maanantai 3. marraskuuta 2014

BCN

DSC09412 Vähän matkakuvia. 
Oikeastaan ekaa kertaa loman jälkeen pystyin tänään vasta selaamaan kuvia oikeen läpikotaisin. On ottanut aivan älyttömän paljon päähän loman epäonnistuminen ja vieläkin jatkuva kipeily, että olo on sellanen kun missään ei oliskaan koskaan ollut ja jotenkin reissu tuntuu nyt jo hyvin kaukaiselta. Vaikka 3 viikkoa sitten vasta tultiinkin takaisin, tuntuu kuin olis ainakin 3 kuukautta vierähtänyt ja hypätty takaisin oravanpyörään. Harvon sanon loman jälkeen että oikeesti oikeen vvvtuttaa kun lähti edes koko reissuun. Vielä ei osaa ottaa irti siitä sitä asennetta että "aika kultaa muistot"- koska rehellisesti sanottuna, en varmaan koskaan edes päässyt todelliseen lomafiilikseen. Kaksi ensimmäistä päivää oli ihan ok, jee jee, onpas kivaa. Mut sitten alko extempore naistenvaivat ja mikäpä sen mukavempaa hyppiä altaalla niin. Kyl te tiette. 
Mä kun en ole niitä ihmisiä, jotka virittäytyy automaattisesti lomafiilikseen kun lyödään aurinko taivaalle ja baden baden alle. Oikeen itseäkin se harmittaa, tähän ollaan kyllä jo totuttu mutta silti se aina yllättää. 
Eeeenivei, tässä nyt vähän niitä lomakuvia! Koittakaa te edes virittäytyä fiilikseen. Ylläolevassa kuvassa on mummu 70v ostamat matkustajatiedot-taskut mulle ja miehelle. Tosi ihana ajatus ja varsinkin kun mummun englannin taito rajottuu siihen "hello"- eikä tiennyt mitä tekstit tarkoitti. Jos kansainvälisiä käsimerkkejä ei lasketa, niin pakko nostaa hattua mummulle ja pappalle, jotka on kielitaidottomina matkustaneet varmaan joka maailman kolkkaan!DSC09158 DSC00391 DSC09102
DSC00389 DSC09079 DSC00239 DSC09151 DSC09068 DSC09035 DSC00068 DSC00106 DSC00384 DSC09167 DSC00381 DSC00258

Rakastan tätä ylläolevaa kuvaa yli kaiken.<3DSC00167
Siinä pieni laaki kerralla ja ei, en ees ajatellut laittavani niitä päiväjärjestykseen koska yksinkertaisesti mielenkiintoaa ei siihen löytynyt ja kuvia on, noh, satatuhatta lähemmäs. Näin saa kelvata, mutta kyllä mun on todettava kuvien katselun vähän vievän ajatuksia pois tästä vallitsevasta synkkyydestä (puhun nyt siis ulkoilmasta enkä omista ajatuksistani).jenny

10 kommenttia:

 1. ♥____♥

  Siinä kaikki mitä voin järkyttävän matkakuumeeni kourissa näihin kuviin kommentoida.

  Erika

  VastaaPoista
 2. vautsi, kivan pirteitä kuvia :)!

  VastaaPoista
 3. Todella upeita kuvia ja tunnelmia niissä! Mikä kamera sulla on ja minkälaiset objektiivit? :) Tykkäsin kovasti kuvistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sony nex-5r, 1.8/50mm, sitten oli Samyang 3.5/8mm jos oikein muistan!

   Poista
 4. Mistä noi sun aurinkolasit on, jotka on tossa kuvassa, jossa sul on tollanen punanen kukkajakku?:) Hienot on!!

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)