torstai 4. syyskuuta 2014

You feel like thunder in the sky

Nimetön

DSC01911DSC01866
DSC01998 DSC01991
DSC01872
Kengät/Steve Madden, Jumpsuit/Bershka, Laukku/eBay, Kello/Michael Kors, Nahkatakki/River Island

Yksinkertainen ja aina tyylikäs veto on musta jumpsuit. En oo oikeen ollut niiden ylin ystävä ehkä johtuen syystä että tämä Tallinnasta ostettu yksilö on vasta toinen laatuaan mulla. Molemmat mustia mutta erilaisia materiaaleja ja erilasin yksityiskohdin. Molempia yhdistää se, että niiden pukeminen ja riisuminen on kyllä yks taiteenlaji. Voi tsiisus miten monet kerrat meinas repiä tätäkin päältä pois väkivalloin kun ei se vaan aukea takana olevasta vetoketjusta ja kyseessä on vielä joustamaton materiaali. 
Näin vaikean kombon takana on vain oltava miessuunnittelija.

jenny

16 kommenttia:

 1. Toi takki ♥ Ja koko asu on taas kerran tosi tyylikäs, sä kyllä osaat pukeutua! Vieläpä just sillä tavalla sun näköisesti/sulle sopivasti mun mielestä :)

  Erika

  VastaaPoista
 2. haha apua, voin kuvitella kun kauhea vessahätä iskee ja on tuo haalari päällä :D

  VastaaPoista
 3. niin mageet noi korkkarit!!! Noi olis just semmoset, että jos itse näkisin josai, ostaisin. Paitsi mä tarvisin matalemmat versiot noista, noilla en pysyis pystyssä :D ... niin ja muutenkin koko asu tyylikäs! mulla yks jumpsuit ja hieman hankalahan se tosiaan on, saa nähdä tuleeko ikinä toista hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura:) Hei näähän on tällästä peruskauraa-kenkät;D Täytyy varmaan ite alkaa kursimaan kokoon jumpsuittia niin sais valita kankaat ja pukemis-ja poistumistiet ite:D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö! Ja hinnalla pilattu- muistaakseni 6 e;D

   Poista
 5. on kans yks taiteenlaji kun menee vessaan tommone päällä :D:D

  VastaaPoista
 6. Oot niin älyttömän upee ilmestys! :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)