keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Q&A, part 1

Yritän tehdä lopuista kysymyksistä vastausvideon! Kunhan saan tekniikan pelaamaan, antakaa armoa!
DSC02848

Mitkä ovat vaatekaappisi kulmakivet?
Valkonen bleiseri, tekonahkaleggarit, nude hame, valkoinen kauluspaita.

Uskotko Jumalaan?
En usko minkään uskonnon jumalaan.

Suosikki kosmetiikkatuotteet?
Ainoa tuote mitä tulee ostettua kerrasta toiseen on Sensain meikkipuuteri! Nyt on kokeilussa muutama Rimmelin Provocalips ja oon hyvin vakuuttunut niistä. (Kuvissa yksi ko.huulituote!)


Lempivaatekauppa?/Tämänhetkiset suosikki nettikaupat? Entä suosikki vaatekaupat Suomessa?

River Island, Gina Tricot, Boohoo ja Forever21. Ei riittänyt ihan yksi!Lempiblogit?

Luen aika heikosti suomalaisten blogeja ja ulkomaailaistenkin vain muutamia.

FashionHippieLovesDuygu Senyurek ja tietty Kenzan blogi tuli ensin mieleen!


Kuka on sun mielestä Suomen turhin julkkis?
No mistä alottais!! Niitä nyt on hyvä liuta... Onhan näitä Tukiaisia ja Torppia sun muita BB-hahmoja..

Meikkituote, jota ilman et pärjäisi?

Kulmakynä ja ripsari.


Milloin viimeksi oot käynyt ratsastamassa?

Vuosi sitten. Miten aika menee näin nopeeta ja miten joku voi olla niin saamaton ettei muka kerkeä!! Masennus.


Haluaisitko asua Porissa koko loppuelämäsi ajan?

Toivon mukaan en! Täytyy kyllä sanoa että olisin pettynyt kyllä itteeni jos näin kävis...


Mitä lukiota oot käynyt?

Meri-Porin lukion.


Tykkäätkö Harry Potter -kirjoista tai -elokuvista?

Joskus ja jouluna, kirjaimellisesti! Joskus jos telkusta tulee jää helposti jumittamaan ja jouluna ollaan katottu niitä.

Lempikoirarotusi?
Havannankoira!

Tykkäätkö katsoa urheilua telkkarista?
Ratsastusta oikeastaan vaan. Jalkapalloakaan ei oo järkee kattoo ku ei ne niitä paitoja enää turhan usein pois päältään ota...


DSC02824

Ostatko kaikki vaatteesi ja tavarasi itse vai saatko vanhemmilta avustuksia, vaikka asutkin jo omassa asunnossa?
Mun mielestä työssäkäyvän 23- vuotiaan tulee itse elättää itsensä, on eriasia jos on työtön/työkyvytön, opiskelija tms. Eli ei, en saa enkä missään nimessä pyydä vanhemmiltani avustuksia vaan itse kulutan rahani mihin haluan sen mukaan mihin riittää.

Mikä baari miellyttää Porissa eniten? 
Nooo...Soma

Jos et tekisi kynsiä työksesi, mikä olisi seuraavaksi mieluisin ammatti/työ? 
Psykologin ja lakimiehen työt on kiinnostaneet aina. 


Mitä mieltä olet siitä, että nais- sekä mies parit voivat solmia avioliiton keskenään?
Vihdoin. En vaan voi käsittää mistä syystä siinä meni näin kauan hyväksyä niin itsestäänselvä asia, oikeus joka kaikille kuuluu!


Minä vuonna olet syntynyt? 
1992.

