sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Shopping video- Barcelona


jenny

14 kommenttia:

 1. Oot sie kyllä ihana! Sun videot on ihan parhaita blogistasi ylipäätään puhumattakaan :) oot kyllä huvittava kun aina saat hirmu ostokset aikaan:D itsekin olen kyllä lähdössä lontooseen joulukuussa että pientä sekoamista odotettavissa! Ootko käynyt onko hyviä vinkkejä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi Laura ;D Kiitos kovin:) Mä en oo kyllä koskaan lontoossa käyny :( Sitä sekoamisen määrää jos ja kun sinne joskus jahkaidun ja onnea sen tavaramäärän kanssa ;D

   Poista
 2. Hahahhahaha eikä, ku aloit lopettelemaan tota haulia videolla ku olit saanu kaikki vaatteet esiteltyä, niin avasin toisen välilehden ja ajattelin et kuuntelen ton videon loppuun samalla ku teen jotain muuta. Tuli hieman WTF -olo, ku aloit yhtäkkiä selittää "niin, minä olen semmonen pissailijapoika.." kun en tienny et puhutit sun koiraa :DDDDDD

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita ! :)
  Saisko seuraavalla kerralla kun teet ostosten esittely videota,niin vaatteet näytettynä päällä ja sitten ns. nauhoitat siihen päälle puheen,vaatteeiden kauneus ei tule tuollalailla kovin hyvin esiin,ja seuraavaksi se video niin että vaatteiden oikea väri näkyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, tuotteet nyt varmasti tulee näkymään ajallaan blogissa, tollanen jokasen vaatteen päälle pukeminen vaan videon takia on vähän ehkä turhan työläs :) Halusin tehdä videon asap, valitettavasti en sille mitään voi jos tällä vuodenaikana on aika pimeetä, niinku sanoin, pimeetä aamulla kun meet töihin ja kun tuut takas joten aika vähillä on valon täyteiset tunnit päivässä, jonka ajan tietty olen töissä.

   Poista
 4. Oot kyllä hirveen ihana !! Ja wau mitä vaatteita. Kelpais :) hehkut jotenkin upeesti!? Siis näytät todella kauniilta. Mitä toi sun huulissa on? Näyttää kivalta :) nyt odotellaan hirrveesti asupostauksia uusien kuteiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, enkai!! Hmm?! Olisko se tää rusketus tai vääristävä valo ;D Tai uusi meikkivoide?! Mulla taitaapi olla Dermosilin perus nestemäinen huulirasva tässä:) Joo, kuvia tulee! Jos vaan tota valoa olis argh, taas tää ajan ja valon kanssa juokseminen kilpaa alkaa -.-

   Poista
 5. Huippu ihanat ostokset! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana se korsin lompakko! <3 itellä kans löytyy laukkuna rose gold värinä :) onko sulla muuten vielä vaatteita myynnissä jollain kirppiksellä? :)
  -heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)<3 Ei oo tällä hetkellä! Ilmottelen kyllä jos ja kun menee myyntiin :)

   Poista
 7. LOVE U!!! Oot niin upea, oh my. <3

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)