perjantai 6. helmikuuta 2015

The perfect wallet

Ei tarvita kun toimiva ja näppärä tuote laadukkaasti toteutettuna, kauniilla ulkonäöllä ja ehkä pieni ripaus merkkiuskollisuutta kehiin, jos löytyy tälläinen tuote niin as we all know tämä ikuinen arjen helpotusta kaipaava naishenkilö iskee kiinni ko.tuotteeseen. Tällä kertaa se on lompakko. Jukopliut mä sanon! 
Instassa mua seurailevat on jo päässeet ihastelemaan uusinta kortinkuljettajaa. Se on DKNY, nahkainen ja kultainen väritykseltään, kauniilla yksityiskohdilla höystettynä.
DSC07780

Itsessään väri oli jo niin luokseenvetävä että alta pois, saati sitten toi lompakon toteutus, ettei se oo ihan perinteinen vetoketjullinen lompakko. Tämä on Stockmannilta ostettu ja hinta taisi olla n.90€. Pyysin äitiäni tuomaan sen mukanaan Helsingin reissultaan, autuaan tietämättömänä miltä väri näyttää luonnossa. Koska kulta on väri, jonka kanssa voi epäonnistua täydellisesti, eli se on sellainen liiiiian keltainen taikka sitten onnistua täydellisesti, kuten tämän kanssa kävi. Äitini superluurilla hän lähetti mulle kuvia myös saman värisistä laukuista ja olihan mulla pidättelemistä etten ottanut autoa alle ja sännännyt Stokkan henkilökohtaisesti multa kielletylle ostastolle. Onhan noi synttäritkin tossa piakkoin ja tää kultainnostus ei ole kertaakaan kaduttanut, kun varmaan 1,5 vuotta sitten heivasin kaikki hopean väriset korut laatikon perälle.
DSC07795

Valehtelisin jos väittäisin, ettei nuo kauniit kultaiset hammasrivistöt oo muutaman kerran aiheuttanut hämmennystä, kun noi vetoketjut on tolleen niin sanotusti eri päissä! 
DSC07804

Ja mitä tulee tilanhallintaan, täytyy sanoa että nerokkaasti tehty lompakko. On niin luukkua täällä ja tuolla, vähän taskua täällä ja tuolla, katos vaan, kynänkin saa mukanaan kulkemaan. Mistä pidin kovasti myös oli se ettei muovitaskusta tarvi repiä ajokorttia pois, kun joskus uusissa lompakoissa on se vika ettei tuu edes väkivalloin pois paikoiltaan.

DSC07812

Kuten näette, vähän isompikin puhelin (myös se kamala halko iphone 6 mikälie mahtuu tonne!) sujahtaa näppärästi mukaan. Niinpä ei tarvi aina roudata mukanaan laukkua tai etsiä puhelinta taskusta, vaan koko lompakon voi ottaa mukaan ostoksille vähän kuin jonkun clutchin.
DSC07815

Tältä näyttää lompakko sitten sisällön kera. Älkää välittäkö tosta semisti kärsineestä puhelimesta, toimiva vehje, vähän kovia kokenut yksilö tosin. (Edeltäjä toki koki karumman kohtalon- 3 tunnin pyykinpesuohjelman jälkeen oli aika hiljasta vehjettä...) 
Ja toinen epäkohta on toi ajokorttikuvassa oleva vankikarkuri- ketä mahtaa edes olla.Eniveis tässä oli tälläinen vinkkiviitonen niille jotka mahdollisesti etsivät uutta toimivaa ja kaunista lompakkoa. Näitä oli myös eri värisiä! En jakais tätä teidän kanssa, jos en kokis itse tätä täydelliseksi löydökseksi.:)
Kivat viikonloput!

jenny

8 kommenttia:

 1. Heippa! On kyllä aivan ihana lompakko! Puhelinki mahtuu! Kysyisin että mahtuuko tuohon enempää kortteja ku tuon verran mitä on näkyvillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on :) Mulla on 2-3 korttia jokasessa lokerossa, et sillä tavalla mahtuu :)

   Poista
 2. Vitsit toi lompakko on kyllä tosi kiva!<3 Mikä toi puhelin on, mikä sulla on?

  VastaaPoista
 3. Vitsit! Mä kattelin tätä kans just hiljan stockalla, mut aika hiljan uuden lompakon ostaneena myöskin DKNYltä, en raaskinut tätä heti perään ostaa. Hmm, pitääkin vielä harkita uudestaan! :-)

  VastaaPoista
 4. Siis eikä! Ei noin täydellistä lompakkoa voi olla olemassa! :o Ihastelin muutaman minuutin juurikin tuota mahtavaa tilanhallintaa ja kun vielä puhelinki mahtuu samaan syssyyn! Rakastuin<3

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)