Mitä tykkäät asua Porissa?
No, Pori on perusvarma ihan ookoo kaupunki. Kaupunkina ihan kiva mutta aika pieni paikka ja no, senhän nyt kaikki tietää sitten :D


Mielipiteesi fitness"buumiin" ja laihuuden ihannointiin?
Henkilökohtaisesti mä en ymmärrä. Tää on asia josta sais tekstiä puolen raamatun verran ja keskustelua aikaseks, mutta tiivistettynä mä en ymmärrä siten miten jollain on aikaa a)syödä niin paljon b)tehdä sitä ruokaa ja vielä öö punnita kaikki tarkalleen c)käydä salilla moonta kertaa viikossa d)ottaa niitä peiliselfieitä jne. Mä koen kaiken sellaseen liian hankalaksi, vaikka onhan kaikki järjestelykysymyksiä mutta elämä on mun mielestä liian lyhyt siihen että mittailet ruokia ja nostelet rautaa suurimman osan päivistä. Kaikissa terveen järjen rajoissa. Ymmärrän laihduttamisen ja terveellisesti elämisen, salin harrastuksena ja liikkumisen ylipäätään mutta rajansa kaikella. Mun mielestä harrastus ei saa pyörittää elämää vaan elämässä pitää ja saa olla harrastuksia.

Kuinka tapasitte miehesi kanssa?
Irc-galleria. Enough said? :D


DSC02924

Jos saisit 3 toivomusta, mitkä ne olisi?
1. Lottovoitto
2. Vanhentumisen pysähtymisen
3. Ja ja ja...Loman vaikkapa!

Jos olisi pakko luopua toisesta, kummat lähtisi, korkkarit vai kynnet?
Apua. Olipas vaikea!:D Kyllä silti korkkarit lähtis, niitä ei tuu kuitenkaan joka päivä pidettyä ja kynnet taas on joka päivä elämässä mukana ja eihän niitä ilman osais olla.. Tai no osais, mutta sitten ei olis omia kynsiäkään jäljellä sillä kerran kynsienpureskelija aina kynsienpureskelija!


Voisitko kuvitella asuvasi toisessa kaupungissa kuin Porissa?
Voisin, mutta tuskin Suomessa kuitenkaan sitten. Jos pakko olisi Suomesta valita toinen asuinkaupunki sanoisin Turku!


Koetko yrittäjän arjen raskaana/haastavana ja oletko joutunut luopumaan jostain sen vuoksi?
Karu fakta on että kaikkeen tottuu. Sanotaan tulee raskaita ja haastavia hetkiä esimerkiksi kun pitäisi monen ihmisen aikoja sumplia ja siinä oot sitten helisemässä hetken aikaa. Oon joutunut luopumaan ylimääräsestä vapaa-ajasta ja tietysti sitten jaksamisesta, harrastamisesta.

Millaiset ovat omat lemppari kyntesi?
Nudet aikalailla.. Tai sitten todella räiskyvän väriset. Ei koristeluja, joskus timantti siellä täällä.


Millaiset ovat asiakkaalle toteutetut lempparikynnet?
Niitä on monia. Tulee hetkiä joskus että on oikeen silleen, jes nää on ihan superit että yllättyy itekin lopputuloksesta. Tyytyväinen asiakas on kuitenkin se mikä merkitsee. Vaikka mä en joistain kynsistä tykkäiskään niin asiakas saattaa rakastaa niitä. Nää on näitä mielipidekysymyksiä!


Millaisia ovat ärsyttävimmät asiakkaat?
Noo, ne jotka ei tule sovittuna aikana ja sitten eivät halua ymmärtää että käyttämättömästä ajasta velotetaan, ei osata niinkun yrittäjän saappaisiin astua edes hetkeksi. Myöskin ne, jotka vääristelee mun tekemisiä ja sanomisia, koska onhan mun heikko kohta asiakaspalvelijana se, että tuun tuttavalliseksi liian helposti. Onhan se rangaistavaa jos tulee toimeen ja puhelee omia juttuja siinä missä asiakaskin. Kun työtä ei voi haukkua niin isketään sitten johonkin toiseen breaking pointtiin. Toki on niitäkin, jotka on aina niin tyytyväisiä mutta selän takana haukutaan aivan kaikki, ei pelkästään kynnet vaan mut myös ja sitten tullaan takaisin kuitenkin.. Onhan meitä joka lähtöön mutta joskus ei ymmärrys aina riitä. Onneksi suurin osa asiakkaista on ihania ja asiallisia!


 Mikä on turhin kauneusrutiinisi (niiku jos olisi pakko luopua jostain niin mistä?)
Naaman nyppiminen. Tosiaan se ei kyllä kaunista eikä oo minkäänalinen rutiini vaan suoraansanottuna pakkomielle;D


Mitä ajattelet tulevista eduskuntavaaleista?
Kamalaa se on myöntää mutta ei vaan jaksa innostua..


