sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

VOITA RAKENNEKYNNET!


KILPAILUN SÄÄNNÖT!

1. Tykkäät BeautyCenter BeautyBoxin facebook-sivusta.
2. Olet blogini julkinen lukija. (Bloglovin jne.)
3. Kerro, miksi juuri sinä ansaitset rakennekynnet.
4. Lisää perään sähköpostiosoitteesi ja ikäsi.
5. Kilpailu loppuu 27.6 lauantaina klo 22.00 ja voittajalle ilmoitetaan antamaansa spostiosoitteeseen.

Kilpailu vaihdettiin arvonnaksi koska en osannut päättää yhtä vaan! Voittajalle on laitettu spostia.:)jenny

19 kommenttia:

 1. Tykätty ja lukijakin ollaan. :) Minä ansaitsisin rakennekynnet, sillä haluaisin edes jotakin pientä luksusta elämään. Minulla ei koskaan ole ollut rakennekynsiä, mutta ihastelen valtavasti pitkiä ja hienosti tehtyjä rakennekynsiä. Muutamia vuosia sitten sain omatkin kynnet kasvatettua suht pitkiksi, mutta jostakin syystä kynnet ovat biotiini-lisästä huolimatta kovin hauraat, joten ne liuskoittuvat ja lohkeilevat. Lisäksi olen jo vuosia sitten päässyt eroon kynsien pureskelusta, joten eikös rakennekynnet olisi sopiva palkinto siitäkin? ;) Olen 23-vuotias.

  kowalski1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Oon aina haaveillut hienoista pitkistä kynsistä, mutta en oo ä raaskinut ottaa ammattilaisella kynsiä, ois kiva kokeilla ! :) pinjaemilia@icloud.com, 18

  VastaaPoista
 3. Ansaitsisin kynnet koska töiden takia en voi rakenne kynsiä pitää, mutta kun koulu taas alkaa voisin hemmotella itteäni :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Minä haluaisin ja olenkin toivonut jo pitkään rakennekynsiä mutta aina jäänyt jostain syystä ottamatta ja ollut vaikea pulma valita liike missä ne ottaisin. Tämä olisi hyvä mahdollisuus siihen 😊
  janeee-@hotmail.com 21vuotta

  VastaaPoista
 5. Ansaitsisin kynnet koska minulla ei ole ikinä ollut rakennekynsiä ja ne olisivat ihana piristys arkeen! :) katri-tuominen@wippies.com 20v :)

  VastaaPoista
 6. Oi, osallistun ehdottomasti! :) Facebookista tykätty, luen bloggerin kautta ja haluaisin rakennekynnet, koska omani on melko lyhyet!
  jatta.pietil@hotmail.com
  18 vuotta

  VastaaPoista
 7. Sain tänää kuulla, että autoremppa tulee maksaa 1000-1500e, joten kynnet olis aika jees tähän ketutukseen ;D t. Laura, 27v, laulai87@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Opiskelijan budjetilla ei oikein kynsiä säännöllisesti ainakaan laitella, joten pieni hemmottelu olisi enemmän kuin paikallaan! :) Ja seuraan blogia Bloglovinin kautta nimellä Essiiij. :b

  VastaaPoista
 9. Kiva arvonta! :)
  1.Tykätty
  2. Luen bloggerin kautta
  3. Koska minulla ei omat kynnet yksinkertaisesti kasva pitkiksi, koska ovat niin ohuet ja muutenkin kaipaavat ehdottomasti kohennusta :D
  4. ameliarose211@gmail.com 30v.

  VastaaPoista
 10. Oi tosi ihana arvonta, oon aina tykännyt lukea kun julkaiset kuvia kynsistä! <3 Ansaitsisin ne kesäloman kunniaksi, syksyllä jatkuu taas koulu ja siellä läträtään paljon veden ja hiusvärien kanssa ja kynnet menisi "pilalle" silloin :) Mima93@wippies.fi 22 :)

  VastaaPoista
 11. Seuraan ja tykkäilen Facebookissa ja bloglovinissa, mutten millään löytänyt tapaa saada sitä kommentoidessa näkyviin! :o kokeilen silti onneani, koska tekeleitäsi niin kovasti ihailen :) ansaitsisin kynnet, koska tukkaputkella painan töitä menemään koko kesän kahdessa duunissa. Suunnittelen näiden lisäksi ystävän häitä ja polttareita loppukesälle ja tuntuu että kalenterista loppuu päivät kesken! Mikä ihana päätös olisikaan kesälle istahtaa tuoliisi ja toimittaa kaason virkaa upeissa kynsissä :)
  riikka.a-l@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Moi. En käytä facebookkia niin en tykkäile siellä mutta muuten kovasti! Olen blogisi lukija blogvinin kautta. Juuri minun kuuluisi saada kynnet, että pääsisin yksinään rentouttavalle reissulle ilman lapsia. Vaikka Kuopiosta on pitkä matka, niin sinun työnjälkesi olisi päästävä kokemaan!!! Ja olisi kiva saada erikoisemmat kynnet, niitä on meinaan todella vaikea täältä saada ( yritetty on!) loukkola.minna@gmail.com 26v. -Minna

  VastaaPoista
 13. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 14. Sinä sairas, tiedät kyllä kenelle tämä on omistettu. Sun ip-osote on ylhäällä- yksikin asiaton paskakommentti niin vien asian eteenpäin. Sit jännitetään, etkä välttämättä halua lähteä siihen peliin :) sä olet nyt kommentoinut monta kuukautta kaikkea paskaa tänne ja en julkaise niitä ja silti jatkat -on siis hyvinkin selkeetä että sinä "vierailija" olet hyvin hyvin sairas ja oot ottanut musta jonkun pakkomielteen. Ymmärrä vinkki ja lopeta hyvän sään aikana.:)

  VastaaPoista
 15. Saiskohan nuo osotteet piiloon ku jollai näemmä pakottava tarve alkaa paskaa laitella. :( -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saahan ne jos kunnon velho on mutta piilotettu ip on mulle aivan turha. Kaikista kun se jälki tonne käynteihin jää. Harvon reagoin mihinkään "hyi vittu oot ruma läski"- kommentteihin, mutta sanotaan näin että tämä yksilö on häiriintynyt, todella sairas. Tätä on jatkunut viikkoja, _jokaikiseen_ postaukseen hän on kommentoinut jotain asiatonta. Puistattaa oikein, miten pahasti jollain voi päässä vipata..

   Poista
 16. Tarkotin siis nämä meiän laittamat sähköpostiosotteet ku mulle ainaki jollai tarve laittaa paskaa -Minna

  VastaaPoista
 17. Ja sä jatkat vieläki? Etkö sä ymmärtänyt mitä mä kirjotin? No eikai noin sairas ihminen tajuakaan. Etsi joku toinen kohde, sun viestit menee roskapostin ja jatkuvasta häiriköinnistä eteenpäin. :) edelleen sun osote on mulla tallessa ja noin väärät pilkkuvirheet muistuttaa kovin eräästä ihmisestä. Tää loppuu nyt hyvällä tai pahalla.

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)