perjantai 25. maaliskuuta 2016

No ne huulet!

Enpä olis muutama kuukausi sitten vielä uskonut että tulen tekemään postauksen mun turpavärkistä, tai lähinnä huulista. Tässä sitä kuitenkin ollaan; asia, josta on kuhistu ja muhistu, otettu screenshotteja ja vertailtu, onko se nyt menny täyttämään huulia vaiko ei. En ymmärrä silti, eikö se muka näy ja oo ihan itsestäänselvä juttu kun kuvia vertailee? Kuvissahan sen eron just huomaa. 
Niin lähellä kun mäkin päivittäin ihmisiä työskentelen vain murto-osa on huomannut mitään vasta kun oon sanonut että ylähuulta on fiksailtu. Vasta kun oon näyttänyt ennen ja jälkeen kuvat on hoksattu, että hitto niinhän onkin! Tässä tullaan taas siihen, miten moni oikeesti on täyttänyt tai korjannut huuliaan kenenkään tietämättä- koska maailmanluokan salaisuuden paljastus; kaiken voi tehdä myös kohtuudella. 
Media on täynnä näitä turboankkahuulia, Aitolehdet ja Pitkäsen Suvit sun muut, heistä nyt näkee että on jotain laitettu, jonka takia ihmiset tuomitsee heti kaikki jotka aikovat huulensa täyttää. 
"Sust tulee sit sellanen duckface"
"Tukiaishuulet tilauksessa vai?" 
Jep jep. 
No seuraavaksi tulee kuvia mun ankkahuulista, varautukaa nyt ihmeessä! Screenshot_2016-01-27-00-52-05 Tässä viime kesäisessä kuvassa näkee ihan naturalhuulet, ilman meikkiä koko akka. Niinkuin näkyy, ylähuuli on ihan murto-osan kokoinen verrattuna alahuuleen. Arvatkaapa vaan, mitä tapahtui, kun oikeen hampailla hymyili?
20151011_010238 20151011_015335 No, sehän katosi kokonaan. Toi ylläoleva kuva sai mut heräämään, että ei saakeli, toltako se oikeesti näyttää? 
Olin mä jo pienestä pitäen tiedostanut sen ettei mulla ole ylähuulta millä hymyillä, enkä oo kylläkään koskaan varonut nauramista sen pelossa että joku muu sen huomaisi, mutta ainahan se takaraivossa on ollut. Joku on saattanut huomata tai sitten ei, mutta tässäkin tapauksessa itsekriittisyys ja itsensä kovin vihollinenhan olet sinä itse, joka näkee pienetkin virheet. 
 Ylläoleva kuva on erään baarireissun tuotoksia ja voitte vaan kuvitella, kun seuraavana aamuna katsoin otettuja kuvia pienessä dagen efterissä ja tämä kuva pisti silmään. Muistan vaan tuijottaneeni kuvaa ja zoomailevani sitä tasapainotellen sitä oliko se niin paha vai ei, vaikka sisimmissäni tiesin ettei kukaan muu välittänyt asiasta mutta mulle tuli ihan hirveä olo. Niin ruma jotenkin. 
Jäin pyörittelemään asiaa mielessäni, mutta kyllähän mä sen tiesin että muutos on tultava. Pieniä pinnallisia asioita, tiedän tiedän- mutta kyllä jokainen nainen tekee kaikkensa että tuntisi olonsa paremmaksi. Eikä siinä ole kenelläkään mitään sanomista, mitä toinen omalle kropalleen tai naamalleen tekee. Mun äiti nyt tietysti hyppi riemusta soikeena kun kerroin suunnitelmistani. Ongelma oli kuitenkin korjattavissa pienen pienellä kosmeettisella toimenpiteellä. Enkä kadu yhtään, tai kyllä, yhtä asiaa; sitä, etten toimeutunut jo aikaisemmin. 
Screenshot_2016-03-09-22-09-10 Screenshot_2016-02-28-21-22-10 Screenshot_2016-03-15-23-21-29

