keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

DIY

Yks asia mistä oon erityisen innostunut ollut viime aikoina on se, että a) löysin 30eurolla kuvassa olevat hirviökalusteet ja b) miten helpolla niistä saa tuunattua tosi upeat joita kehtaa käyttääkin!
Ei vaatinut kun yhdet pahasti kärventyneet hermonriekaleet, maalihuuruista seitinohuet, hiomapaperista sormenpäät auki ja yksi jäätävän kipeä ranne.

Muutaman kyyneleen, maalikerroksen ja uusien vetimien jälkeen voinpa jopa sanoa että niinkin pienellä hommalla saa niinkin eri ilmeen ja olla ehkä hieman jopa ylpeä saavutuksestaan. Joka uskokaa tai älkää meinasi jäädä aika monta kertaa kesken.. Mutta lopputulos on kuitenkin tässä!

Sijotin hyllyn ja jakkaran mun vaatehuoneeseen ja kuvailinkin siellä kerrankin kun sen siivosin tsunamin tai ydinpommin jäljiltä. Kerrankin kun se olisi siisti, niin voisin laittaa kuvia sieltä jos ketään kiinnostaapi nähä kokonaisuudessaan mun vaateHUONE, ei siis kaappi- mulla on erikseen kokonainen huone vallattuna vaan mulle ja mun kengille… Sen huoneen piti olla joskus isännän pelihuone.. 
Idea taisi jäädäkin vaan ajatuksen tasolle.


Eli kaksi asiaa! Kommenttia, jos vaatehuonekuvat kiinnostavat ja kummasta paikasta haluatte että teen ensin nettishoppausvideon, F21 vai Asos?!jenny.

43 kommenttia:

 1. Vau mikä muutos! Ja ehdottomaati kiinnostaa sekä kuvat vaatehuoneesta että videopostaus nettishoppailusta, tällä kertaa vaikka Asoksesta. :)

  VastaaPoista
 2. Luulin noita ekaks nukkekodin kalustoks :D Näytti kuvissa niin pieniltä!

  VastaaPoista
 3. Hei, minkä merkin tai missä olet käynyt rakennekynsikurssin/-koulutuksen?:) Entä oletko käynyt molemmat, geeli ja akryyli vai vaan toisen? Kumpaa kannatat?:) Itse olen kolme vuotta sitten käynyt ripsienpidennyskurssin ja kaksi vuotta tehnyt sitä päivätyökseni. Nyt kuitenkin haluan jotain uutta elämääni ja rakennekynsien tekeminen kiinnostaa kun tykkään muutenkin näperrellä kaikkea ja olisi ihan kiva tohon ripsien rinnalle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo käynyt mitään kynsikurssia.

   Poista
  2. Kiitos toiselle anolle vastauksesta mutta osanen itsekin vastata ja "se"- muoto hiveli oikeen silmiä.

   Ekalle anolle; Kuten jo todettiin, oon ihan itseoppinut.:) Geelejä käytän, akryylit on mulle jäänyt ihan vaan tutustumisen tasolle. Kannatan geelejä ihan sen akryylin hajunkin takia :(

   Poista
  3. Vai hiveli "se"-muoto silmiäsi. Nopeasti katsottuna olut itsekin käyttänyt "se"-muotoa blogissasi enemmän kuin kerran, joten eiköhän anneta ihmisten käyttää "se"-muotoa niin kauan kuin sinäkin sitä käytät (::

   Koska uskon sinun haluavan perusteluja niin täältä pesee. 3. maaliskuuta 2014 11.06 kommentissasi olet käyttänyt "se"-muotoa miehestäsi, 24. helmikuuta 2014 olet puhunut tästä entisestä ystävästäsi "se"-muodossa. 1. huhtikuuta 2014 9.21 taas puhut miehestäsi "se"-muodossa. Riittääkö nämä vai etsinkö lisää?

