torstai 12. marraskuuta 2015

White and Beige

DSC06574 DSC06719 DSC06667 DSC06637 DSC06699
Dress/Missguided
Bag/Michael Kors
Jacket/SheIn*
Shoes/Blanco


Isänpäiväasu täältä vihdoin ja viimein ihmisten ilmoille! Tää meno ja meininki on taas niin hyytävää että päivät vaan vilisee silmissä. Pimeetä on aamulla ja illalla kun lähdet töistä. On jännä, kun kesällä 19-20 aikaan on vielä silleen että joo, lähdenpä vaikka vielä kauppaan tai kaverille mutta nyt jo iltapäivällä on sellanen fiilis että kotiin sohvalle kynttilät päälle ja peitto päälle ja telkku auki ja avot. Kuvien ottaminen on haastavinta koskaan ja tän postauksen kuvat ärsyttää mua ihan suunnattomasti. Näillä nyt vaan mennän ja uudella laukullakin, joka oli aivan täydellinen heräteostos Ratsulasta, kun se nyt vaan oli niin kovassa alessa että olihan se saatava. 
Ei sillä, samaa laukkua oon vakoillut jo mustana että mielessä on ko.laukku ollut mutta värivalinta valikoitui pakonsanelemana. Nimittäin alepöydällä oli kaksi sinapinruskeeta, kaksi valkoista ja yksi musta samaa mallia oleva laukku. Siinä pöydän äärellä pyöri yksi mies ja otti kuvia tästä mun kohteestani, the mustasta laukusta. Odotti ja odotti, katteli puhelintaan, tutki laukkua, käänteli ja väänteli, soitti taas ja vähän näpytteli puhelintaan lisää. Ajattelin jo että hemmetti, jos vaimoke puhelimen päässä ei tuossa ajassa osaa päättää haluaako laukun ni antakoon jonossa seuraavalle. Kutkuttavia hetkiä vietin vakoillen jonkun 20 minuuttia. Vähän piilossa kuitenkin, kahdesta syystä; ettei mies bongaa mun vaanimisvalmiuttani ja toisekseen sitä, että lähdin meikittömänä, posket helottaen tallivaatteissa ostoksille. Vähän niinkun superhyväpaha extempore. 
Extempore reissu, extempore laukku- makes sense?!
No kuitenkin jouduin myöntämään tappion kun mies vihdoin ja viimein kiikutti kassin kassalle ja mä jäin rannalle ruikuttamaan. Nappasin valkosen laukun ja laahustin miehen perään jonottamaan häntä koipien välissä. Ei silti, ei mulla ollutkaan vielä isoa valkosta nahkalaukkua joten tulipahan sekin kokoelmaan hankittua. 
Joten loppu hyvin kaikki hyvin!jenny
*gifted 

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia nää on, mutta ite yleensä näkeekin omista kuvista sellaisia juttuja mitä muut ei välttämättä edes huomais ikipäivänä :-D Toi kyttäysjuttu toi mieleen ihan kun välillä jossain kirppispöydässä näät jotain kivaa, ja sitten siellä on joku muu penkomassa ja toivoo että "äläpliisotasitäjuttuamitähaluunkattoakohta!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä, näin se menee ;D Joo!!! Tiedetään tiedetään, on meinaa vähän kuumottavat paikat ;D

   Poista
 2. Moikka! Minkä kokonen toi sun takki on? :) meinasin ite tilata saman mut entiedä noist noitten kokoista mitään o_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moii! Mulla on toi koossa L, voisi olla myös M. Tykkään pelata varman päälle kun ei aina noista kiinatuotteista tiedä sen koon kanssa kun ne yleensä heittää sen yhden koon, tää sattu vaan olee samaa kokoa. Harmi, vähän isohko itelle:/

   Poista
 3. Kaunis asu. Saanko kysyä paljonko laukku sitten maksoi? Niin haaveilen itsekin samankaltaisesta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Laukku oli joku parisataa eli melkeen oli hinnasta puolet pois =)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)