keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tartan scarf

DSC08701 DSC08767 DSC08790 DSC08754

Aivan liian nopeasti otetut asukuvat. Argh. 
Ja muistan vielä miten asukriiseilin tänä päivänä kun tarkoitus lähteä shoppailemaan, halusin pukea ton 6 euron ebayn huivin, mutta jotenkaan en saanut sitä sopimaan minkään kanssa. Sit mä muistin ton huivikikan, että vyöllä kiinni vaan niin ei tarvi murehtia tavallaan muuta pukeutumista juuri ollenkaan. Vaikka koko muu asu mustana ja huivi vyöllä höystettynä, eipä se paljon muuta vaadikaan kun on jo kiva kokonaisuus valmiina. Toimii muuten hyvin shoppailuasuna kuten oon kirjotellutkin aikasemmin.
Oli muuten sarjassamme hyvät ostokset taas tämä neuletakki, jonka sitten päätin oikeen raahata Barcelonasta asti kotiin. Ja päässyt käyttöön hurjat kaksi kertaa! Toi meinaan sen verran paino sekä vei tilaa matkalaukussa että meinasin olla sen kanssa jo aika pulassa pakatessani laukkua hotellilla.. Kuuluu myös siihen että mitä tooodellakin kannattaa roudata mantereelta mantereelle, varsinkin kun omasta kotimaastakin olis saman kaavun saanut.. Mutta kun aika hiljasta ton Zaran suhteen täällä Porin päädyssä.
jenny

12 kommenttia:

 1. Ihana toi nuttura! Ja asukin on oikein kiva :)

  Erika

  VastaaPoista
 2. Toiveena yks postaus jossa ei oo yhtään negatiivissävytteistä lausetta eikä valitusta. Ei yhtään mitään valitusta. Tarkoitan esim tässäkin tota argh mikä viittaa negatiivisuuteen sekä lopun valitusta painavasta matkalaukusta yms.. Tiiät kyllä mitä tarkoitan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori nyt ei kyllä auennut tämä.:) En sais ilmasta että ärsytti suunnattomasti kiire ja kuvista ei tullut niin kivoja kun olis voinut koska valo kävi vähiin? Ok. Painava matkalaukku? Miten siitäkin nyt saadaan valituksen aihe.:D Aurinkoista päivää sullekin ja kevätmieltä!

   Poista
  2. Voi voi ja lämmin leipä. Sarkasmia ja kieli poskessa kirjoittelua ei pidä suorilta käsin teilata negatiivissävytteiseksi. No, kaikki me katsotaan kai vähän erilaisilla kakkuloilla. Mä en kokenut tässä olevan mitään valivali-meininkiä.

   t. Tintti

   Poista
  3. Eikö se Tintti meekin niin että kauneus on katsojan silmissä ja kaikesta saa väännettyä negatiivista kun oikeen niin tahtoo :) Jostain pitää päästä sanomaan.. Sanois sitten ees aiheesta ;D

   Poista
  4. Näinpä. Aamen :)

   Tintti

   Poista
 3. tuo takki on...TÄYDELLINEN
  oon etsinyt kissojen ja koirien kanssa täydellistä "camel" sävyistä takkia, ja tässäpä se :D

  VastaaPoista
 4. ..nyt vaan pitäs jostaki löytää tuo vaikka käytettynä :D ku ei varmaan enää kaupoissa oo, onkohan englanninkaa zaroissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barcelona reissustakin on sen verran aikaa että voi olla ettei ihan heti tuu vastaan..:/ Ellet sitten osta tota multa pois ;D Kato F21 siellä voi olla vastaavia, tai ebay..

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)