   Poista
  4. ……:DD Joo. Eiköhän tuo tyyli miten ano sanoi asiansa paini pikkasen eri sarjoissa kun noi =)

   Poista
  5. Haha :D onpas jollakin neganyymillä köyhä elämä! Enkä nyt puhu ensimmäisestä kommentoijasta :)

   Poista
  6. ai mulla köyhä elämä? henna löys ite mun kommentin n.20min sen julkasusta, eiköhä seki kerro jotai iha tän hennanki elämästä. ehkä ei kannata hänen urputtaa. ja hei, ei stadissa oo kellään köyhää elämää<3

   Poista
  7. jos et julkase mun edellistä kommenttia, haluan perustelut miksi mun elämää saa sanoa köyhäksi mutta hennan elämää ei? (:::::::...

   Poista
  8. Anteeksi! Sun kommenttisi meni suoraan roskakoriin- ei suinkaan mun toimesta. :) Oon tainnut aikasemmin sun kommenttis sinne heivata niin tais mennä siksi sinne en tiedä:) Juu stadi sitä ja stadi tätä.. Eipä ketään oikeen kiinnosta :)

   Poista
  9. Ei hemmetti noita "stadilaisia"! Entie kannattaako sillä nyt tulla kenenkää leijumaan? :D kyllä siellä stadissaki on ihme ja kumma varaa kenen vaan elää, oli sit köyhä lompakoltaan tai elämältään.

   Poista
 4. Onpa ihanat mööpelit. Joskus voi tehdä todellisia löytöjä. Todella kauniit.
  Ja jutun voisit tehdä vaikka Asoksesta.
  -Victoria-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä. Hyvin usein näkee vanhoja huonekaluja myynnissä törkeeseen ylihintaan niin ei oo oikeen napannut ennen lähtee tekemään tällästä tuunausjuttua kunnes nyt sitten bongasin nämä.:)

   Poista
 5. Kiinnostaa vaatehuone

  VastaaPoista
 6. Voi että, miten kauniit!! Mun pitäisi tehdä ihan vastaava freesaus yhdelle pöydälle, mutten millään osaa päättää väriä, ja niinpä projekti vain venyy ja venyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkonen nyt on aina tyylikäs :) Ja hei, kesällä sitten kun on lämmintä niin pihalle auringon valoon tuunailemaan.!

   Poista
 7. Kiinnostaa kiinnostaa vaatehuonekuvat, kyllä! Ja Forever21 ensiksi käsittelyyn. Kitoooos :)
  -Tintti-

  VastaaPoista
 8. Kiinnostaa!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 9. Jeejee vaatehuonepostausta kehiin :)

  VastaaPoista
 10. Asos!!! Ihanat kalusteet muuten ! <3 :-)

  VastaaPoista
 11. F21 kiinnostais kuulla enempi, esim koot mietityttää, onko isoja/pieniä verrattuna vaikka h&m vaatteisiin?

  VastaaPoista
 12. kiinnostaa!! ja F21 ois kiva:)

  VastaaPoista
 13. Kiinnostaa kuvat!!!! Ja vaikka asoksesta:))

  VastaaPoista
 14. Kiinnostaa nähä sun vaatehuone ! Meillä on niinpäin että yksihuone mun vaatteille ja samainen huone toimii meidän pelihuoneena, en valita :-)

  VastaaPoista
 15. Asoksesta eka! Tää postaus oli iha huippu, lisää muutakin sisustushömppää!! :) Tai muita do it yourself- juttuja, se bleiserin tuunaus oli kans tosi kiva minkä teit joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä tykkäsit tälläsistä! Hitsit, mitäköhän sisustushömppää seuraavaks keksin;D Mä yritän keksiä kanssa jotain kivaa Diy hommia kanssa!! :)

   Poista
 16. Mulla haaveena et joskus saan oman vaateHUONEEN :D joten sutä postausta odotellessa. Ja asos kiinnostais :) ja wau miten kivaksi tuunasit noi kalusteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat videot tulee mutta f21 meni nyt edelle=( Ja vaatehuone postaus tulee kanssa ihhhan juuri :) Kiitos, yllätyin itekkin tosi paljon millaseet niistä tulikaan :)

   Poista
 17. Tee postaus alusvaatteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään vaan käyttää mummukalsareita ja rinstikat on aina liian isoja tai liian pieniä. :D

   Poista
 18. Noistahan tuli nätit.:) vanhoja kalusteita kannattaakin vähän tuunata, koska ne on kuitenki usein tosi kauniin muotoisia.

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)