tiistai 16. syyskuuta 2014

Another summer ootd

DSC03416 DSC03388 DSC03442 DSC03471 Argh, mä haluan jo eroon näistä kesäasuista! Mutta jotenkin näitä tahtoo löytyä jokaisesta kansiosta. No, jos sais ne nyt julkaistua ennen talvea kuitenkin.. Mahdollisesti. Joskos sitten sais laitettua kuvia hiieman ajankohtaisemmista kokonaisuuksista ja uudesta syksytukastakin, joka on silti vilahtanut jo instagramin (@jenyn) puolella. 

Hiljaa hyvä tulee!
jenny

12 kommenttia:

 1. rakastan sun asuja!:) onko kenkäarvonnan voittaja jo muuten julkistettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti<3! Voittaja on tiedossa jo, mutta Kenkäporin markkinointivastaava otti ja lähti Kiinaan eikä nyt oikeen yhteydenpito pelaa että miten tilanteessa toimitaan ;D Asap selvitellään

   Poista
 2. Jälleen kerran upea asu! Sun hiukset on kyllä to die for! :) Osaat niin upeesti koota kauniita kokonaisuuksia vaatteista hiuksiin ja asusteisiin meikkiä myöten! :) Kivaa viikonjatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja kiitos samoin sinulle myös ♡

   Poista
 3. Mainitsit joskus jossain postauksessa mitä itseruskettavaa käytät, en muista mikä se oli, hyvin kaunis sävy. Kertoisitko mikä merkki, sävy ja mistä sitä saa. Ja kiva kesäinen asu;)
  -Victoria-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. St tropez, medium jos en väärin muista! Älä silti vielä tilaa- mahdollisesti viikonlopun aikana julkaisen postauksen jossa on kokeilussa eräs toinen ir ;) oman tropezini tilasin lookfantastic.com :)

   Poista
 4. Hei! Sulla näyttää olevan tosi usein aika korkeatkin korot, miten niillä oppii kävelemään? Vaatiiko se vain laadukkaat kengät vai totuttelemista? Siis toki osaan niillä kävellä mutta jalat kipeytyy ja kipu jalkapohjassa kasvaa niin suureksi, ettei jalalle voi laittaa enää painoa.

  Kiitos vastauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain!
   No hmm. Tavallaan aika kinkkinen kysymys, koska omistan ehkä 5 paria korkkareita, joiden kanssa oikeasti voisi kävellä maailman ääriin. Muut yksilöt on joko tarkoitettu seisoskeluun ja pieneen tepasteluun tai sitten hyllyn koristeeksi :DD platform pohja tekee ihmeitä, siksi suosin niitä usein. Korkea korko mutta plato tulee vastaan niin jalka ei joudu olemaan ääriasennossa. Mulla on yksi pari, joissa on korkea korko eikä platoa yhtään ja se kipu, voi pojat, mitä se onkaan kun tunnin oot niiden kanssa :/ ehkä vois jotain geelityynyjä kokeilla- tiedä häntä sitten oliskohan apua? Niih. Että niinkin selkeä vastaus ;D

   Poista
 5. Lisää asukuvia, missä hymyilet! :) Olet niin luonnollisen näköinen tossa toisessa kuvassa.

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)