Meikkaatko päivittäin? Menetkö ikinä kauppaan/töihin jne. ilman meikkiä?

Riippuu vähän. Kyllä mä koen että kun töissä edustan kuitenkin itseäni että haluan näyttää muultakin kun lakanalta. Kauppaan voin mennä ilman meikkiä, joskus niin räjähtäneenä että alta pois!

Haluaisitko ripsienpidennykset?
Kesää kohden aina tulee sellanen palo, että kyllä! Mutta kauneushoitolan ripsiteknikko ei suostu tekemään mulle enää:D Pari tuntia on aivan liian vaikeeta olla paikoillaan.. Aikaa menee aika hyvin kun näitä omia silmäkarvojakin löytyy jo ja 20 minuutin päästä alan heiluttamaan jalkoja tai laulamaan tai naputtamaan jalkaa...


Mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota, kun tutustut uuteen ihmiseen?

Asenteeseen ja elekieleen. Jos naama on kun norsunv... niin eihän sellasta ihmistä uskalla ees jututtaa!
DSC02896
Mitä taitoja haluaisit oppia?

Tää on vaikea! Parempi keskittymiskyky olis kova juttu ja myöskin sellanen taito, että innostuis jostain ei niin miellyttävästä asiasta pidemmäksi aikaa kuin kahdeksi viikoksi. Esimerkkinä nyt vaikka lenkkeily!

Jos saisit valita kolme kieltä, jotka osaisit yhtä hyvin kuin suomenkielen, mitä ne olisi?

Espanja, Ranska, joku erikoisempikin voisi olla mielenkiintoinen.. Latina?! Mutta siis suosikkini on siansaksa kuitenkin.

Minne kaikkialle haluaisit matkustaa ja kuka/ketkä olisi mieluisinta matkaseuraa? (kaverit/perhe/mies)

Nos toi lentäminen olis han piece of cake niin kyllähän Australia vois olla komia. Jenkeissä ois paljon kohteita missä käydä ja toki joku Aasian maa lisätään listaan. Riippuu kohteesta mutta mitä lähempänä sen helpompi on tavallaan lähteä lähemmäs matkalle. Pidemmälle lähtiessä menisin miehen kanssa tai pienen seurueen, sillä vihaan tuhlata loma-aikaa siihen suunnitteluun, jotka ei kuitenkaan onnistu niin monista muuttujista johtuen. 

Millainen olisi unelmiesi päivä?

Tällä hetkellä. Hmm. Herääminen hotellin valkosista lakanoista auringonpaisteeseen, jota tulvis sisään terassin ovilta. Niiden takana olis askel vain uima-altaaseen ja samalla näkyis merimaisema. Sitten menis syömään jonnekin rantabaariin ja nauttis muutaman drinkin. Nauttis vaan siitä mitä näkis. Saisi vaan olla ja ruskettua. Auringon laskiessa lähtis kiertelemään kauppoja ja syömään hyvin johonkin hienoon ravintolaan ja ilta päättyis ulkona drinkin kera ja hempeä tuuli iholla ja meren suolaisuus nokassa. Ah, mitenniin osaan kuvitella itteni jo lomalle??! 

Ahdistutko helposti? 
No riippuu stressitasosta ja yöunien kestosta. Jos asiat ei mee siten miten olis suunniteltu niin sillon tahtoo iskeä ahdistus ja toinen on se, että on myöhässä ja olis satatuhatta asiaa hoidettavana vielä.

Piereskeletkö poikaystävän kuullen?
Melkeen hävettää sanoa että mähän oon se pahempi! Mitä pahempi sen parempi ja joskus hiljasen kostajan heittäessä löydän itteni pakenemasta paikalta hihittäen kun mikäkin salakavala tyyppi. Hehehe.

Ootko ollu koskaa dieetillä? 
Kuka nainen ei olis ollut....
DSC02801
"Äiti hei ne näkee..."

Ootko mustis? 
Harvemmin.

