lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ljudet av ett annat hjärta

 Onneks tää viikko on ohi. Onneks. Oon ollut niin vetämättömissä koko viikon sillä töitä oli taas vaikka muille jakaa. Tänään nukuin pitkään ja oon sitä tosi outo että heti kun pakkaset lähtee, niin jos on vaan mahdollista nukkua pidempään niin raotan ikkunaa hieman ja kääriydyn niihin kolmeen untuvapeittoon jonka vaadin kesät talvet. Ja sit hengittelen raikasta viileetä ilmaa ja joko selailen puhelimella kaikki jutut läpi tai sitten torkun. Ehkä paras alotus päivälle. Ja toinen outous mussa on se, etten voi nukkua huoneessa, jos siellä on aamulla sälekaihtimet tai verhot valon edessä. Siis, kuinka ahdistava ajatuskin herätä ihan pimeessä huoneessa kun mielummin vois ottaa migreenin heti aamuun?
(Hakkaa puuta kun hullu, ei migreeniä enää tähän osotteeseen koskaan kiitos) 


Jenny
10 kommenttia:

 1. Kuulostat vähän ylimieliseltö kun vastaat kommentteihin vai onko tää mun kuvitelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen näkee asian siten miten sen haluaa nähdä.

   Poista
  2. Tapoja on monia erilaisia, miten vastata. Toiset vastaavat takaisin hyökkäämällä ja toiset eivät anna sanojen vaikuttaa. Tietenkin on myös vielä erilaisia tyylejä...

   Poista
  3. Aivan, totta. Itse meen sillä linjalla että mukavaan kommenttiin saat mukavan vastauksen, vittumaiseen saat samanlaisen takaisin jne, sitä saa mitä tilaa taktiikalla. Mulla ei bloggaajana oo mitään velvollisuutta vastata esimerkiksi haukkumisviestiin mitenkään mukavasti, ei todellakaan. Vaikuttaa myöskin se, millaisen kuvan ihminen musta haluaa luoda, sitä silmällä pitäen hän lukee kommenttini sitten joko ylimielisenä, mukavana, vittumaisena jne.

   Poista
 2. Onpas syksyinen asu :0

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä mahtavuutta rankan työviikon jälkeen loikoilla sängyssä ja vaan olla. Ei kiirettä mihinkää! ^^)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)