maanantai 10. maaliskuuta 2014

Långvik

 Lähdettiin aikaseen lauantaiaamulla maaliskuun ekana viikonloppuna tosiaan Helsinkiin ja Kirkkonummelle viettämään mun 22 vuotissynttäreitä. Ja kyllä, kuulostaa edelleen kamalalta toi luku mun korviin. Suunnitelmana oli ajella ensin Helsinkiin Vuittonille ja sieltä sitten Kirkkonummelle Långviikiin. Ihan alkuperäinen suunnitelma oli lähteä viikonlopuksi Tukholmaan mutta ne laivan hinnat oli hiihtoloman takia aika törkeet, joten sitten päädyttiin pysymään Suomen rajojen sisällä.
Hotellin ulkokuori oli aivan karsea, mietittiin varmaan 5 minuutia ollaanko oikeessa paikassa, onhan Långviikiä mainostettu aika hulppeena paikkana! No mutta sisältä sitten paljastui aika upea paikka, sitä ei voi kieltää.
  Varausta tehdessä sai päättää meri-tai metsänäkymän, ja me päädyttiin merinäkymään… No joo, olihan siinä meri ja metrin leveä ikkuna.
Sisustus oli moderni ja hieno, mutta jotenkaan en päässyt siihen juttuun oikeen perille, jokin tökki. Oli ne sitten hotellihuoneeseen varmaan puolen kilometrin matka kävellä kylpytakissa aika outoa tai olemattomat kylpyläpalvelut. Joo, oli upee takka jonka ympärille pystyi istua ja polttaa vaahtokarkkeja, mutta kaksi poreammetta ja yksi kylmä sellainen? Kaikille niille ihmisille? Äh.
Kylpemisen jälkeen suunnattiin takaisin huoneeseen ja katsottiin hetki telkkua, sitten lähdettiin syömään hotellin ravintolaan. Aaaaaivan liian hienoja ruokia ja lajikkeita, mutta eihän sitä maistamatta tiedä mistä puhuu! Oltiin rohkeita, ja maistettiin ekaa kertaa noita ällön näkösiä limanuljaskoita. Mies tykkäs, mä en oikeen ollut ihan varma..
Mistä mä pidin oli toi avotakka keskellä ruokasalia! Aiii että, miten makea. Meillä kävi tuuri ja saatiin pieni kahden hengen pöytä ihan takan vierestä. Kelpas syödä!
Ja toi ruoka, jotain valkopeuranperähäntää ja ankan makeaa maksaa ja mitä muuta mukamas, en ees tiedä, mutta törkeen hyvää oli. Ja sitten jatkettiin mahat täynnä bistroon.. 

Onko kukaan teistä lukijoista käynyt Långviikissä? Kaiken tän kitinäni takana saattaa olla se, että mun isoratas ei niin vaan pysähdy ja sana "rentoutuminen" on aika vieras sana mulle loppupeleissä. Ehkä jos olisin mennyt johonkin rentouttavaan kosmetologiseen hoitoon siellä? Mutta ne hinnat… No enivei, näin meni meidän reissu!


jenny.


17 kommenttia:

 1. Jäkäjäkä, valivali! Kai reissussa nyt jotain hyvääkin oli? Mites kaikki pienet ilot, kuten yhteistä laatuaikaa miehen kanssa? Keskittyisit hyviin asioihin huonojen sijasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä nyt puhuin oikeestaan tollasista asioista mitkä ei ollu itsestäänselviä:D ja niinkun hotellista…..

   Poista
 2. Siis mä olin just tuolla Långvikissä viikonloppuna ja ihan uskomatonta miten se saattaa näyttää ulkoa päin siltä miltä näyttää, kun miettii miten tyylikästä siellä sisällä on! :-D Ja itse kyllä kokonaisuudessaan tykkäsin tosta paikasta hurjasti, vaikka allasosasto olikin pieni :) Toki siellä ei ollut kovin paljoa ihmisiä, joten se saatto vaikuttaa asiaan :-D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se ulkokuori oli ihan jäätävää!:D Meillä oli sillon kyllä porukkaa niin että päästiin vaan kerran istumaan hetkeks kunnes porukkaa vaan lappas ja lappas lisää niin että istuinpahan jonkun toisen miehen kyljessä kiinni ;D Paikka oli kyllä kiva mutta pienoinen pettymys :/

   Poista
 3. No onko ihme ettet viihtynyt hienossa paikassa, kun itse näytät tollaselta amiskampaajalta joka käy namussa joka viikonloppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinko mä jossain kohtaan etten viihtynyt?;) ja kerropa amiskampaaja mikä on namu? :) jos siellä kerran joka vklp käydään niin olis mun hyvä tietää:DD

   Poista
 4. Tiesitkö, että Ratsulaan on tullut Korsin laukkuja, lompakoita ja jotain vaatteita 😃 Ja myös muita uusia merkkejä! Tuli sut heti mieleen 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulemma!! :) Mut en haluu tietää millanen ratsula-lisä on tullut niihin hintoihin;D ihana kun tulit kommentoimaan noin!

   Poista
  2. Pelkästään Guessin laukuissa on erittäin iso ratsula-lisä! Korsin tuotteissa varmasti tuplasti enemmän... :DD

   Poista
  3. Guess on silleen mulle hintoineen tuntematon.. Ehkä mä uskallun joku päivä käydä siellä kattomassa niitä korsin hintoja… tai sit en.:D

   Poista
 5. Oon ollu Långvikissä työpaikan kanssa viettämässä tiimileiripäivää, kylpyläosastot ym hoidot jäi kokematta mutta kaikki siellä syöty ruoka oli totaallisen taivaallista. Syrjässähän se on, ja ulko-alue + rakennuksen julkisivu aika mitäänsanomaton, mutta sisällä nuo seikat unohti ja viihdyin hyvin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä! Saunatilat oli tosi pienet, esim infrapunasaunassa oli yksi penkki mihin mahtui 3-4 ja höyrysaunaan mahtui 6.. Että aika pettymys tavallaan mutta hieno paikka ja se ruoka… Voi huhheijjaa<3!

   Poista
 6. Ite käyn tuolla salilla, mukavan rauhassa saa olla yleensä ellei sinne juuri sillä hetkellä tuuppaa joku kymmenen hengen poppooo. Salilla ja saunassa meinaan alkaa olee aika ahdasta :D pieni paikka keskellä korpea. Hienohan se on sisältä mutta itse ei tulis lähdettyä viettämään sen enempää aikaa kuin sen mitä sali vaatii, ehkä jo tottunut ja nähnyt höskän ja tullut arkiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Långvikissä oli hyvät ja huonot puolensa :) Salikin oli aika pieni joten ymmärrän :D

   Poista
 7. Mä asun lähellä ja käyn siellä silloin tällöin safkalla ja joskus vkl ottamassa lasillisen. Tykkään, tasokas mutta kuitenkin sopivan rento. Ja omalla botskilla tonne on kiva tulla kun siinä vieressä on laituri.

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)