keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Lets' contour

DSC08213 DSC08201 DSC08194 DSC08205 Kuolaus on meikäläisen osalta ohi, sillä ikuinen haaveeni on toteutettu. Sain Bangerheadilta yhteistyön merkeissä käyttööni tämän kyseisen meikkipaletin. Sitä on niin hehkutettu ja lisää hehkutettu- youtube on täynnä meikkitutoja tämän tuotteen kanssa. Yleensä en innostu tollasista hypetysjutuista, mutta tätä en saanut mielestäni. Jotenkin videoissa paletin käyttö oli niin vaivattoman näköistä ja meikin sai kuitenkin helposti tehtyä. 

Pakko myöntää, oon oikeen tyytyväinen tuotteeseen. Värit on pigmenttisiä, mutta eivät kuitenkaan liikaa. Sävyt on pehmeitä ja häivyttyvät helposti. Pidän erityisesti siitä että kun meikkipohjani on tosiaan puuterimainen niin nämä sekottuvat yhteen vähällä työllä. Nimimerkillä nestemäisen meikkivoiteen kanssa malttamaton odottamaan sen kuivumista ja lättäät tavaraa päälle ja joku kohta onkin sellanen kökköläiskä naamalla. Ja sitä alat sitten häivyttämään onnistunein vedoin. Ainakin mulla on mennyt nappiin niinkin hyvin, kun loman jälkeen käytin nestemäistä meikkivoidetta hetken. 

Paluu arkeen ja rusketuksen kadotessa nappasin oman meikkipuuterini takaisin ja kuinka hienoa olikaan taas elämä. Tässä paletissa yhdistyy helppous kun kaikki korostamiseen ja varjostamiseen on samassa paletissa. Ei tarvi olla monen montaa eri tuotetta, kuten esimerkiksi mulla oli mun meikkivideolla. Tällänen btw, miten musta aina tuntuu siltä että kun julkaisen vaikka videon nyt näistä meikeistä niin menee viikko ja boom, koko meikkirutiini muuttui. Niinkun nyt kävi taas!
Yritin kuvata omaa pärstää varjostuksien kera mutta eipähän toi keinovalo oikeutta anna. Pitänee siis odottaa viikonloppuun jos on mahdollista kuvailla silloin vähän tarkemmin tota meikkiä. 
Onko muuten kokeillut kyseistä tuotetta ? :)

Laitan alle muutaman videolinkin kyseisestä tuotteesta, jotka sai mut innostumaan tähän tuotteeseen:

jenny

7 kommenttia:

 1. Ai säkin katot sonjdran videoita! Se on aivan ihana nainen. Se on mun yks womencrusheist hihi :) Joo en oo vieläkään hommannu contour kittii mut nyt tuli voidemainen versio mikä alko kiinnostaa hihi. Kamalaa olin unohtanut kommentoida glad to be back x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eksyin hänen videoihin kun etsein arvosteluja tästä paletista:) En oo ehtinyt monia videoita häneltä vielä tutkailemaan! Ai siitä on sellanenki versio hmm hmm ;D Nice that youre back <3

   Poista
 2. Toi on kyllä jokaisen hehkutuksen ansainnut! Sain itse joululahjana siskoltani paletin ja edelleen rakastun siihen joka kerta kun käytän! Tekee kasvoista niin kivan näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on todella!:) Niin helppo tuote ja helpolla pääsee:)

   Poista
 3. Olen kuullut paljon Anastasia Beverly Hillsin meikeistä ja nähnyt paljon tutoriaaleja mutta en ole päässyt kokeilemaan. Myydäänkö näitä Suomessa vai pitäisikö tilata netistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bangerheadilta mistä itse sain tämän ainakin myydään ja toimitus kesti 2-3 päivää. Suomesta taisi tulla ellen väärin muista. Netistä kun katselin niin tahtoi olla kaikkialta loppu tai sitten usasta tilatessa tulee postarit+tullit niin tuli hintaa aivan liikaa.:O Ebayssakin hinnat oli suht samoja kun esim tuolla bangerheadilla.

   Poista
  2. Ainakin Turun Kicksissä pitäis olla myynnissä :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)