Oletteko koskaa meinannu erota?
Melkeen kuuden vuoden suhteen aikana on ollut jyrkkiä ylä-ja alamäkiä, kyllähän se on ollut puheissa. Yleensä mä oon se joka kriiseillyt:D

 Seurustelun huonot puolet? 
Se että tulee harvemmin lähdettyä kavereiden kanssa jonnekin ja kun miehen kanssa seurustelee niin no, mies ja nais-asetelma.... Hermojenkiristely!!

Mitä teette yleensä viikonloppuisin? 
Ollaan vaan, kuvaillaan, käydään syömässä, leffaillaan, ollaan kavereiden kanssa, ollaan mun vanhemmilla, shoppaillaan, käydään koirien kanssa lenkeillä...jenny

19 kommenttia:

 1. Hei tää postaus oli tosi kiva! Voi kauheeta, oon lukenu sun blogia jo jonkun aikaa ja rakastan sun tyyliä kirjottaa, mut en oo ikinä tullu ajatelleeks et oot noin nuori, vuoden mua vanhempi! Oon jotenki ajatellu, että kun oot noin tommonen aikuismainen ja kaunis ja yrittäjä et oisit vähintään 25... Nyt tuli kauhee olo et täytyiskö vuoden päästä olla noin aikuinen! :'D Pahoittelut sekavasta kommentista, oli vaan pakko ilmasta mun hämmästys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei täällä toinen! Oon miettinyt monesti että oonkohan 3v päästä yhtä kypsä ja fiksu likka! Toivottavasti :')

   Poista
  2. No apuva!:D Mulla painaa ikäkriisi päälle vaikka oon mieleltäni aina yhtä lapsellinen joten teidän kommentit oli mulle ihan et woot, oonko oikeesti jonkun mielestä aikuismainen tai kypsä! :D No kerrankin näin päin! Kiitos ihanaiset :)

   Poista
  3. Se kypsyys paistaa jotenkin rivien välistä, vaikka ootkin myös tosi humoristinen! Mutta silti siis jotenkin tosi asiallinen ja rohkea ja määrätietoinen business woman ;)

   Poista
 2. Ihanaa että joku on samaa mieltä tosta ihmeen fitness hommasta, ittellä olevinaan huono omatunto kun ei aika/motivaatio tunnu riittävän salilla jatkuvasti käymiseen mutta ei enään :D oon itse niin täynnä telkkarissa jatkuvasti pyöriviä fitness ohjelmia, mainoksia yms. Jokainen saa olla millainen on eikä turhan tv yms painostuksen tulisi muuttaa ketään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rajansa kaikella. Liikkumisen ilosta, ei sen pakosta. Ei ainakaan toimis mulla:D Ja se yltiöpositiivisuus mitä siihen kuuluu myös niin eih..:D Mutta jokaiselle jotain ja hyvä tietysti tiedostaa mihin omat rahkeet riittää ja mikä on se oma juttu. Tosiaan myös toi että tota sanaa fitness ja blaablaa toitotetaan joka tuutista ja instat tulvii #healtyhyfoodeja ja #fitnessgirllssejä ja oikeen korostetaan että ollaan niin salin vakkarikalustoa yms.:D Ehkäpä tuokin villitys jossain vaiheessa menee ohi, niinkuin kaikki hetken huumat=)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja mukava postaus oli lukea! Hieno bannerikin on ilmestynyt tänne siun blogiin, en muista että olenko huomannut sen jo aiemminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :) Joo banneri on vähän vaihtunut pariinkin kertaan kun ei tahdo löytyä hyvää:D

   Poista
 4. hei minkä merkkiset noi sun lasit on? :) tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaa, en tiedä! :/ Specsaverssilta ne on :D

   Poista
 5. Ihanat kuvat sulla tässä postauksessa ! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus :) tykkään muutenkin kovasti lukea sun juttuja, kirjoitat jotenkin niin mukaansatempaavasti että pakko lukea aina loppuun, ja ootan aina sun postauksia :D t. Taru

  VastaaPoista
 7. heh, olipas kiva lukea vastauksiasi! :) ja vautsi mikä kaunotar olet noissa kuvissa!♥

  VastaaPoista
 8. Vähän hassu kommentti tähän, mutta mistä oot ostanut noi rintsikat mitkä yhestä kuvasta pilkistää? vai onko se joku toppihomma? ;D

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)