sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Layers

DSC08249 DSC08196 DSC08326 DSC08213 DSC08297 DSC08247

Skirt/Boohoo
Shoes/Blanco
Bag/DKNY
Poncho/Zalando
Knit/Zara
Watch/Marc by Marc Jacobs


Aletaan taas olemaan elävienkirjoissa ja korvatulehdus kera poskiontelotulehduksen on vihdoin poistumassa musta! Eihän tässä ollakaan kun joku kuukausi oltukin kohta kipeenä, vielä annettais tällänen semiärsyttävä yskä jollekin halukkaalle. Tää viikonloppu on pyhitetty OC:lle, sängylle ja suklaalevylle. Jotenkin on niin poikki tosta sairastamisesta ja yhden jälkitaudin kourissa olleena ajattelin että kunnon lepo tekisi tästä lopun. Saikkua kun vieläkään en ottanut.. Lääkärin ilme kun sanoin viime sunnuntaina että sellaset dropit että pääsee töihin kiitos, alkulämpö vaan kevyet 38.5. 
Mutta töihin mentiin maski naamalla, jota myös menkkarätiksi luonnehdin.

No mutta, jottei koko sairaskertomus tulis tässä puolvahingossa kerrottua niin mulla olisi kaksi juttua vielä. 
Yhteistyökumppanillani House of Brandonilla on synttärit, ja tästä sunnuntaista tulevaan sunnuntaihin heillä on alennus -20% (ei koske Dr.Denimejä eikä lahjakortteja) tuotteista koodilla HBR2.
Itsehän aion tiiviisti seurailla koko viikon, jos vaikka löytyis joku kiva kevättakki.. Kun niitähän ei ole vielä liikaa..

Toinen juttu olisi pieni kaino pyyntö näin ystävänpäivän kunniaksi, että uhraisitte yhden euron äänestääksenne minun ystävää Anniinaa, joka on osallistunut Miss Rock-kisaan! Aika magea mimmi ja sitäkin parempi yhtiökumppani, myöskin mun ripsitaikuri. 
Pakko vielä lisätä että kuvien takana on meikäläinen ja toimin myös pääpiruna Anniinan meikkiin. Meidän liikkeen Anna värjäsi ja laittoi Anniinan tukan. 
Eli annetaan titteli sille kelle se kuuluu!

Äänestä Anniinaa lähettämällä tekstiviesti MISSROCK 5 numeroon 17224
Viestin hinta on 1,00 euro


jenny

1 kommentti:

  1. Kerrassaan upea likka ja ihanan lämpöisä asu! :) Koitas nyt parantua siellä! Vaikka duuni onkin tärkeä osa elämää ja siitä mielellään suoriutuu hyvin, on tärkeää antaa kehon levätä! Jos sairastelusta tuppaa tulla noidankehä, niin kannattaa vaihtaa kaikki kosketeltavat kodintekstiilit uuteen satsiin! Ja tottakai levätä kotona, EI töissä ;) Paranemisia ja voimia uuteen viikkoon! :)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)