En lähde valehtelemaan kuinka monta kertaa mulle on ylähuulta täytetty, sillä monesti on menty piikin alle. Sen täyttäminen on vaatinut pitkää pinnaa, kylmäkalleja, monen monta kirosanaa ja kyyneliä. Mun ylähuuli oli niin pieni että sen täyttäminen piti alottaa niinsanotusti nollista. 
No mitä toimenpiteeseen tulee, onhan se nyt ihan perseestä- suomeksi sanottuna ihan suoraan. Ensimmäiset kerrat oli pahimmat, mun neulakammo sai hikoilemaan ja voimaan pahoin, mutta ajan saatossa sekin on helpottanut ja silmät kiinni pitämällä pääsee pitkälle, sekä keskittymällä hengittämiseen. 
Mun luottotäyttäjä Nita (klik!) on nopea työssään ja yrittää tehdä kokemuksesta mieluisan kertomalla mitä tekee, mihin pistää ja milloin pistää. 
Pari päivää kestää huulissa turvotus, mutta lopullinen tulos näkyy parin viikon päästä, mikä on vähän petollista kun ensiksi jotut jo niihin hieman turpeisiin huuliin ja sitten kun turvotus lähtee niin tuntuu ettei ole mitään täytettä enää! Täytyy pitää järki päässä eikä antaa tulla vauhtisokeeksi.
 Mun huulet on turvonnut aina ihan kohtuuttomasti, siis ihan hulluna, mikä ilmeisesti johtui siitä etten juo vettä koskaan. Tällä kertaa (eilen siis pistetty) olin juonut 3 litraa päivässä vettä viikkoa ennen ja täytyy kyllä sanoa että eron huomaa, turvotus on 1/3 siitä mitä se oli. Paljon miellyttävämpää näin, vaikkei se veden litkiminen mitään hauskaa ole varsinkaan kun mä en vedestä erityisemmin oo koskaan tykännyt. 
No mutta, en tiedä mitä enempää höpisisi, laittakaa kysymyksiä jos niitä vielä heräsi. Tätä postausta on toivottu ja tässä se nyt on! Jos joku kokee tälläsen pinnalliseksi tms, niin voi jättää melkein sanomatta- sitä tää tavallaan on mutta tavallaan ei. 
Ihmisen omia päätöksiä edelleen eikä vain julkkisten etuoikeus, vaan myös tavallisten kaduntallaajien. Pieniä juttuja, jolla oli mulle iso vaikutus! Tulevaa kesää ja villejä huulimeikkejä odottaessa ;Djenny

50 kommenttia:

 1. huulten täyttämisessä tai ulkonäön parantelussa ei oo mitään pahaa! eikä sun huulet oo mitenkään liian överit ja ymmärrän täysin et miksi oot halunnut huulia täyttää. jokaisen pitäis tehdä niin mikä itsestä tuntuu parhaalta, ja kuitenkin noi huulitäytteet on väliaikaisia joten jos joskus tulee aika ettei enää haluakaan ottaa niin senkun lopettaa vaan. en ymmärrä miks tää on joistakin niin big deal. pidä jenny toi asenne, oot paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen! Juuri näin.:) Mikään lopullinen juttu tää ei ole ja nimenomaan milloin vaan voi lopettaa. Toki tästä on ehkä syyttäminen mediaa sillä aina pitää tuoda ääripään esimerkit esille jolloin ihmiset ei näe eikä halua ymmärtää muuta kuin sen ankkalookin :D Eihän tää big deal ole mutta no, ihmiset..:D Nostetaan kissa sitten pöydälle kun kerran ihmetytti! Pus pus sinne<3 (nyt kun on vihdoin jotain millä pusutella:DD)

   Poista
 2. Upealtahan sä näytät! Mä niin toivon ettet saa tästä postauksesta kauheesti paskaa niskaan. :) musta se on kiva et myöntää asian jos on jotai täytelly ni asia ei olis niin tabu. Ja tiiätkö ku yleensä ne joilla on onnistuneesti täytetyt huulet ni ei hiisku asiasta ni sit nähdään vaa ne ääripäät. :D mä aion täyttää huuleni tulevaisuudessa, tekeekö toi Nita muualla ku Porissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ei mieti yhtäkään paskakommenttia tullut vielä;D Juuri näin se menee mitä sanoit! Öö, mielestäni hän on käynyt tekemässä keikkaa Tampereella mutta tällä hetkellä kun on raskaana niin varmaan reissaaminen olis vähän turhan rankkaa!

   Poista
 3. sulla on kyllä tosi hyvä lopputulos! en itse pidä YHTÄÄN esimerkiksi kylie jennerin tai johanna tukiaisen huulista.

