sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Sneak peek of our bedroom

DSC00948

Eipä mennyt nappiin mun suunnitelmat postata edes vähän valmiimmasta makkarista! Kaupat, joissa piti tänään käydä oli kaikki kiinni jotta olis saanut hommat etenemään.. Joudutte tyytymään nyt tälläsiin yksityiskohtakuviin ja näätte vähän millasia materiaaleja meillä on käytössä. Tässä kuvassa näkyy oikein hyvin toi tapetti, jota haluan myös toiselle seinälle. DSC00728

Ostettiin myös uudet yöpöydät, joihin mä halusin sitten luoda naisellisen kosketukseni näkymään, eli mustat tavalliset ottimet veke ja tilalle timanttiset. Olisin ottanut niistä kokokuvat mutta heh, lattiassa on kiva lovi josta puuttuu pala laminaattia paljastaen vanhan oranssin lattian, kiitos vaatehuoneen puretun seinän... Näiden ottimien vaihtaminen oli oikeastaan ainoa konkreettinen asia jonka tämän "rempan" osalta saatiin aikaseksi, yläfemmat! Ainiin, TÄSTÄ linkistä näkee vähän vanhaa makkaria. Nimenomaan vähän vanhaa, muistin postanneeni joskus viime vuonna kuvia kotoa mutta hei 2013 tehty toi jo... Eipä toi makkari oo noilta kuvilta näyttänyt pieneen ikuisuuteen, joten TÄSSÄ vilahtaa hieman päivitettyä matskua. Onpas taas selkeetä.
DSC00927 DSC00936 DSC00744 DSC00724 DSC00748

Tilattiin uudet kattolamputkin, joita en saanut kokokuvaan vielä kun katossa oli jotain mustia ruuveja. Kokeillaan paremmalla onnella kun saadaan tehtyä meidän sängyn pääty ja seinä tapetoitua joskos sitten saatais koko huoneen kuvia teille näytille. 
Miksei kaikki vaa voi olla valmista heti kun ajatuslamppu syttyy!


jenny

11 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Asutteko vuokralla vai omistusasunnossa? :) kiinnostaisi tietää mitä sisustuskauppoja suosittelet Porissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon onnekkaassa tilanteessa että omistan tästä asunnosta osan, on laitettu mun nimiin kun olin pieni. Mies sen sijaan maksaa vuokraa sitten, ja mä maksan sähköt :) Nooo aika heikostihan niitä täällä on, mutta mitä nyt joku hyväntuulen puoti on ihan kiva, terrasta ja prismastakin tekee ihan kivoja löytöjä. Tiger on myös kiva, löytää joskus pientä ja isompaakin kotiin! Hemtexiä ja indiskaa tulee myös koluttua, toki h&m home myös nyt kun sellanen löytyy täältäkin. Onkohan jollain muulla jotain sisustuskauppaa mielessä joka olis käymisen arvoinen?! Ainiin ja etola!

   Poista
  2. Sisustustalo Mokka, Sisustus Deconella ja Indeco on ainakin kivoja :) joskin vähän hintavampia musta :/

   -heidi

   Poista
  3. Aivan muuten! Tulee varmaan just siks noissa käytyä vähemmän kun hinnat on aika jäätäviä. Varsinkin kun mäkin kyllästyn aika pian:D Yks ikea poriin kiiitoooos!

   Poista
  4. Kyllä! Ainii Sinooperi on kans kiva :)

   -heidi

   Poista
 2. Mistä olet ostanut valkoiset tekoruusut?

  VastaaPoista
 3. Noi hopean kirkkaat kynttilä jalat on ihanat! Itselläni on toi lyhyempi ja tarkoituksena kerätä lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei noi on kyl nii kamalia! :D Siis sinällään kun niitä ei koskaan voi olla liikaa......

   Poista
  2. Mistä noitä saa :)?

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)