maanantai 15. syyskuuta 2014

Livbox

DSC07038 Tälläinen salaboksi mua odotti kotona joku päivä ja voi juku, miten voikaan yksi pieni paketti tehdä mielen niin iloiseksi! Vähän kun olis joulu kerta kuukauteen, kun tulee Livbox postilaatikkoon. Aina niin tyylikkäästi pakattu vaihteleviin väreihin ja mielenkiintoisiin sisältöihin. Tässä postauksessa käsitellään Syyskuun tuotteet! DSC07041 Livboksissahan tulee aina mukana tollanen ohjelappu, jossa kerrotaan lyhyesti tuotteesta, sen suositellut hinnat jne. Ihan mielenkiintoista nähdä kuinka pienellä rahalla voi päästä testaamaan tuotteita, joita ei tulisi muuten ehkäpä testattua. Nimimerkillä kaavoihin kangistunut, tasan yksi meikinpoistoaine ja huulirasva… DSC07050 DSC07043 Kuten esimerkiksi tämä Katy Perryn hajuvesi, ei tulis koskaan testattua, koska no, Perryn musiikki ei ole ehkä sitä ominta ja ko.ihminen saa ärsytyskynnyksen heittelemään- joten miksi testata hajuvettäkään?! ;D Tosin se pullo olis vetänyt mahdollisesti puoleensa, ja pakkohan se on myöntää, että olihan toi hajukin yllättävän hyvä! (Joululahjavaihtoehto) DSC07056 DSC07057 En vielä oo kerennyt testaamaan! Osaisinkohan käyttää päivävoidetta?DSC07067 Törkeen hyvä! Lähtee meikit pois kertaheitolla. DSC07053
Tuttu ja turvallinen, kätevänä matkakokona. DSC07069 Tätä täytyy testata kunhan ilmat viilenee.. DSC07084 DSC07090 Aaaw, miten ihana. Purkki, väri, tuoksu- täydellinen combo!Huh, sitten saa taas alkaa odottelemaan ens kuun pakettia! Jos joku muukin innostuu tähän jännättämiseen, niin Livbox tarjoaa lukijoilleni pienen alennuksen. 
Alekoodilla "challenge" saa 15% alennuksen jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista TAI 15% alen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen loppusummasta! 
Ei muutakun tilailemaan, testailemaan ja ihastumaan!jenny

14 kommenttia:

 1. mä tilasin sen just jee! paitsi löysin jostain muualta koodin,millä sai -25% ;-)

  VastaaPoista
 2. oon miettiny jo tovin että tilaanko tätä ja nyyy tilasin vihdoinkin. kiitos alesta ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, tämä ei nyt kuulu asiaan mutta mitä ripsaria käytät? Itse myös rakastan näyttäviä ja isoja ripsiä, mut en tahdo löytää mistään sellasta jolla saisi.. Itsellä on nyt ollu käytössä L'orealin Mega Volume Collagene 24H johon olen ollut suh kot tyytyväinen, mutta mielenkiinnosta kysyisin mitä sinä käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain! Mulla on oikeestaan aika vaihtelevasti ollut eri ripsareita, telescopic ja they're real on nyt olleet sellaisia jotka on vähän jääneet junnaamaan käyttööni.:) Mulla on luonnostaan pitkät ja tuuheat silmäkarvat, niin sen takia ei oo sellasta "must"- tuotetta jolla tämä efekti saataisiin, mutta noi kaksi jotka mainitsin on ehdottomasti kokeilemisen arvoisia :)

   Poista
 4. Hei ompa jännää et boxin tuotteet vaihtelee! Mulla oli nimittäin puhdistusvaahto, eikä tuota Lumenen puhdistajaa mikä sulla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vai?! Ehkä niiltä on loppunut ne ja laittaneet jonkun toisen testituotteen tilalle:o

   Poista
  2. Livboxin yksi tuote lähetetään aina sen kauneusprofiilin mukaan eli koska teillä on eri profiilit, myös tuote saattaa olla eri kuten tässä tapauksessa :)

   Poista
  3. Ai! Selvä se sitten on. Kiitti tiedosta :)

   Poista
 5. Minneköhän tuo alekoodi olisi pitänyt laittaa, itse en ainakaan huomannut sellaista vaihtoehtoa :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Kun valitset tilauksen, niin siihen aukeaa "valittu tilaus" ja siinä on laatikko, josta voit valita ensimmäisen boksin toimitusajan, ja sen alla on sellanen kohta kuin "alennuskoodi" pinkillä tekstillä! Piti itsekin vähän tsekkailla ympärilleen:)

   Poista
 6. Olipa siellä ihania juttuja! Oon monta kertaa miettinyt, että tilaan tuon mutta en oo saanut aikaiseksi vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Hauskaa on kun ei tiedä yhtään mitä sieltä tulee, saa aina yllättyä ja hypistellä :) No nythän kannattaa kokeilla:)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)