maanantai 13. huhtikuuta 2015

My fav summer bags

laukut
Minä ja ehkä tuttuakin tutumpi Monnier Frères joka on varmasti näkyvin yhteistyökumppanini täällä blogin puolella päätimme jälleen ilahduttaa teitä lukijoita. Keräsin pienen kollaasin uusista laukuista, jotka näkisin itselläni minä hetkenä tahansa roikkumassa mukana kesän menoissa. Kesälaukunhan pitää olla näkyvä! Itse pohdiskelen sinisen ja punaisen laukun väliltä. Täytyy silti sanoa, että herra Korsin nro 8 pieni musta laukku hivelee myös silmiäni. Puhumattakaan numeroista 6 ja 14, joiden ylläri ylläri värimaailma saa mut puolelleen heti. Miten yhtäkkiä laukun hankinnasta, tai no ei hankinnasta vaan päättämisestä tuli näin hankalaa! Täytyy olla vaan tyytyväinen että valinnanvaraa riittää ja sitähän ko.nettisivuilta löytyy..

10. Täältä
11. Täältä
12. Täältä
13. Täältä
14. Täältä
15. Täältä

Mutta asiaan! 
Suuren suosion saavuttanut jouluinen alennuskoodi saa jatkoa; (kesä)laukku joka ylittää 250 euroa oikeuttaa -20% alennukseen!
Käytä siis alekoodia CHALLENGE20 kun siirryt maksamaan unelmien laukkuasi.
Ei muutakun shoppailun intoa kaikille laukkurakastajille! 


Huomaathan alennuksen koskevan kaikkia summan ylittäviä tuotteita (ei koske aletuotteita), eikä pelkästään vain laukkuja vaikka mä tässä niistä kirjottelinkin. 
Alekoodi on voimassa sunnuntai 19.4 keskiyöhön asti.jenny


7 kommenttia:

 1. Vitsi mua ärsyttää noi korsit ku ne matkii vuittonia kaikessa :D toi 5 ihan selvä kopio lv almasta.
  Jottei tää kommentti olis ihan asiaton niin sanottakoon vaikka että sulla on kiva maku laukkujen suhteen, noi värikkäät laukut miellyttää myös mun silmää kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo mitenkään asiaton ollut kun ei ollut ns hyökkäys mua kohtaan:) Mutta haluan oikaista että nro 5 laukku on DKNYn, ei Korsin! Tiedän kyllä Korsilta yhden jet setin kuosin joka on ihan suora kopio vuittonin kuosista. Laukkumarkkinoilla silti varmaan enempi tai vähempi muistuttaa toinen toistaan jos oikeen alkaa katsomaan, muutaman kerran bongannut ite saman ;D

   Poista
  2. tuossa laukussa ei ole kyllä mitään samaa Alman kanssa kuin muoto. Ja montakohan eri muotoista laukkua on muka mahdollisuus tehdä?? Eiköhän lv:kin ole sitä ennen tuon muodon keksinyt jostain. Onko kaikki neliön muotoiset laukutkin kopioita toisistaan? Materiaalia väri yms ihan erit ja tuo rippujuttu puuttuu lv:stä yms. Kommentoija ei edes erota DKNY:tä Korsista, Kors laukuisa yleensä riippuu MK teksti ei tommosta mikä DKNY:ssä

   Poista
 2. tuo turkoosi valentino <3 rakkausveska :D

  VastaaPoista
 3. Heii! Ihana blogi sulla, oon kyllä sun tyyliä Instagramissa aiemminkin ihaillu. Liityinpä nyt vihdoin lukijaksikin, hihii:-)!

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)