sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Blogigaala!

DSC00984 DSC01037 DSC00990 DSC00995
Lauantaina oli perinteinen Indiedaysin blogigaala Helsingissä, johon lähdin siskoni kanssa. Huh, miten nopeasti meni viikonloppu mutta samalla lauantai oli todella pitkä päivä, koska lähdettiin aamu kuuden junalla kohti Helsinkiä, ihan komiasti vajaan neljän tunnin yöunilla. Yök ja yök sanon vaan. Snäppiseuraajat tietää mun asukriisistä, joka ei koskaan siis loppujenlopuksi ratkennutkaan. Oli suunnitelmissa käydä muutamat vaatekaupat läpi mutta eihän sitä paikanpäällä kerennytkään. Nukkumiseks meni niin, että jäi päiväohjelmakin välistä ja kaikki kiva siellä näkemättä. 
No, ehkä selviämme tästä (koska hotellin tyynyt ja peitot <3).
DSC01050 DSC00987 DSC01059
Yhden vinkin oon ottanut korvan taakse aika tiukkaankin! Jos epäilyttää tai on kriisi; pue mustaa. Se on satavarma niin arkeen kuin juhlaankin. 
Ei muutakuin vähän pitsiä, istuvat housut, kultaset korut, Vuittoni kainaloon ja siihen sopivat kengät, joiden btw piti olla korkkarit, mutta no, tyypillistä mun tuuria. Tilasin jo pari viikkoa sitten kahdet korkkarit kotisovariin, molemmat pienet. Ei muutakuin palautukseen ja samantein uudet kokoa isommat kotimatkalle. NO, eipä ne pirulaiset ehtineet. TAI NO, seurantanumero paljasti että ne oli jo Porissa, muttei ehtineet hyllytykseen. Voitte vaan arvailla, kuinka paljon nakerteli meikäläisen hermoja niin että alkoi naurattaa ihan hulluna. Sitten vaan juoksemaan toista iltaa peräkkäin meidän Porin laajaa valikoimaa läpi ja löytyihän sieltä samaa sävyä olevat kengät, mutta korkkareita ei nyt tietenkään. Hiukset olis toki voinut kihartaa vähän tuomaan juhlallisuuden tuntua, mutta yks asia mitä en kestä on sateen kostuttamat kiharat. 
Pelasin kerrankin siis varman päälle- hyvä minä.
DSC01072 Gaalassa oli myös hauska Photo Booth koppi, johon päädyin siskoni kanssa sekä vanhan tutun jo nuoruusajoilta täältä lapsuudenmaisemista, joka on paitsi hauska hemmo, mutta tekee älyhyvää musaa. Tsekkaa mun lempparibiisi tästä!
DSC01063 Loppuun vielä yhteiskuva musta ja mun avecista. Ei ihan menis siskoksista vai?! Ja hei, mun sisko tais olla paikalla sillon kun huulet jaettiin, nimittäin mä ja meidän pikkuveli synnyttiin pienellä ylähuulella.. Toi keskimmäinen lapsi siis varasti meidän molempien huulet! 
Mutta huhhuh mikä viikonloppu takana, 600 kilometriä, aivan liikaa rahaa kulutettuna takseihin, vähäiset yöunet, paljon naurua ja hyvää ruokaa- parasta seuraa unohtamatta <3jenny

8 kommenttia:

 1. Kapea ylähuuli/huulen puuttuminen johtuu usein äidin raskaudenaikaisesta päihteiden käytöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono provoyritys. Meilläpäin tuo ylähuulettomuus johtuu kyllä ihan sukuviasta :)

   Poista
 2. Sää oot niin kaunis ja ihanan oloinen likka!! :) Jatka samaa malliin. Ootteko sun hellun kans kuitenkin vielä yhdessä vai? Luin viime postauksen ja ajattelin vain.. Ja kivaa vappua muuten !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan, kiitos kovasti!:) Miksei kukaan kysy vaikka miten mun työt sujuu kerrankun siitäkin mainitsin kriiseileväni :D Hah,no joo. Samoin sinne!

   Poista
 3. Ootteko enää yhdessä sun miehen kans? :o kaikkea hyvää silti ja oot tosi sievä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä asiasta puhutaan täällä sitten jos on jotain puhuttavaa jossain vaiheessa:) Kiitos <3

   Poista
 4. Mistä noi kengät on? :O aivan super ihanan väriset ja muutenkin ihanat! <3

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)