perjantai 19. syyskuuta 2014

Pink and grey

DSC04043DSC04095 Nimetön DSC04072 DSC04099 Byääh, ihan kirjottamisinspis on kadonnut! Kauhea väsypoikkiolo kokoajan, eikä lähestyvä loma (sillä tänään tasan 14 päivää jäljellä!) helpota ollenkaan- päinvastoin, kauhistuttaa. Ahdistuminen lentämisestä voimistuu päivä päivältä ja unet on mitä levottomampia, yleensä kun en ees muista mitä unia oon nähnyt. Satamiljoonaa asiaa tehtävänä ja aikaa ei niin yhtään ja töitä kasaantuu ennen lomaa luvattoman paljon. Koska en itse koskaan saa aikaseks selata nettiä Barcelonan "must"- nähtävyyksistä sun muista jutuista, niin löytyiskö täältä blogioisen kautta ketään Barceloonan tuntijaa joka haluais jakaa vinkit mun kanssani? Olis superia!:)
 jenny

14 kommenttia:

 1. Barcelona on kiva kaupunki, sillä samalla reissulla voi yhdistää sekä kaupunki- että rantaloman. Kaupungista löytyy siis hiekkaranta, joka ainakin viimeksi käydessäni oli erittäin jees. En tiedä, kiinnostaako teitä kirkot sun muut, mutta Barcelonan yksi symboli on erikoisen näköinen Sagrada Familia-kirkko. Ihan Barcelonan keskustassa. Sen suunnittelija Antonio Gaudi on nimetty arkkitehtuurin kauhukakaraksi ja kyllähän sillä on aikas kummallisia "virityksiä" - kannattaa käydä katsomassa muitakin Gaudin suunnittelemia taloja pelkästään niiden kummallisuuden takia. Varautukaa tosin jonottamaan. Hop on, hop off- bussit on käteviä; kiertävät reittejä, joiden varrella nähtävyyksiä ja jokainen voi jäädä kyydistä pois silloin, kun haluaa ja napata seuraavan bussin, kun taas haluaa jatkaa matkaa. Niin ja maistelkaa tapaksia ja hyvää viiniä! Ihanaa reissua, kun sen aika koittaa! :)
  t. Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tintti! Siinä oli vinkkiä kerrakseen- moni on kehottanut juurikin tutkailemaan Gaudin arkkitehtuuria.:) Täytyihän sitä sitten käydä ostamassa oikeen uusi linssi kameraan, että saa hyviä kuvia rakennuksista:) Kiitos jo etukäteen!

   Poista
 2. Kaunis laukku, sen erikoinen kuosi näyttää kyllä hienolta tuon asun kanssa ja ilmankin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. River Islandilla on kyllä hienoja laukkuja joka lähtöön, ja juurikin vähän erilaisia :)

   Poista
 3. Viinitilalla pyörähdys on aika must 😉 kiva ohjelmanumero illaksi on myös tää http://ithappensinbarcelona.blogspot.fi/2013/08/font-magica-taikalahde.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, toi taikalähde!!! Nähtävä! Kiitos vinkistä!

   Poista
 4. Lähikuvaa kynsistä!! T. Kynsifriikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, onkohan niistä ees :( Jos huomaat, niin toisen käsi on valmis ja toinen kesken- vähä niinku mun kynnet aina, niin ei tuu niitä kovin kuvailtua ;D

   Poista
 5. En kestä kuinka upea ihminen voi olla! Vitsiko ois itellä kroppa niinku sulla. Nooo ehkä tässä jossain vaiheessa saavutan edes itselle mieleisen kropan, ku elämänmuutosta takana jo 9kk, itselle vaan osaa olla liian kriitiinen :( ja ps. taas iha bueno asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että ihminen on itsensä pahin vihollinen, mutta hienoa kuulla että sulla on noinkin pitkä taival jo takana- jos itekin joskus sais niskasta kiinni :) Tsemppiä jatkoon!:) Kiitos!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)