torstai 9. huhtikuuta 2015

Le hair

Ikuinen mielensämuuttaja ilmottautuu! Vannoin aikoinaan että pidennyksiä ei tähän päähän enää tuu, tarkottaen siis teippipidennyksiä tai microringejä, joita oli kokeiltu ja no, hetkeksi kivoiksi mutta tuhoisiksi todettu. Niinpä noin kaksi vuotta sitten taisin erkaantua pysyvistä pidennyksistä pois. 
Sen sijaan mulla on klipsi-pidennykset kyllä olemassa mutta kaapin perällä odottamassa kohtaloaan, sillä oma tukka on jo niitä pidempi. Klipsit on kiva lisä tukkaan. Itse en joka päivä niitä voisi enää pitää varmaankaan kun on jo tottunut omiin karvoihin ja alkaa olemaan tyytyväinen sen mittaan ja onhan se myönnettävä että kyllä oma tukka on aina oma tukka. Klipsit on äärettömän helpot ja niillä saa vaikka bilelookkiin kivaa volyymia tukkaan tai kesäfestareille loihdittua kunnon hippitukan. Mä tykkään myös kun on pidennykset tehdä erilaisia lettikampauksia, joista tulee paljon massiivisempia kun omalla tukalla tehden.
DSC01936

No mitä mä vielä sitten paasaan niistä klipseistä jos oma tukka on ihan kiva jo itsessään? Mua lähestyi Chloe´s niminen uusi verkkokauppa yhteistyön nimissä. Chloe´s on uusi tänä vuonna perustettu yritys joka myy vaan ja ainoastaan clip-on pidennyksiä. Voin itse verrata klipseissä vaan Rapunzelin pidennyksiin, jotka mulla melkein vois sanoa että räjähti käytössä. Myöskin klipsiosat lähtivät sinkoilemaan eli niiden ompeleet pettivät ihan normaalissa käytössä enkä nähnyt itseäni ihan neula kädessä ompelemassa niitä kiinni, varsinkaan kun mitta oli jo oman tukan mittainen.. Ja no, ne jotka mun kynnet tietää niin neula ja kynnet... Ei hermot kestä!
Rapunzelin pidennykset makso jonkun 110euroa aikoinaan kun ostin, mitassa 40 cm ja yhteensä karvaa oli 110 gramman verran. Mun pidennykset Chloe´silta löydät TÄSTÄ. Niissä on mittaa 50 cm ja grammoja 140 ja hintaa liki saman verran kuin verrattavassa. 
Laatueroista en osaa vielä sanoa, mutta odotukset on korkealla; aion siis jatkossa vielä raportoida varmaan kuukauden kahden päästä miltä karvat näyttävät silloin.
DSC01951

Värin valintahan on yhtä vaikeeta kun naisen tulkinta kerran kuussa, et ikinä voi tietää mitään. Kuva saattaa vääristää pidennysten väriä ja paketin saatuasi huomaat että vaalea karva onkin keltasta. Mulla oli ensin mielessä toinen sävy mutta onneksi se oli tilapäisesti loppu joten päädyin sitten sävyyn #6/60. Vaaleat raidat oli iiiihan inan verran keltaset mun makuun, joten joutuvat hopeashampookylpyyn ehkä... Täytyy sanoa että sen verran vähän keltasuutta oli että kamppailen itsekseni, tarviiko niitä sitten kuitenkaan, vaiva on aika iso siihen nähden kun haitta ei silmään kuitenkaan pistä.
DSC01973 DSC02012

Tässä näyte että kyllä aika samaa settiä on karvat keskenään! Inan verran oli tummat raidat pidennyksissä kun omassa, mutta sulautuivat keskenään oikein hyvin kuitenkin. Ainoa mikä itseä harmitti oli se, ettei pituuseroa ollutkaan oman tukan kanssa niin paljon kun oletti. Oma tukka on kyllä riehaantunut kasvamaan viime aikoina jotenkin, ettei oikeen osaa sisäistää onks se nyt sitten pitkä vai keskipitkä vai mikä lie reuhka. Paksuuttahan pidennykset tuo aina toosi paljon. Koska omaa tukkaa löytyy, oli kaikki osiot päässä ja ihan riittävästi oli. 
DSC02140
DSC02079

Tässä näkyy kuinka hyvin pidennykset menee oman tukan värin kanssa! Aika tosi hyvin ellen ite sanois. Oli pakko myös kihartaa tukka koska en osaa pitää pidennyksiä suorina jostain syystä! Rajan näkee muka niin helposti. Ainakin ite. On näkevinään.

