia:

 1. Toi niskatatska on niin upeee! ei yhtään oo tatskakuumetta eeeei :D

  VastaaPoista
 2. Upeita tatuointeja! Jokainen noista on aivann täydellinen.. Itseäkin kiinnostais joskus vanhemmalla iällä ottaa tatuointi (olen 18), mutta en vielä tiedä mihin ja minkälainen, ja haluan olla varma asiasta ettei sitten mene huti :D mikä noista on ollu kivuliain, vai onko sellasta? Apua nyt kyllä iski paha himo saada tatuointi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :) Otat sitten kun oot varma, ei tuu sitten ainakaan huteja tehtyä. Sanotaan näin että niska oli henk.koht mulla ehdottomasti pahin pahin ja pahin :D Hyi. Sitten oli jalkapöytä ja sitten kylki. Muut oli ihan pala kakkua :) Hyvin yksilöllistä silti se on!

   Poista
 3. Onkohan sulla kaikki muumit ihan laaksossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö! Tarkoitatko sä nyt vaan itse muumeja vai kaikkia hahmoja jotka esiintyy siinä ohjelmassa?:)

   Poista
 4. Toi niska ja jalkapöytä tatuointi on niin täydellisiä! Vaikka tykkään yleensä tekstitatuoinneista, mutta noi on niin makeita ja hyvässä kohtaa! :> Itteäki kuumottelis ottaa joskus johonkin jokin tatuointi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kans harvemmin iskee oikeen kuvatatskat!:) mut sit päätin etten halua olla yks iso muistikirja tekstitatskojeni kanssa joten aloin ottamaan muitakin 😂

   Poista
 5. Voi, nyt tulee ihan alemmuudentunne, kun tällaista postausta lukee. Itsellä vain yksi pieni tatska olkavarressa, horoskooppimerkki. Ollut jo monta vuotta. Menisin kyllä mielelläni ottamaan lisää, mutta kun ei vain kertakaikkiaan saa aikaiseksi, ja raha-asia toinen. Pienet tulot muutenkin ja monia pakollisia menoja mm autosta, niin eipä siinä paljoa tatskoja oteta.

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)