  VastaaPoista
 4. Hyvä muutos. Ehdottomasti kannattaa käyttää näitä kauneuskikkoja kun kerta lopputulos on noin nappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Ja varsinkin kun lopullisesta ei oo kyse :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! :) aijotko sä vielä täyttää lisää? :)

  VastaaPoista
 6. WOW, upea lopputulos! Ilman tätä tekstiä en olisi ikinä mennyt kyseenalaistamaan huulien aitoutta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Niinpä;D Mut kun on hyvin laitettu kohtuudella niin ei moni edes lähde arvaamaan;D

   Poista
 7. Tosi hyvä lopputulos! :D Just sopiva. Tollasen voisin itekin hankkia, sillä noi on ihan täydelliset! ^_^

  VastaaPoista
 8. Todella onnistunut lopputulos! Mä en siis ite tiiä yhtää onko kyse kuukausista vai vuosista, mutta osaatko sanoa kuinka kauan sulla pysyy nyt toi tän hetkinen muoto huulissa ennen kun pitää täyttää seuraavan kerran? :} Mä oon kyllä joskus itekki harkinnu ku itsellä sama "ongelma" jos hymyilee niin että hampaat näkyy, muttei kuitenkaan vielä oo ihan ajankohtastakaa rahatilanteen ym. takia... :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! No siis, mulla on aika tiuhaan tahtiin nyt laitettu, että on saatu tää lopputulos ja nyt annetaan hetki vaan olla.:) Aineesta riippuen kyllä pitäis yli puolvuotta pysyä.:)

   Poista
 9. Saanko kysyä, mitä ainetta huuliisi käytettiin? :) olen itse harkinnut kokeilevani restylanea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa! Beautifilliä on mulle laitettu :)

   Poista
 10. Mäkin niin haluisin täytettä ylähuuleen! Raha tulee siinäkin vaan esteeks :( tykkäisin niin käyttää huulipunia, mut ei näytä musta niin kivalle kun ylähuulta on tuskin lainkaan... Sulla tosi onnistunut muutos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitat säästöön joka kuukausi niin kyllä se raha säästyy ja sijoittuu huuliin sitten hyvällä omallatunnolla kun on säästänyt johonkin tiettyyn :) Mulla oli ihan sama juttu mutta jos nyt uskaltais enempi käyttää!

   Poista
 11. Näytät upealta! :) Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja jään ehdottomasti lukijaksi. Sulla on aivan upeat hiukset, voisitko tehdä niiden hoitamisesta ja lempituotteista yms juttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi miten mukava kuulla- toivottavasti viihdyt =) Oon vähän laiska niiden hoitaja tai mitenkään hoitele niitä mutta teen tässä pari pv sisällä postauksen jossa on mm käyttämiäni hiustuotteita!

   Poista
 12. Itsellänikin on ohut ylähuuli ja olen pohtinut ja pohtinut, mutta lopulta tajusin että se asia mm tekee minusta persoonallisen, erilaisen ja haluan erottua joukosta. Mutta upealta näyttää ja olet niin kaunis!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan sekin! Se on ihan omia päätöksiä eikä kaikkien tarvi täyttää vaikka oliskin ohut ylähuuli :) Voi kiiiitos sinulle!!

   Poista
 13. Aivan upeat! Mulla on sama ongelma ja oon haaveillu että täyttäis vähän mutta vielä en ole uskaltanu. Ootko pitämässä vielä liikkeessäsi pistoiltaa? Meni viimeks ohi ihan täysin ja oisin iha super innostunu ton tyylisestä jutusta missä olisi vertaistukea mukana :D Eka kerta ku kommentoin sun blogia, pakko vielä loppuun lisätä että oot aivan upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel on ollut kuule kunnon akkalauma pitämässä käsistä kiinni ja muistuttamassa hengittämisen tärkeydestä ;D Monia ekakertalaisia jotka on tullut yksin on halunnut just että joku tulee viereen tueksi ;D Varmaan kesällä voisi vielä järjestää, ne on ollut kyllä tosi suosittuja! Ja varsinkin kun tulee määrätty määrä ihmisiä niin saa huiman alen :) Täytyy vaan katsoa, miten tuo Nita nyt tässä kesällä on käytettävissä, on meinaan raskaana;D Voinen kyllä ilmotella mahdollisesta illasta vielä täällä ja yrityksen facesivuilla, jos ei sitten menis ohi! No mut kiva et kommentoit! Kiitos sulle :)

   Poista
 14. Näytti kauniilta aiemminkin
  mutta ymmärrän miksi oot halunnut täyttää kun itsellä kanssa ollut sama mielessä, ainut mikä estänyt on se että kun asun pohjoisessa enkä tiiä onks täällä paikkaa ja se että en jaksais käydä uudelleen laittamas jos ei kestä kauaa (mulla ei oo siis tietoa juuri tästä kun haluaisin vaan hieman isommat huulet9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai nyt luulis että siellä joku edes vierailee tekemässä? Ootko koittanut googlettaa? Kyllä yleensä näillä tuotteilla on pysyvyys puolesta vuodesta ylöspäin :)

   Poista
  2. ajatuksen tasolla vasta ollu :D tai aikomuksena kun saa rahat kerättyä kun niin ollu menoeriä. Pitääpä katsoa, nyt ku sanoit niin olisi tosiaan kumma jos ainoastaan Etelä-Suomessa tehtäis

