tiistai 11. maaliskuuta 2014

Great weekend

Meillä oli yksi parhaimpia viikonloppuja hetkeen. Miekkonen suuntas kohti kotikaupunkiaan Hämeenlinnaa perjantaina ja haki sieltä Poriin äitinsä, veljensä ja hänen tyttöystävän. Työskentelin perjantaina puoli kymmeneen illalla, joten en päässyt heitä mukaan noutamaan. Ilta menikin siinä kun juteltiin, syötiin katkarapuleipiä ja mentiin nukkumaan. Tai mä menin. Lauantaiaamuna oli vielä töitä. Pojat sen sijaan jaksoi hakata pleikkaria aamu kuuteen...
Viikonlopun rentoa asua. 
Olipa taas vaikeeta käynnistää maanantai. Ei oo kauheen helppoa alottaa juuri tuona kirottuna päivänä puhumaan taas Suomea, sillä miehen veljen tyttöystävä on kreikkalainen. Ja miksi, oi miksi se on aina niin, että ulkomaalaisille pitää opettaa ne perus kirosanat ensimmäiseksi! Mutta todellakin mulla oli kieli ja aivot ihan solmussa välillä ("välillä") kun piti enkuks jotain heittää ja ylpeillä että jee, osasinpa sanoa oikein ja sitten tajuta ettei kukaan ymmärtänyt mitään koska puhuinhan sujuvasti ruotsia. Ihmekkään jos ei mee perille teksti. Ja välillä tuli niin eksoottisia lauseita, vähän suomea, enemmän enkkua ja ripaus ruotsia. Koita siinä nyt ymmärtää sitten.
 Tehtiin pieni brunssi kahden aikaan päivällä, kun vähän tuli valvottua.. Oli niin paljon juteltavaa ja on ihan käsittämätöntä, miten voikaan toisen ihmisen kanssa tulla niin hyvin toimeen vaikkei juurikaan tunne entuudestaan. Se teki viikonlopusta vieläkin hienomman.
 Koska suomessa tuota merta ei niin oo kokoajan lähellä, päätettiin viedä tämä meidän turisti pitkästä aikaan meren äärelle. Okei ehkä kiva ajatus käytännössä mennä tälleen maaliskuussa käymään Yyterissä, mutta kun ei keskustassa tuullut ja mulla oli sitten shortsit ja ballerinat päällä. Ikuisena vetoketjujen vihaajana hajotinpahan sitten takistani vetoketjun. Siellä sitten takki auki otin kaiken lämpöisen tuulen vastaan niin että meni ihan luihin ja ytimiin. Jos sitten kesällä vaikka eksyis tonne uudestaan...
<3
 Käytiin vielä lopuksi pyörähtämässä Kallossakin. Vähän oli turistilla kylmä siinä missä muillakin, ja kertoipahan hän että sai ainakin nähdä jotain mitä ei ennen ollut nähnyt. Meri melkein kokonaan jään peitossa. Jännä ajatella, että toiselle se on niinkin erikoinen juttu kun meille se on ihan normaali juttu.

jenny.

ps. Ihan huikee biisi!!!


16 kommenttia:

 1. Asutteko miehesi kanssa kahdestaan omistus asunnossa vai vuokralla? :) oot super kaunis aaahh<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm no omistan tästä puolet kun tää on joskus aikoinaan laitettu mun nimiin.:) Kiitos:)<3

   Poista
 2. Kivan pirtee toi pinkki lippis! Yyteri on niin kiva paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jos vielä oppis sitä pitämään päässä;D jos vielä kerkeis kesällä käydä siellä!!

   Poista
 3. Ihana toi lippis mistä se on? (:

  VastaaPoista
 4. Porin Ratsulaan on tullut Michael Korsin laukkuja, kenkiä ja vaatteitä! Aattelit et vois kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että jaksatte tulla tämmösistä kommentoimaan<3

   Poista
 5. Hei tiedän että sinä ainakin tilailet sieltä forever21 sivuilta vaatteita. Miten onko kaikki aina menny ihan ongelmitta ? Millaiset postimaksut on tänne Suomeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessööör. Mulla mennyt ihan ok aina, kerran uupui yökkäristä alaosa mutta eipä muuta mainittavaa. :) Postareista en tiedä kuin sen verran että muistaakseni yli 75euron tilauksissa postarit on 0e :)

   Poista
 6. Mistä nuo sun housut on?

  VastaaPoista
 7. Voi kaunis Yyteri! Houkuttais itekin piipahtaa siellä pian kuvailemassa :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Kunhan vähän vaan lämpenis ilmat..:)

   Poista
 8. Näyttääpä Yyterin ranta ihanalle ja miten ihana ilmakin, ei ikinä uskoisi että olisi maaliskuu vasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä mutta kun paikan päällä oli niin kyllä tiesi että on maaliskuu ;D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)