maanantai 18. toukokuuta 2015

Cape blazer

Vihdoin sain valikoimiini mustan bleiserin, joka ei siis ole aivan perinteinen. Siinä tavallaan ei ole hihoja vaan se näyttää siltä kun olis vaan takki harteilla. Mulla on samanlainen valkoisena myös. Ostin sen Missguidetista aikoinaan mutta muistaakseni hinta oli sen verran suolainen, joten oli valittava näistä kahdesta perusväristä toinen. Silloinen rusketus yhdistettynä valkoiseen jostain kuuuummmaaan syystä houkutteli. 
Nyt sain mahdollisuuden valita muutaman tuotteen yhteistyökumppaniltani Sheinsidetilta ja mikäs siellä parrasvaloissa olikaan; no se musta viittableiseri*! Enkai mä nyt voinut sitten vastustaa kiusausta..
DSC03393 DSC03414 DSC03458 DSC03411 DSC03483

Yhdistin sen Boohoolta tilattuihin pöksyihin sekä avokkaisiin. Housut on vallitseva yksityiskohta, joten halusin luoda kaikesta muusta niitä ympäröivästä neutraalin, eli nudea mustaa ja valkoista. Aurinkolaseina toimi Asokselta tilatut uutukaiset ja clutch on Barcelonan tuonteja. Korvikset on H&M:ltä.
jenny(*:llä merkityt tuotteet saatu)

21 kommenttia:

 1. Ihan huikeenupea asu! Hitto ku olis itelläkin rohkeutta pukeutua noin, mut ei, kun aina perus mustat farkut ja joku neule... Argh :D kade!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeesti vaan päälle mitä tykkää:) Mikä olis pahinta mitä vois tapahtua? Joku kuiskii kaverilleen "kato ton vaatteita" tms. Höpöhöpö, antaa palaa vaan!:)

   Poista
 2. Siis apua miten mä en nää yhtään tuota bleiseriä ja laukkua mustana, vaan liilana/viininpunaisena kaikissa muissa kuvissa pAitsi tokassa??! Tosi makeen näköinen asu myös näin viininpunaisena bleiserillä (omaan silmään melki jopa kivempi)

  Eka mietin et onko sulla menny asut sekasin,kun puhut mustasta bleiseristä vaikka sul on liila päällä :O miten muut näkee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiniimpunasta täälläkin! Ihmettelim myös et onko menny sekasin jotakin, mutta nään tuon bleiserin viininpunasena, samoin laukun ja housut. :D

   Poista
  2. Musta bleiseri on juu! Suora auringonvalo joka näissä kuvissa oli söi vähän värejä + muokkaus vääristää:) Mulla ei sentään kuitenkaan liilana näy :o Eikä viininpunasena ;D

   Poista
 3. Mä jaksan aina ihastella tätä sun pukeutumistyyliä! :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki, siis kaikki vaan matchaa kynsistä ja korvakoruista lähtien tässä kokonaisuudessa. Rakastan muutenkin sun värien käyttöä, ja tekis mieli vielä vähän jatkaa ylistystä... Jotain poikkeuksellista (erittäin hyvällä tavalla) sussa on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, toi kynsien väri oli kyllä vaan hetken mulla- taittoi liikaa liilaan mun silmään joten se lähti! Tosin huomasin saman homman kun posti toi noi housut ja halusin kuvata ne yhdessä ennenkun näytän kynsille viilaa :) Siitä se idea lähti ja sitten vielä näin korvikset meikkipöydällä.:) Voi kiitos, kauniisti sanottu! Lämmitti :)

   Poista
 5. Peukku tälle asukokonaisuudelle! :)

  VastaaPoista
 6. mä nään kans liilana kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta bleiseri on juu! Suora auringonvalo joka näissä kuvissa oli söi vähän värejä + muokkaus vääristää:) Mulla ei sentään kuitenkaan liilana näy :o Eikä viininpunasena ;D

   Poista
 7. Siis sä kyllä kannat tyylisi niin upeasti, että kaikki näyttää sun päällä hyvältä! Näen silmissäni kuinka naurettavalta näyttäisin noissa vaatteissa, mutta sun päällä, Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kivasti sanottu sulta:) Iso kiiiitooos! No mut hei jokaiselle jotakin! Ei kaikille tarvi sopia kaikki :)

   Poista
 8. LOVE this look! Your hair looks so pretty and the trousers are gorgeous!

  xo

  VastaaPoista
 9. Kadehdin aina sun hiuksia!! ja upeet housut!

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)