perjantai 2. tammikuuta 2015

Goodbye 2014, Welcome 2015

DSC06235 DSC05943 DSC06095 DSC05949 DSC06292 DSC05931 DSC06319 DSC06160 DSC05999 DSC06235 DSC05975 
Tältä näytti vuoden 2014 viimeinen ilta.
Kamera teki hetkellisen välikuoleman, jonka takia kuvia on kamalan vähän ja asukuvatkin täytyi ottaa sisällä ekaa kertaa ties kuinka pitkään aikaan, pimeys ulkona on ihan tosi jättekivaa.. Asukriisi oli kova sillä uusi vuosi yllätti ihan totaalisesti! Yleensä joulusta uuteen vuoteen oleva aika on piitkän tuntunen mutta nyt se vaan hurahti että moro, 2015 kolkuttelee jo ja noin satatuhattakaks asiaa hoidettavana. Päälle sitten valikoitui hyvinkin simppeli asu. Tarkoituksena oli mennä vanhemmilleni ja jatkaa sieltä yöelämään mutta yllättäen jatkosuunnitelmat meni mönkään. Niinpä sitten räjäyteltiin pommeja, juotiin drinksuja, syötiin hyvin, valettiin tinaa jonka mokasin kaksi kertaa ja päätin sitten tämän olevan enne ettei mulla oo tulevaisuutta. Aeevan niin. 
Pelattiin myös Twisteriä ja täytyy kyllä sanoa ettei ehkä ollut paras idea kun oli juomalasti täynnä mahassa.. Väännellä ja käännellä, roikkua pää alaspäin jne- saattaa tulla huono olo. Meidän kiukuttelija- Nippe vihelsi pelin poikki vetämällä itsensä totaaliseksi levyksi matolle.
Kahden jälkeen oltiin jo kotona, ihan kivaa vaihtelua silti ettei tarvinnut herätä uuteen vuoteen totaalinen kupla ottassa. Lupauksia uudelle vuodelle ei tehty, koska eiköhän kaikki tiedä miten niille aina käy! Osa ei omia lupauksia edes muista seuraavana päivänä ja ne jotka lupauksensa muistaa ei niitä noudata helmikuuta pidemmälle. Niinpä mä taisin tokaista että lupaan vaikken lupaa mutta lupaan olla lupaamatta mitään.

Hyvin mielin uuteen vuoteen silti suunnataan, mielenkiintoista nähdä mitä taas on tulossa:)jenny

12 kommenttia:

 1. Mistä tuo ihana pitkähihainen paita on? ♥.♥
  Äläkä vaan sano että ebystä!! Jos on niin millä löytää tuon, on meinaan pakko saaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleiseri on Missguidetilta:) En tiedä löytyykö enää! Käy kurkkaamassa.

   Poista
 2. tuo jakku on kyllä upea! itse olisin laittanut asuun legginssien sijaan mustat farkut, mutta kivalta näyttää noinkin. pakko varmaan alkaa metsästää valkoista jakkua, kun en saa tuota enää mielestä pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Mikäs vika noissa "leggareissa"? :o Itse en farkkuja omista niin...:) Kato onko missguided.comilla vielä bleiseriä!

   Poista
  2. no itse käytän legginssejä ainoastaan jos paita on niin pitkä, että peittää haarat ja pepun. edestä ja takaa. :D jotenkin vain on alaston olo. mutta makuasioita!

   Poista
  3. Makuasioita totta, mut en mäkään nyt missään Ginan normi leggareissa pers paljaana kulje:D Nää Zaran pöksyt on pikkasen eri matskua kuitenkin, huomattavasti paksumpaa :)

   Poista
 3. Tiedät varmaan jo sanomatta mitä kommentoin... olet niin upea <3 Mukavalta kuulostaa teidän uv. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih Jenna<3 Oot kyllä niin mukava kun oot aina piristämässä meikäläistä! Toivottavasti sullakin oli hauska uv :)

   Poista
 4. vau olet upea!
  mistä toi valkonen bleiseri on? ihan törkeen hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :) Se on missguided.com! En tiedä löytyykö enää!

   Poista
 5. Itsellä jäi myös porukan ainoona tina kauhaan kiinni... Happy New year vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...:DD Onneks en ollut ainoa joka epäonnistui ;D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)