perjantai 4. joulukuuta 2015

Missguided cape

DSC04689 DSC04669 DSC04499 DSC04697 DSC04673

Hat/River Island
Bag/H&M
Shoes/Barcelona
Blouse/Lindex
Cape/Missguided
Leggings/Boohoo


OKei, myönnettäköön, meni mulla tää viinipunainen hömpötys vähän riman yli heittämällä. Oikeesti mulla on viidet asukuvat vielä julkaisematta, jossa on tätä kyseistä väriä aika isossa osassa. Jotenkin kun innostun jostakin, kuten sinisestä, beigestä tai sitten just viininpunasesta vedän ihan loppuun ne. Vähän niinkun radiokanavat toitottaa Adelen helloa siihen tahtiin että meikäläisen kuuppa meni jumiin. Onnekseni joku ylempi taho osallistui ko.biisin vaientamiseen ja radio tilttasi töissä, ja vaan yksi kanava toimii josta oon tuon korvamatolurituksen kuullut paristi päivässä. Aloin ymmärtämään jopa sitä miksi musiikkia on käytetty kidutuskeinona...

No enihau. Mitäs tänään kuuluu? Päivät on pitkiä, vaikka menee ohi nopeesti, jatkuva syysmyrskyily on karkottanut pienetkin joulunrippee vaikkakin ihana Siljaseni pikku kätösin mulle tekikin joulukalenterin.. Siis ihan tosi on! Aamuista tuli taas hetkeksi mukavempia kun tietää että pääsee heti hypistelemään paketteja. Onni on hyvä ystävä.<3
Ja jos ei oo vielä kautta blogiajan manattu vuorokauden tuntien riittämättömyyttä, mainitsen siitä vielä: sama ongelma löytyy edelleen. Perjantai-illan vietin rattoisasti studiossa, josta myöhemmin lisää. Ylimääräinen aika on mennyt suunnitellessa meikki/pistos-iltamaa liikkelleni, joka jo hups onkin tän vuorokauden aikana. 
Muutenkin on oikeen odottava mieli ensi vuotta kohtaan kun meillä aloittaa kaksi aivan uunituoretta yrittäjää. On sit meinaan niin hienoa ettei sanotuksi saa! Toinen uutukainen on vielä pienen pieni salaisuus, mutta toisen saan jo paljastaa, nimittäin uusi parturi-kampaaja! Ei me kauaa ehditty hakea ennenkuin löytyi meille sopiva yksilö. Näin ollen, kaikki joskus jostain alottaneena, ihan uusi yrittäjä kun on kyseessä haluan auttaa ja tukea kaikin tavoin. Niinpä jaan Annan tarjouksen tammikuulle tänne bloginkin puolelle:

Kun varaat aikasi 5.12 lauantaina tammikuulle, saat kaikista värjäystöistä -30%!
Aikoja voi varata numerosta 045-6613377
Tai meidän facebookin kautta TÄÄLTÄ


Ei huono tarjous ei!
Voi ku mä niin jo odotan saavani tukkaan pientä muutosta.. Ja tällä kertaa tulee näkyvä muutos, ou jea!


jenny

6 kommenttia:

 1. Heiii, mitä itseruskettavaa käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mitään tällä hetkellä :) Jos jotain käytän niin Vita Liberataa. Näissä kuvissa kuitenkin reissun jälkeinen rusketus :)

   Poista
 2. Ihana asu, kauniit kuvat <3 Aiheen vierestä haluaisin kysyä, että olisko sulla vinkkailla mitään luonnollista itseruskettavaa kasvoille? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 En käytä koskaan kasvoille mitään itseruskettavaa vaan käytän sitten muun kropan kanssa sopivaa meikkivoidetta :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)