sunnuntai 13. joulukuuta 2015

STUDIO PICS

008

Pääsin tuossa taannoin otattamaan kuvia koiristani! Kunnon junttiletka, Tupu, Hupu ja Lupu. Oikeasti Lilli, Nippe ja Napoleon, mutta samapa tuo. Meidän koirat on kyllä joutuneet kameran eteen muutamia kertoja niin että jopa kuvaajalta pääsi toteamus, että koirat on tainneet ennenkin olla kuvattavana. 
Ehkä, paristi...
004005_turkoosivalmis 010 001 006 003_punainen 009 011

Näistä tuli niin kivoja, että laitoin oikeen printit näistä tilaukseen ja käärin muutamalle pakettiin kuvan kehyksien kera. Hyvä kattoa noita kuvia, kun joissain näyttää siltä että noi paukapäät osais oikeen hymyillä tai posettaa tuimasti. Meidän vanharouva Lilli, kuvien suorakarvainen valkoinen harvahammas 11 vuotta innostui studiolla olemisesta niin että alkoi juoksemaan ympäriinsä ja ärisemään pojille. Lilli on mun ensimmäinen koira, joka asuu mun vanhempien luona, nää kaksi sitten on ihan omia. 
Milleen ne sanoo, kerran koira- aina koira!

No anyhow, upeiden kuvien takana on ihanainen Henna, jonka sivut löytyvät TÄÄLTÄ. Menkäähän kurkkimaan ja ihastelemaan sekä varaamaan aikoja kuvaksiin, kauniita kuvia kehtaakin sitten kehystää! 
Myös mun uusi banneri on Hennan käsialaa, mitä mieltä? Halusin ajattoman, yksinkertaisen ja vaalean bannerin. Tällänen me saatiin aikaseks. Noin sadastatuhannesta kuvasta löyty se yks oikee. Jaa mikä itsekriittisyys?! 
Lisää kuvia tulossa..
jenny

11 kommenttia:

 1. Todella onnistuineita kuvia koiruuksista! Ja ihan täydellinen banneri! 5/5 ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Oli kyl kivaa olla studiossa pitkästä aikaa.

   Poista
 2. Ihanat koirulit! Ja tykkään bannerista ^-^

  VastaaPoista
 3. En mä kestä mitä kuvia!!!! Voi pieniä palleroita, ihania!<3

  VastaaPoista
 4. Sun blogi on kertakaikkiaan ihana ja oot erittäin kaunis!! Teksi,kuvat kaikki mätsää :)

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia ja suloisia söpöläisiä siellä! :) aihepiiriin liittymättä, pystyisitkö mitenkään kertomaan hieman tuolta boohoosta tilaamisesta, olisi jotenkin sellainen muistikuva, että olet ennenkin tilaillut? :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis banneri :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)