torstai 24. huhtikuuta 2014

Nettishoppailu: Forever21?

Sainpas kuin sainkin videon toimimaan ja latautumaan jea, eli käsiteltävänä olis nyt sitten Forvever21!
:DD


jenny

23 kommenttia:

 1. Todella ihana video ja ihania ostoksia olet kyllä tehnyt! (: Ihanan pirtsakka persoona vaikutat olevan!! =)

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo sun videossa ja kuvassa oleva paita on? Se on upea! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana video taas kerran!
  Erityisesti huomio kiinnittyi tuohon upeaan lettiin! :) Miten sen oot tehny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tällänen höpinävideo vaan :D se on ihan normi letti vaan ja sitten oon löyhentänyt sitä.!

   Poista
  2. just ihana höpinävideo! no niimpä onki ihan normi letti nyt ku katoin uudellee, näyttää upeelta ku oot löysänny sitä tollai, täytyypä joskus koklata :) ei tuu heti mielee et olis ihan normi :D

   Poista
  3. Joo! Helppo tehdä ja kivan näkönen :)

   Poista
 4. "ja tuo.." ;)) oot aivan ihana!! lisää näitä videoita sua on niin kiva kuunnella :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D joo kyllä näitä videoita joskus ja jouluna voi tulla ;D

   Poista
 5. Niin huomasitko että paitas on liian pieni? Ei se enempi kangas siinä paljoa maksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, en tie mikä sun ongelma on kun pommitat tällä sun kysymyksellä johon mun mielenkiinto ei riittänyt että olisin vastannut sulle, mut sanonpahan nyt sitten että ehkäpä minä tiedän, milloin paita on minun (Huom ei sinun) päälläni pieni tai iso tai sopiva. Kiitos turhanpäiväsestä huolenpidostasi.

   Poista
  2. ota silmät käteen ja kato noita nappeja, hyvä ettei lähteny irti ku nii kireenä joutu olee. mikään ei oo niin rumaa ku liian pienet vaatteet

   Poista
  3. Ai jumalauta, se että siinä vilkkuu toppi kun kattoo sivulta niin on kauluspaidoissa joskus se paska homma ja kun mulla nää tissit ei nyt kuitenkaan mitään ihan pienet ole joten ota sinä se silmä käteen ja keksi ittelles muuta tekemistä ilmeisesti tyhjiin päiviisi kuin kirjoitella tänne jotain ihan turhanpäiväistä, kiitos hei !! :)

   Poista
  4. Mikä sinne sun päähän nyt ei mene kun sanoin jo miten asiat on?:) aion jatkossakin käyttää paitaa ja taidan vielä tilata 3 kokoa pienemmän jotta se on oikeesti pieni ihan vaan että sua ottais enempi päähän :D ja laitan vielä kirkkaan pinkit rintsikat. Koska mietippä, jos se näky taikka liian "pieni" paita olis edes 1% sun ongelmas? :) mut kun ei oo. Hanki muuta tekemistä itsellesi ja nyt toistan itseäni eli kiitos hei.:)

   Poista
  5. Et uskaltanut julkasta mun kommenttia? Ei se olekaan mun ongelma, yritin vaan pelastaa sut nöyryyttämästä itseäsi. Ole hyvä hei.

   Poista
  6. Sori mä poistin sen ennenkuin päätin vastata sulle että se siitä uskaltamisesta :D eikä siinä mitään pahaa ollut, samaa paskaa vaan. Vaikka mä nyt tällä nöyryyttäisin itseäni, en ees tiedä kyllä millä mutta enivei taas tullaan kysymykseen mietippä jos se olis sun ongelmas? :) tämän enempää en aio tätä pelleilyä jatkaa, kaikkea hyvää- ennen kaikkea sisältöä elämääsi.

   Poista
 6. Kiva video ja kivat ostokset - taas! :) Näitä lisäääää. Tängjuu!
  t. Tintti
  PS. Joillain näköjään kiristää liian tiukka vappuhattu tai jotain. Tervemorohei ja huhhuh! Ihailtavan pitkä pinna sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Tintti ! :)
   Joo... mitä nyt näille ikikitisijöille muutakaan vois tehdä kun ihmetellä mistä repii energian että kirjottaa tollasta koska mä en ees jaksa vastata tollasiin:D tosin tämä sankari otti asiakseen pommittaa kyseistä erittäin tärkeetä kysymystään niin ajattelin päästää hänet tuskistaan ja vastata vaikka hakkasin jälleen päätäni pöytään facepalmilla :D

   Poista
 7. Kiva video! :) Oon aikomuksissa tilata forever21, ärsyttää vaiin kun siel on muutama ihan must have toppia, eikä niistä tunnu tulevan lisää kokoja koskaaaan, tilaaminen vaan venyy ja venyy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Joo, silleen se aika usein menee … tiedän tunteen;D

   Poista
 8. Oot niin energinen ja iloinen :) ihana niin kuvissa kuin videoilla!

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)