   Poista
 15. Tosi hyvät huulet! Saako udella paljon sulle on kokonaisuudessaan laitettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mä en oo valitettavasti pitänyt kirjaa :/

   Poista
 16. Kauniit ja tosi luonnollisen näköiset huulet! Jopa mullakin katoaa ylähuuli, jos hymyilen niin et hampaat näkyy, välillä se ottaa päähän...Mut en tiedä uskallanko tehdä asialle mitään,jos meneekin mulla sit helposti överiksi.No aika näyttää ;)

  Terv. Janica

  VastaaPoista
 17. Törmäsin blogiisi ihan juuri ja täytyy kyllä sanoa että oletpa kaunis. Todella luonnollisen, kauniin näköiset ja kasvoihisi sopivat huulet :) hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 18. Todella kauniit huulet Jenny! <3 Mä en oo edes huomannu tai kiinnittäny huomiota, että oot ottanu huuliin täytettä. Eli luonnollisilta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeii kiitos Inanen<3 Sun omat turbohuulet on niin ihanat.

   Poista
 19. Kiitos hienosta tekstistä: kerroit asiasta kiihkoilematta, ja perustelit hyvin ratkaisusi. Minusta on hyvä, että huulien täyttämisestä keskustellaan näinkin avoimesti. Minun silmiini huulesi eivät tosin näytä luonnollisilta, mutta minunpa mielipiteelläni ei oikeasti ole mitään väliä, vaan sillä, että sinä tunnet olosi hyväksi ja että sait ratkaistua itseäsi koskevan ongelman. Kenenkään ulkonäköä ei pitäisi kommentoida negatiivisesti, jos ollenkaan, joten se, että sanoin jotain ikävää huulistasi, kertoo enemmän minusta kuin sinusta. Eikä se negatiivinen kommentti paranna kenenkään oloa eikä tuota mitään hyvää tai muuta esimerkiksi jonkun valintoja tai käyttäytymistä. Unohdamme helposti tässä nettinimettömyydessämme, ettemme ehkä sanoisi samoja asioita kasvokkain kuin täällä blogosfäärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi hienosta kommentista! Amen ja moro!

   Poista
 20. Aivan upeat huulet! Tosi luonnollisen näköiset. :) Oon itsekin nyt tässä muutaman kuukauden pyöritellyt päässäni ajatusta jos kävisi täyttämässä ylähuulta, joka on aivan olematon. :D

  Ennen olin aivan tajuton kaiken "epäluonnollisen" vihaaja, mm. tekoripsien, huulitäytteiden ja rakennekynsien.. Olin just niitä ihmisiä jotka hoki samaa "miks ei voi vaan olla sellainen kun on!?!?!?!?". Nyt mulla on geelikynnet, enkä osaa olla ilman, rakastan tekoripsiä ja haaveilen huulten täyttämisestä. Niin ne ajatukset muuttuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, juurikin näin :D Mulla ei oo koskaan ollut oikeestaan mitään näitä "feikkijuttuja" vastaan, että miksei voi laittaa jos haluaa, hetken me täällä vaan ollaan niin miksei tee asioita niin kuin itse haluaa ja miltä haluaa näyttää :) Omien täyttökokemuksien tuoman fiiliksen ja lopputuloksen ansiosta suosittelen kyllä ottamaan jos haluaa vaan, lopullisesta tuloksesta kun kuitenkaan ei ole kyse!

   Poista
 21. Moikka! Tosi upeen näköset huulet! Paljonko sulle on täytettä laitettu/paljonko kerrallaan? Missä oot käyny ottamassa ja minkä verran yksi kerta maksanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Facebookista löytyy sellanen laittaja kuin Täyteainehoitaja Nita Kalmi :) Kerralla on mulle laitettu maksimissaan 1ml poikkeuksellisen nopean turvotuksen takia. En muista montako kertaa on laitettu kokonaisuudessaan- monesti :D Hinnaston löytää http://www.nkbeautyclinic.com :)

   Poista
 22. Tosi hyvän näköiset huulet! Ja harvoin näin pääsee sanomaan täytetyistä huulista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Ja siks halusinkin nostaa kissan pöydälle että media vääristää meidän käsityksiä täytetyistä huulista että ne nyt vaan automaattisesti näyttää siltä, miltä ne nyt näyttää julkkiksilla :D

   Poista
 23. Vautsiii. Mäki haluun. Paljon yks pistos kerta sulla maksaa? Ja oon myös kiinnostunu tommosest illast! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pistosiltama tiedossa 21.5 :) Facebookista mun firman sivuja seuraamalla näkee tarjoukset!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)