perjantai 5. joulukuuta 2014

Over knee boots

DSC00695 DSC00666 DSC00681 DSC00690 DSC00701

Mun beigeen hurahtaminen on näkynyt asukuvissa ja siitä on tullut muutama "palaute" niin tässäpä vaihtelua ainaiseen samaan beigeilyyn! Tosin niitä beigen puhuvia asuja on unfortunately tulossa kyllä, myös kera mun huivien, joista on myös kuhistu. Mä en niin kovasti kylmästä pidä, joten tää että voi näin "talvella" pukeutua vähän kevyemmin on ihan jees, eikä tarvi sulloutua vakuumipakattuun kaulasta nilkkoihin asti pitkään untuvatakkiin, jonka kanssa muistutat lähinnä burritoa ja siinä asussa liikkuminen muistuttaa kalaa kuivalla maalla. Toivotan silti tervetulleeksi -10°c ja 20 cm lunta, toi pimeys on karua ja se ihan inan verran vaan vaikeuttaa asujenkin kuvaamista, kun joutuu kellon ja valon ja työaikojen kanssa juoksemaan kilpaa. Usein jääkin joku kiva kokonaisuus ikuistamatta samana päivänä kun se on ollut päällä. 
Enivei,
on taas mennyt muutama päivä ilman postauksia, sillä tää viikko on kyllä ollut yhtä hullunmyllyä ja päivät on venyny pitkiksi. Joka päivä tullut kotiin vasta aikasintaan kahdeksan aikaa illalla ja sitten onkin alkanut kotiaskareet sun muut jutut eikä oo tavallaan pystynyt hengähtämään ollenkaan ja sen kyllä näkee kun menee nukkumaan; uni ei tuu ja kroppa (pää) käy ylikierroksilla ja aamulla oikeen freesinä liikenteeseen. 
Mutta silti vaikka silmien alla on maailmakaikkeukden kalleimmat Hermekset ja Chanelit roikkumassa niin oon tavallaan tosi innoissaan joulusta, sillä tämän hetkinen joulunvietto kokoonpano on uusi ja erilainen. Myöskin oon tehnyt kivoja lahjaostoksia, joista oon myös superinnoissani. 
Vaikka luvassa on todennäköisesti musta joulu, ei anneta sen lannistaa, sillä sain Herra Napoleonin eläinlääkäriltä vihreätä valoa koiran terveydentilaan, mikä omalta osaltaan stressasi kun oma lapsi on (oletettavasti) kipeä eikä se osaa ees kertoa mihin sattuu! Oireet on kyllä outoja eli joskus kun katotaan illalla telkkua tai ollaan vaan, niin sitten Napo tuli ihan kylkeen kiinni kesken unien ja läähätti ja katsoi suoraan silmiin, kuin se olisi yrittänyt kertoa jotain ja mä yritän siinä keskustella että mikä nyt on. Toi kuvio toistui monta kertaa illassa, oli niinkun rauhaton kokoajan ja sitten vaihteli nukkumapaikkaa kokoajan. Onneksi mitään ei röntgenissä näkynyt eikä verikokeissa ollut mitään poikkeavaa. Sen sijaan kilo pitäis painoa saada pojalta pois, joka salakavalasti hiipi kylkiin miehuuden poistoleikkauksen tuliaisena. Kilo kuulostaa niin pieneltä määrältä, mutta kun kyseessä on pieni koira ja hento sivuääni sydämessä on otettava se kilokin tosissaan. 
On noista vauvoista aina kova huoli <3


jenny

18 kommenttia:

 1. Aika paljon elementtejä tässä asussa. Jotain tuntuu olevan liikaa. Hattu? Karvakaulus?

  VastaaPoista
 2. Vau! Kertakaikki upea olet :)


  Kiinnitin myös huomiota ihaniin saappaisiin, onko mistä ostettu ja minkä hintaset? :)

  VastaaPoista
 3. ei siitä bloggaaja tietovisasta kannata nokkiinsa ottaa, on hyvä osata nauraa itselleen :) ja ymmärrän täysin huolen koirasta, omani sairastaa epilepsiaa ja vaikka lääkitys pitää kohtaukset kurissa, niin huoli on silti jatkuva. :s nyt vain alatte kovasti lenkkeilemään niin pysyy pikkuisen paino kurissa ja terveys hyvänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä tietovisa? :D Puhun nyt kyllä muutamasta kommentista jotka on tänne päätyneet, jotka eivät ole syystä tai toisesta nähneet päivänvaloa, siksi palaute heittomerkeissä.:) Ja tosiaan niissä kommenteissa ei ollut kyllä mitään sellasta hauskaa että olis itelleen nauranut, mun teksteissä kyllä aika hyvin käsittelen itseironiaa :) Mun äidillä on myös epilepsiakoira, ne kohtaukset on aika järkkyä katsottavaa.

   Poista
 4. Oot niin upea!! Aivan ihanasti yhdistät vaatteita, go girl! :)

  VastaaPoista
 5. Sun kaikki asut on kyllä niin ihania ja onnistuneita! Voisin pukea kaikki sun blogissa näkyneet asut itekin samantien :)

  VastaaPoista
 6. Koirastasi.. kuulostaa oireet ihan samalta kui omalla koirallani, jolla todettiin sydämen vajaatoiminta! Sitä ei rötgenillä pystytä tutkimaan, vaan sydämen ultraäänitutkimuksella! Sitä ei pystytä hoitamaan mutta oireita pystytään lääkkeillä vähentämään ja pidentämään elinaikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kylläkin kuvattiin lonkka ja meidän sydämen sivuääni on tosiaan niin heikko ettei tavallisilla stetoskoopeilla ees sitä kuule. Eläinlääkäri sanoi että se on täysin harmiton ja näin ollen oireet eivät selity sivuäänellä.:)

   Poista
 7. Upea asu mun mielestä, oot niin kaunis! :) Onneks koiralla ei ollu suurempaa hätää, vaikka eihän noista karvakorvista voi ikinä huolehtia liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin!:) Sepäs juuri, voi miten suruissa saa olla kun koiralla on jotain pielessä:(

   Poista
 8. Nuo kengät! <3 Mistä ne on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin jo vastasinkin että Barcelonasta:(

   Poista
 9. Mistä tuo alimmanen raitapaita on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha paha! Etten kauheesti valehtelis jos sanon sen olevan Mangosta?

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)