sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Last outfit from summer

DSC02847 DSC02974 DSC02878 DSC02943 DSC02850
Hame/Mango
Kengät/Zara
Laukku/Mohito

Niinkun otsikosta huomaa ja maisemasta näkee, kesän asuja vielä on kyseessä. Viiminen sellanen, ennekun taas pääsee aurinkoon. Hui miten aika sujahti vaan, viikon päästä tähän aikaan oon käristymässä kokonaiset 10 päivää. Vaan vieläkään ei oo löytynyt lähdön fiilistä! Kiva lähteä tottakai muttei oo sellasta totaalista sekoomista kuten oli juhannusreissun kanssa oli. Veikkaan silti kun avaan asiakkaalta saadun Fresitan perjantai-illalla töiden jälkeen että kyllähän se siitä sitten valkenee ja tyypillinen paniikkipakkaaminen alkaa. Koska kun ei vaan osaa suunnitella ja toimia vaikka nyt, kun aikaa olis vähän enemmän. Viimisenä iltana saa aikaseks enemmän... Mukamas!
Mutta joo. Espanja on kohteena jälleen, viimeksi oli Barcelona, nyt Torremolinos. Voi mä odotan jo kun pääsee hypistelemään pienien espanjalaisien kauppojen tarjontaa ja sitä kun saa parvekkeelta ihailla aurigonlaskua mereen. Taitaa lähteä mukaan tämä kuvissa näkyvä hame, jonka ostoa mietein kahdesti ja onneksi ostin. Olis kaduttanut muuten koska tää on ollut päällä aika useeseen otteeseen. Toki näyttää paremmalta rusketuksen kera, mut hei, sitähän pian lähdetään hakemaankin!


jenny

6 kommenttia:

 1. haha, onko ajatusvirhe tuo hame, kun kyseessähän on selkeästi mekko? :D matka lämpöön houkuttelis kyllä ihan älyttömästi täällä sateen, koulun, pimeän, kylmän ja töiden keskellä! ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Heipsan! Mistä sun ostamat hopeat lyhdyt on jotka näkyi jokunen aika sitten snäpissä? :) oon haeskellu juuri tuon tyylisiä!

  VastaaPoista
 3. Hei miten ois joskus et otat meidät lukijat mukaan espanjaaaaaan ;D Kelpais nimittäin, vaikka syksystä tykkäänkin :) On vaan niin upeet maisemat ja semmonen "mieli lepää" olo joka kerta kun kattoo sun matkakuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Olet aivan järkyttävän kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)