keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Houndstooth

Hulluttelua taas niinkin tavallisen väriyhdistelmän kanssa kuin sininen ja oranssi. Kun hankein ton huivin, mähän kriiseilin siitä, onko mulla mitään mitä pukea ton sinisen kanssa. No, olihan mulla mutta no, pitikö mun koluta kaikki nettikaupat läpi ja hamstrata kaikki sininen ostoskoriin? Piti. 
Nyt on sitten sinistä converssia tulossa, sinistä housua, korua jne. Ja sitten toinen mitä odotan että pääsen yhdistämään sinisen kanssa on taas kesää kohden lähestyvä kaipuuni pukea limeä. Jotenkin huomaan aina tähän aikaan vuodesta, että tulee eräänlainen paniikki saada vähän tota ja tätä kesää varten. Sitä hemmetin 2kk kestävää kesää, joka saattaa olla aivan totaalinen floppi, mutta kyllähän ne vaatteet siellä kaapissa sitten hyvänä säilyy... Mutta kun sitä nettikauppapostausta on toivottu, niin aion tehdä sen kun saan vähän noita uutukaisjuttuja. Asokselta ja newlookilta on ainakin tilaus tulossa!
Kyllä vaan vielä muutama päivä sitten hymyilytti, nyt on sellanen pienonen ongelma muumuuassa kaiken tekemisen kanssa, nimittäin jännetupintulehdus oikeassa ranteessa. Huvittavaa silti, ettei tätä vaivaa oo tullut jo paljon aikasempaa työtäni silmälläpitäen. Mutta nytpä löytyy ja tuntuu niin upeelta- on eri voiteita, siteitä ja tukia.. Jopa rullaluistinrannesuojat, jotka mun asiakas toi minulle! (En tie millä nimellä niitä pitäis kutsua, mutta jokaselle meni pointti perille varmasti..)
Tämän enempää käsi ja ärsytyskynnys ei kestä nyt kirjottaa, joten suuntaanpa jääpussieni kanssa sohvalle katsomaan Greyn Anatomiaaaaa, aah. Ihanaa. 

23 kommenttia:

 1. Vau Jenny, oot vaan niin kaunis. :)
  Ja toi huivin kirkkaus aina jotenki herättää mut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Hahaa, sitäpä! Se on kiva piristeruiske :)

   Poista
 2. Tosi kiva asu, toi huivi on niin kaunis! :-)

  VastaaPoista
 3. Hassut housut (hyvällä tavalla kuiteski) Ja kui mulle tulee tosta kuviosta mieleen Space Invaders peli.

  VastaaPoista
 4. Miten kenelläkään voi olla tällänen tyylitaju kun Jenny sulla??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh ja pah.:) Kunhan kokeilen ja yhdistelen vaan ja katson mikä miellyttää silmää..:)

   Poista
 5. Hei suosittelen kinesiotippausta siihen ranteeseen! :)

  VastaaPoista
 6. Tohon jännetupintulehdukseen pikku vinkki; lääkäri pystyy määräämään sulle ranteeseen tarkoitetun tuen jonka saat apuvälinelainaamosta, HAE IHMEESSÄ! Iltaisin kun meet nukkumaan levitä ranteeseen voltarenia tai feldeniä tai muuta tulehdusta lievittävää voidetta ja laita tuki yöksi käteen. Toista n. viikon ajan joka ilta. Tarvittaessa syö tulehduskipulääke kuuri! Itsellä ainakin tehosi ja ranne tuli hyväksi nopsaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin toimittiin ja nyt alkaa jo olemaan parempi- vielä kun sais ton peukun ihmeellisen nykimisen pois.. :D

   Poista
 7. Sä olet kyllä niin mielettömän upea nainen!!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun on joku upea ja erilainen! Porissa mennään niin massan mukana ettei mitään rajaa :p tsemppiä käden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos :) No joo,onhan se vähän noinkin pakko myöntää ja sitten kun vähänkin pukeudut eri tavalla niin jumakauta tiedät pukeutunees ;D Käsi on jo parempi :)

   Poista
  2. Hahaha hyvin sanottu :D mutta totta! noniin kiva kuulöa!

   Poista
 9. Oot niin hyvännäköinen että huh! :) en oo kauaa blogissas ollu anonyyminä lukijana, mutta uskon pysyväni viel pitkään :) jatka samaan malliin, pukeudut tosi kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos..:) Ihanan piristävä kommentti, toivottavasti viihdyt !!:)

   Poista
 10. Mä otan ton takin kiitos! Koska nähdään? Ja koska solkku?! T. U know who ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voitko säää soittaa mulle vaan et nyt mennää eikä meinata;D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)