keskiviikko 19. marraskuuta 2014

#TB ootd

DSC05399 DSC05450 DSC05489 DSC05421 DSC05454

Naurakaa vaikka kuinka paljon, mutta mä löydän vielä asukansiostani kesän/alkusyksyn kokonaisuuksia. Mielestäni postasin kaikki jo, mut eihän ei niin ei. Joten antakee anteeksi nämä muutaman kuukauden takaa laahautuvat asut! Mutta ei voi jättää vaan julkasematta. Oikein mukavaa katsella tälläsiä kuvia, ajasta, jollon vielä pärjäs näin, saati kun nyt yrität näpyttää näppäimistöä kohmeisilla sormilla ja oikea hiirikäsi joutuu aina välillä hypotermiaan. 
Ja ei, meillä ei ole vielä patterit päällä, yksi taitaa olla vähän ottamassa alkustarttia kunnon pakkasiin, mut mun on pakko sanoa että en oo vielä varautunut niihin sähkölaskuihin, jotka toi pakkanen aina mukanaan tuo. Niinpä meillä on kämppä kynttilöitä täynnä ja mä oon kääriytynyt kahteen fleecepeittoon. Jalkapohjat on kärähtämässä kiinni siihen ainooseen lämpimään patteriin ja välillä sulatan käsiäni kynttilän liekeissä. 
Kuulostaapa taas fiksulta tämä teksti, kun samalla selaat Zara homen online myymälän sivuja (jotka bongasin eilen vasta?!!!) ja kiroan kun River Islandin alesivut eivät toimi. Taisin tilata uudet verhot ja tyynyjen päällisiä muutamat kappaleet, sillä tulevana viikonloppuna olis tarkotus mahdollisesti maalailla meillä kotona! Yritän muistaa kuvata ennen ja jälkeen kuvat, kuitenkin teistä osa tykkää myös sisustusjutuista ja myös kuvata meille "pikkuhiljaa" hivuttuvat joulun ensimerkit. 
(LUE: vaan kuusi puuttuu enää.) 
jenny


22 kommenttia:

 1. IHANA liivi ♡ mistä se on?

  Muutenkin tosi kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni!<3 Se on eBayn peruja. Sieltä saa kovin paljon halvemmalla kun mistään kivijalkamyymälöistä. Taisin maksaa tosta jonkun 15e? :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi ja oi toi liivi<3 ennestäänkin löytyy jo kaksi karvaliiviä, mutta ei kyllä valkoista :D

   Poista
 3. voi ei, itsekkään en tienyt zaran home onlinesta..... nytku mainitsit niin pitää oikein hillitä itsensä ettei menis sinne!! (juuri kun hmhomesta tilattu vaikka ja mitä!) :( oivoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori sori! Piti kuitenkin tää tieto jakaa teidän kanssa, koska no.. Etten oo yksin ;D

   Poista
 4. Ihana asu ja samoin toi nuttura! :)

  Erika

  VastaaPoista
 5. Eikä, noi farkut on super kivan näköiset!

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää! :) Remppakuvia odotellessa, sisustusjutut on ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Ne on kyllä! Kunhan olis vaan varaa oikeen heittää koko kämppä ympäri ja laittaa kaikki uusiks mut eih..=) Joku päivä sitten ;D

   Poista
  2. Tiedän tunteen! :D Mut onneks pienilläki muutoksilla saa paljon kivaa aikaan! :) mukavaa viikonloppua!:)

   Poista
 7. Joo sisustusjuttuja!! Ne on kivoja. Positiivista, että postausaiheesi ovat monipuolistuneet :)

  VastaaPoista
 8. Nää sun asut on aina nii ihania :)

  VastaaPoista
 9. Tuttu tunne toi ettei raaski laittaa pattereita vielä päälle ja sit hytisee sisällä toppavaatteissa :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo!! Ihan järjenköyhää touhua :D Mut niin paljon mielummin vaikka ostais jotain konkreettista kun sitten maksais kauheita sähkölaskuja :D nimimerkillä talvisotaan juuri varustautunut.

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)