maanantai 1. joulukuuta 2014

Beige tones with coral detail

DSC05529 DSC05623 DSC05523 DSC05629
Pikamoit täältä, nyt on hella kutosella ja uuni täysillä, sekä meikä essu päällä- mikä on meidän keittiössä harvinainen näky, sillä tää tättärä sai päähänsä tehdä ruokaa! Mitäs me tästä tuumataan? Vuosisadan parhain vitsi ja mies lupaa uudenvuoden lupauksenaan että mua ei nähdä taaskaan vuoteen keittiössä. Siihen on meinaan hyvät syynsä. Pyysin muutamat kaverit syömään (naureskelemaan) joten nyt meen luomaan mun täydellistä illallista. Ai että kun vois vielä vakavalla naamalla kirjottaa tätä. Huoh! Miksen mä voinut syntyä soppakauha kädessä? Sen sijaan synnyin korkkarit jalassa ja kynsiviila kädessä ja kieli keskellä suuta ja bensaa suonissa.. Mitä?
Never mind, jos joku kehtaa naamaansa nyrpistää mun gourmet ruualle, lupaan syöttää syanidia seuraavalla kerralla. Meinaan on niinkin hankala ruokalaji toteutuksen alla kun tacopelti...jenny

12 kommenttia:

 1. Ei liity postaukseen, mutta haluisin kysyä muutaman kysymyksen noista sun tekemkstä kynsistä.

  Jos tekisit tuollaiset kynnet, kuinka kauan ne kestää hyvinä? Ja jos haluisin ne sen jälkeen pois, niin miten se tapahtuu ja kuinka paljon omat kynnet kärsii siitä?
  Mulla on tammikuun ensimisenä viikonloppuna RUK:n kurssijuhla, kun poikaystävä on tällä hetkellä siellä armeijassa, niin tekisi mieli sitä tapahtumaa varten vähän panostaa kynsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaali huoltoväli on 4 vk. Kynnet poistetaan sähköporalla eikä kynsi siitä juurikaan kärsi. Sen sijaan jos kynnet repii pois on lopputulos hyvinkin katastrofaalinen että jos isoilta vahingoilta haluaa välttyä niin poisto ehdottomasti. :) Sitten on tietenkin myös mahdollista tehdä geelilakkaus, joka ei ole kynsilakkaa juurikaan paksumpaa ja se ei vaadi poistoa sähköporalla, vaan se liuotetaan pois. Sillä ei kuitenkaan jatkeita voi tehdä, mutta oman kynnen päälle ja sitä voidaan myös koristella!

   Poista
 2. En kestä noita sun kenkiä! Sun pitää tehdä kyllä postaus sun kenkäkaapista! :D

  VastaaPoista
 3. Voisin kirjottaa oodin tolle takille, se on niiin täydellinen! Harmi kun mulla menee seuraavatkin palkat sisustamiseen, enkä vieläkään pääse täyttämään vaatekaappia.

  Haha, kuulostat ihan mun ystävältä keittiössä. Paitsi että hän oppi vasta keittämään kananmunan, että älä huoli löytyy niitä avuttomampiakin kokkeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan tota kanssa! HARMI kun suomen ilmat ei sovellu nahkiaisen käyttöön enää:( argh. Voi että kun osais itekin käyttää rahat vaan sisustamiseen mut eih.:D
   Voi apua!!! :D Okei emmä ookkaan ihan onneton!!:D

   Poista
 4. Sulla on aivan ihana tyyli! Ihan mahtavaa, että bongasin näin kivan blogin :)♥

  VastaaPoista
 5. Miten kokkailut sujui? :)
  Oli pakko tähän kommentoida, että ku yleensä en tykkää korallinväristä mutta tossa yhdistelmässä se todella toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi juma! Hyvin! Porukka jopa söi itkemättä ruokansa ja osa otti lisää! Onnistumisen tunne- voi kiesus ;D
   Koralli ei oo myöskään mun top 5 väreissä mutta joskus pitää kokeilla mukavuusalueen ulkopuolelta!

   Poista
 6. Moikka!
  Mistä on nämä ihanat aurinkolasit? :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)