sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Suca shoes!

DSC09422 DSC09408 DSC09410

Muistatteko kun joskus syksymmällä kirjottelin porilaisen naisen suunnittelemista Suca-kengistä, jotka ylläolevissa kuvissa näkyykin. Yhdet mukavimmista korkkareista, jotka on laadukasta nahkaa ja muotoutuvat omaan jalkaan tehden kävelystä entistä mukavempaa. 
Nyt näitä klassisen kauniisti toteutettuja yksilöitä saa myös ballerinoissa punaisena, mustana, tummansinisenä sekä konjakin värisenä. 
Sain jälleen kokeiluuni kengät! 
DSC05261 DSC05244
Kuvan tyynyt saatu TÄÄLTÄ
DSC05227DSC05272

Valitsin väreistä tuon kauniin konjakin värin, joka toimii yhtä hyvin lähes kaiken kanssa kuten mustakin. Nyt kun muutaman päivän on niiden kanssa tässä tepastellut niin voi pojat, ekat balsut mistä ei tullut jäätäviä painautumia ja rakkoja. Aivan eri luokkaa verrattuna vaikkapa H&M balsuihin. Laadukkaat, klassiset ja ajattomat sekä nahan takia kestävät yksilöt on paras sijoitus koskaan. Nyt olisi harvinainen mahdollisuus päästä sovittaamaan molempia kenkiä- sekä suomalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia koruja sekä vaatteita Porin Puuvilla-ostoskeskukseen. Toisessa kerroksessa sijaitseva pop-up liike on täynnä ihania juttuja, mutta pikapikaa täytyy mennä hypistelemään jos mielii, sillä poppari sulkee ovensa sunnuntaina 17.7! 


Muistakaa tukea paikallistakin yrittäjää :)jenny
-Postaus toteutettu yhteistyönä-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)