DSC02059

Pidennysten kaikki osiot! Eli 1x4 klipsin osio, 3x3 klipsin osiota, 2x2 klipsin osiota ja 2x1 klipsin osiota. 140 grammaa siis!
cccc DSC01986

Eli tällästä tällä kertaa! Katsotaan kuinka usein saan karvat vedettyä päähän, tässä on vähän menoa ja meininkiä kyllä tiedossa keväällä/kesällä jossa voisin nähdä nämä pidennykset täydentämässä meikäläisen kuontaloa. Täytyy kehitellä joku kiva lettikiharakampaus jossain vaiheessa, kyllä taas kelpaa!
jenny 

12 kommenttia:

 1. Ihanat klipsit, sulautuu kyllä hyvin hiuksiisi :) Hiuksesi ovat jo valmiiksi upeat, mutta ovathan nuo kiva lisä silloin tällöin, kun haluaa extra tuuheutta tai vaikkapa kampauksen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei niistä jokapäiväistä arkea tuu mutta kun lähtee jonnekin tai on sellanen lättätukkafiilis niin sitten voi ;D

   Poista
 2. Tosi nätisti menee sun omien hiuksien kanssa ainakin näin kuvien perusteella :) en osaisi sanoa onko pidennykset päässä vai ei!

  VastaaPoista
 3. Kuules voisitko valaista mua ja kertoa, että toimiiko hopeashampoo myös ruskeeseen tukkaan jossa on paljon vaaleaa (tällä hetkellä keltaista:D) raitaa? Mä haluisin kitkee tän keltaisuuden pois, mutta en oo uskaltanu tuohon hopeiseen aineeseen vielä koskea. Vaalennus projekti tässä on muutenkin menossa eli varmaan hamassa tulevaisuudessa olisi myös käyttöä sitten.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun käsittääkseeni voi laittaa! Muistaakseni itekin tummatukkasena mutta vaaleilla raidoilla sain niistä hopeashampoolla pois lämpösyyttä:)

   Poista
 4. En tiedä pidennyksistä mitään, kun ei ole kokemusta (eikä varmasti tulekaan), mutta sen verran pakko todeta, että tosi kaunis väri! Kaunis ja luonnollinen, joka mätsää enemmän kuin hyvin omien hiustesi kanssa. Liian "keinotekoinen" blondiväri ei ole koskaan sytyttänyt ainakaan mua, mutta just tommonen luonnollinen vaalea kyllä. Ihan täydellinen!

  t. Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo myöskään sellaseen valkosen ystävä, ei sellanen luonnoton valkonen kenellekään sovi :/ Aika hyvin passasi mun tukkaan kyllä noi pidennykset, ihan tuurilla vielä valittu!:)

   Poista
 5. Tosi upee toi uus banneri, jäin vaa suu auki tuijottaa ku tulin tänne (apinaemoji kädet suun edessä). Ja mul on ihan sama, jos joskus pidän klipsejä ni aina ihan pakko laittaa kiharat :D Sulautuu vaa niin paljo paremmin sinne joukkoon sillain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on taas kauhee kriisi ton bannerin kanssa!!:D Tavallaan se on kiva mut sit ei kuitenkaan-.- :D Ihan totta! Mikään ei oo karumpaa kun pidennysten ja oman tukan rajan ero joka näkyy :D

   Poista
 6. Ootko ollut tyytyväinen näihin pidennyksiin? Miten on säilynyt käytössä esim. muotoillessa?
  Oon käyttänyt yksiä toisia pidennyksiä, oon ollut niihin tosi tyytyväinen mutta nää vaikuttaa myös tosi hyvältä :)
  Pidän sun blogista ja kirjotustavasta, just tommoset itsevarmat naiset on niin upeeta ja inspiroivaa itsellekin!
  Hyvää syksyn alkua Jenny! :) -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kovasti tykännyt kyllä! Kestänyt muotoilut ja hopeeshamppoilut. Loistavat pidennykset! Kiitos kovasti Elina, sinne myös <3

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)