keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tunic

DSC02753 DSC02763 DSC02795 DSC02744 DSC02693 DSC02801

Tunika- Lindex
Laukku- Mohito
Kengät- Missguided


Tuli tuli persuksen alle kun syyskuun puolelle käännyttiin ja tajusin ettei pian enää postata kesällä räpsittyjä kuvia, sillä toi ilma muuttu syksyksi just niinku yhdessä yössä. Millä järjellä? 
No tavallaan joo, ihan on kivaa. Syksy.. Nopeetahan kesä meni ja nopeesti syksy tuli. Mun on kyllä pakko myöntää että oon syksypukeutuja, en tiedä silti oonko ihan syksyihminen? Makes sense? Rakastan käyttää kaikkia hameita sukkisten kanssa, pukeutua saappaisiin ja ah- kaikki ne neuleet ja isot kaulahuivit! 
Bring it on- oon niin valmis.
Toki täytyy pohjustaa tätä syksyn ok hyväksymistä johtunee ehkä pienesti siitä että kalenteri näyttää vähän niinkun siltä että 24 päivää tänään ja sitten meikäläinen on Espanjassa. Ristiriitaset fiilikset! Miksen stressaa ja panikoi, kuten ennen juhannusreissua? En oikeen odottamalla odotakkaan vaan silleen, että jee, kohta lomalle, mutta ei mitään fanfaareja ja kutkutusta mahanpohjassa.. Se loma nyt vaan sieltä tulee. Ehkä lähemmin oikeesti tajuaa sen sitten! 
Pian ollaan jo joululahja-ostos-stressi-kierteessä ennemmin kun huomataankaan. Kun puhun aina äitini kanssa muutosta ulkomaille koska no, tää Suomen kauneus ja pimeys  kun syö pientä ihmistä kun orava käpyä niin johan 24/7 lämpö ja valo kuulostaa aika hemmetin hyvältä idealta. Äiti aina jaksaa muistuttaa miten vuodenajat meillä on täällä joku rikkaus. Tavallaan oon samaa mieltä. Jokaisessa vuodenajassa on puolensa ja oma pieni odotuksensa ja ehkä jopa pieni kutkutus pienestä uudesta alusta, tiettekö kesäkunto, tipaton Tammikuu jne. Yhtä hyvä kliseitä kuin se, että talvi yllättää suomalaiset joka ikinen vuosi. 
Tavallaan en kuitenkaan en allekirjoita äitini ajatusta, koska kyllähän se nyt aivan saakelisti päähän ottaa kun joka kerta puet sun puudeleille päälle kurapuvut ja heijastimet... 
jenny

8 kommenttia:

 1. Ihana tunika! <3 ja oot niin kaunis!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin tosi hempeän kaunis asu! Ja sä säteilet <3 Ihana Jenny ♥♥

  VastaaPoista
 3. Vau! ihana mekko ja sinä :) löytyykö tuota vielä kaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain.:) Hmm, ostin sen muistaakseni pari vk sitten, joten saattaa löytyäkin ehkä? Tosin se oli aleloorassa joten pian pian tutkimaan!

   Poista
 4. Sä oisit ihan tajuttoman kaunis jos oisit hoikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kuullut sanottavan että kauneus on katsojan silmissä joten...:) Pysyttelen siis sun silmissäs vähän rumempana sitten:)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)