lauantai 14. maaliskuuta 2015

At the cotton factory

DSC09607 DSC09571 DSC09629 DSC09589 DSC09593

Pikamorot täältä vaan! On aivan liian hieno ilma istuskella koneella rustailemassa jotain jostain aiheesta sillä a)ei oo mitään aihetta b)ei malta koska no, aurinko!
Kyllä on niin hienoa sanon vaan kun toi valopallo tuolta taivaalta paistelee ja meitä hemmottelee. Tekee mieli kaivaa jo kesäjutut ballerinat sun muut kaapin perältä, mut hetken jos vielä malttais eikä paleluttais itteään kun kuvittelee jo pärjäävänsä vähän vähemmillä vaatekerroksilla.
Sanotaan näin että olin jo viikko sitten aivan kypsä tähän suomen ilmastoon ja ainaiseen pimeyteen ja olin pakkaamassa kamojani että sooonmoro mä lähe. Mut sanotaanko nyt näin että.. Katotaan ainakin kevään ja kesän yli! 
Meillä on studiolla hervottoman kokoiset ikkunat, tai tavallaan seinät onkin pelkästään lasia ja voitte vaan kuvitella sitä tuskailun määrää kun aurinko paistaa suoraan selkään puolen päivää. Sitten taas sen muistaa että toi auringon näyttäytyminen on niin surkeeta kuitenkin suurimman osan vuodesta täällä että kyllä sen sitten kestää. Kunhan geelit ei saa auringon valoa osakseen niin kaikki on hyvin, been there done that.. Kerran oli jäänyt suti suojaamatta ja aurinko oli kovettanut sudin harjakset koska siihen oli jäänyt inan verran geeliä, siinä sitten huuli pyöreenä että jöö... Tee siinä nyt sitten töitä kun suti on kova kun betoni.
No mut nyt tää menee taas tälläseeks lörpöttelyks joten lopetan tähän kohtaan ja meen nauttimaan tosta ilmasta. 
Niin hienoa!jenny

8 kommenttia:

 1. Nyt iski asu ja kovaa! Ite laittaisin vaan pitkien saappaiden sijasta nilkkapituiset kengät. Täytyypä jonkinmoinen pitkä ja beige takki metsästää jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee hyvä että ees suhun iski! Muuten oli aikamoinen kommenttikato ;D Inspaa postaamaan, eiku. ;D No joo nilkkurit oli eka jalassa mut noi farkut ei oo ns täysmittaset. Eli nilkkureista lahkeet loppuu kesken ni näyttää että olis liian lyhyet housut! Kesällä sitten avokkaiden kanssa :) Takki on F21, vinkkinä vaan..:)

   Poista
  2. voi ei tpivon että tuota takkia tai samantyylistä oisi viel jossain nm. kolahti viel kovempaa entä viime postauksen!

   Poista
  3. eBaysta nyt satavarmasti löytyy :)

   Poista
 2. Onpa kiva asu, samalla rento mutta tyylikäs! Kelpaa astella ihan minne vaan. Onko clutch sarjassamme ulkomaan nettiostokset tms.? :)

  Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän =) Juurikin sellanen oli tämä asu! Joka lähtöön käyvä. Ulkomaanostos- muttei nettiostos ;D Barcelonasta tarttui mukaan! Jos kysyt kauppaa niin.... Ei muistikuvia!;D

   Poista
 3. Ihana takki! Ja asukokonaisuus täydellinen! :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)