perjantai 3. heinäkuuta 2015

Zebra jumpsuit

DSC07688 DSC07718 DSC07708 DSC07697 DSC07721

Yhden illan ilta-asu kun mentiin viettämään iltaa rantabaariin. Meidän hotelli sijaitsi tuulisella rannalla, joten tohon olis voinut heittää vielä jonkun neuleen päälle, mutta täytyi tyytyä drinkkilistan lämmittäviin antimiin. Ehdottomasti aiotaan tulevaisuudessakin ottaa rantahotelli mihin sitten vaan matkustetaankaan, sillä mä olin rentoutunut potenssiin satatuhatta. Kyllä se meri on vaan se mikä on yks tärkeimpiä elementtejä meikäläisen loman onnistumiseen ja mikäs sen parempaa kun uima-altaalta tais olla sen 40 metriä rantaan. Klooria tämä nahka ei siis kertaakaan saanut, vaan meressä vaan lilluin. Barcelonan reissusta puuttui ranta läheltä, vaikka hemmetin komea kattoterassi baareineen ja altaineen olikin. 
Tasan viikko siitä kun tultiin takaisin Suomeen- mitä? Mennyt sitten ihan yhdessä hujauksessa sekin aika. Pian siis vissiin pitäis alkaa mahdollisesti vetelemään rukseja kalenteriin, jos syksyllä mielii taas reissuun..
jenny

12 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että olet kyllä upea! Toimit loistavana inspiraationlähteenä ja vaikka olet kauniilla tavalla muodokas niin kannat kroppasi selvästikin ylpeydellä eli juuri niinkuin pitääkin! Jatka samaan malliin, blogisi on yksi lemppareistani! :-)

  -kaimasi, jenny

  VastaaPoista
 2. so beautiful outfit and nice blog! I follow you so hope you will follow me too! :)
  apoljakovi.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Siis nä kuvat on ihan tajuttoman upeita! En pääse yli tosta sun ulkonäöstä... Täällä yks todella kateellinen :< :-D

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. hei! oletko koskaan katunut blogin perustamista? kun itse haluaisin blogin myös, kauan jo halunnut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Joo, kyllähän mä oon. Varsinkin kun sillon kun ihmiset kokee tän blogin väylänä tulla haukkumaan tai kyselemään asioita, joita ei omalla nimellään esimerkiksi facebookissa kehtaa kysyä :D Mennyt joillain vähän ohi blogin tarkoitus. Muttta sanottakoon että on niitä hyviä puolia kuitenkin sen verran että suosittelen kokeilemaan.:)

   Poista
  2. taidan sit yrittää laittaa jonku kommentoinnin google tilillä tmvs tosin voihan ne feikkinimelläki sit kirjoitella..

   Poista
  3. Olis kyl kiva jutella ihmisille joilla on ees nimi tossa anonyymin kohdalla.:) Totta,ainahan sitä keksitään joku keino..

   Poista
 5. Moi, ootko tietoinen, että puvusta näkyy läpi alushousut? Ainakin viimeisessä kuvassa.. ei tarvi julkaista tätä :D mut tsekkaappas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai mä nyt sen tiedän!:) Ne on bikinit mitkä siellä alla on ja tuo vaatehan on siis ihan H&M rantavaate josta kuultaa läpi varsinkin kun valo tulee oikeesta kulmasta.

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)