lauantai 25. tammikuuta 2014

Video

Ouujea, jos nyt sitten vihdoin tää kysymyspostauksen vastausvideo näkis päivän valon. Onpahan taas vuodatettu kyyneleitä, vaivuttu epätoivon syövereihin, kirottu nykytekniikka+vetyperoksidin kemiallisen kaavan toimivuuden toteutumattomuutta, melkein iMac hakattu paloiks kun pino halkoja, internetti huusi epävakauttaan juuri tietenkin silloin, kun aloin lataamaan videota. Youtube ilmottaa näppärästi että hähää, et sä noin helpolla pääse, yli 6 tunnin leikkaamisen jälkeen (siis 6h meni tän videon kans, niitä muita yrityksiä ei ees lasketa herranenaika) pitäis vielä osata vaihtaa videon muoto muodosta .pdaidfcujdxssssxsdsasaprojectaaaaassdasdja muotoon .mov. Ja sitten kun tää rumba saatiin suoritettua neljän eri ohjelman avuin, youtube ilmoittaa, että videon lataaminen kestää n.7500 min. Ei poka auttanu kun kaivaa laskin esiin.. 
Eli vaikkakin video on 30 minuuttinen, antakee anteeks mutta hei se oli 49 minuuttinen, joten aikas hyvin karsein turhaa tekstiä ja kohtia jossa oon silleen että ÖÖÖ. Ja ei, ei tullut kuulookaan tehdä kahdessa eri osassa tota, jos mä olisin ruvennu tota kahdeks eri videoks leikkaamaan niin se olis soronoo ollu koko hemmetin toteutukselle. Joten, ne (3) jotka jaksaa koko videon kattoa niin hienoa, ei oo mennyt koko uurastaminen ihan hukkaan. Ja ei, en mene mihinkään kurssille jossa opetetaan leikkaamaan videoita. Ja ei, en varmasti pyydä apua keneltävään joka osais, koska oman äänen kuuleminen koneelta on kauheaaaaaa myötähäpeää. 
Ai kuinka niin "minä ite"?

Nyt määä lähe hääämessuille!


ps. Yhdessä kohdassa on sama muutaman sekunnin pätkä kaks kertaa peräkkäin. Se, kun viskon koiraa. Ja tiedän, oon ärsyttävä. Laitetaan asiakkaan piikkiin, joka teki oharit ihanasti<3

38 kommenttia:

 1. Ei pysty kattomaan😩 lukee että video on yksityinen 😃

  VastaaPoista
 2. Video on yksityinen :)

  VastaaPoista
 3. Jeii katoin koko videon ja huvä oli!!! xD oot niin samallaine ihminen ku mä ja siis elät mun unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiva!:) Ai oikeesti samanlaine hahaa;D

   Poista
 4. Olit niin hyvän tuullinen tossa videolla että kyllä ton jakso kattoo kokonaan! Oot aivan ihastuttava ja tykkään sun tyylistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiva kuulla!!:)) Ajattelin ettei kukaan jaksa kuunnella mua noin kauaa..:D

   Poista
 5. Miten sua ei oma paino kiinnosta? :) onko se todellisuuden pakoilua. En ole törmänny ihmiseen aikasemmin jota ei kiinnosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö .... miten ois esim se et kattoo peilin ja oman fiiliksen perusteella ? :DD

   Poista
 6. Oot kaunis!! Onko sulla se hopea teleskooppi ripsari vai musta? :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 :) Hmm mulla on vuorotellen kyl niitä mutta nyt taitaa olla hopea!

   Poista
 7. Mä tykkäsin tästä videosta tosi paljon, voisit tehdä useemminkin videopostauksia mun mielestä. Oot sellanen luonnollinen ja niinkun joku sanokin niin ihastuttava, sekä tietysti tosi kaunis :)

  En tiedä onko tää liian henk.koht.kysymys, mutta miten se paniikkihäiriö näkyy sun elämässä/vaikuttaa sun elämään? Ja mitä kautta osasit sitä epäillä ja sait diagnoosinkin sitten? Oon ite pohdiskellu asiaa omalla kohdallani, siis epäilly kyseistä sairautta niin siks kiinnostaa. Tosin mulla on kanssa jotain häikkää ollu kilpirauhasarvoissa ja luin liikatoiminnan voivan aiheuttaa paniikkikohtauksia yms eli tuli mieleen voikohan niillä olla jotain tekemistä keskenään. Etenkin, jos sullakin on häikkää ja nimenomaan tohon samaan suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voinhan mä toki tehdä jos on ideaa tai joku pyytää tekemään jostain aiheesta =) Ja voi kiitos kehuista<3!
   Ei oo kun ite tästä sanoinkin, mutta no, mulla tuli amarillossa sellanen todella todella todella epätodellinen fiilis, paikat puutuili, sydän meinas tulla rinnasta pihalle ja ei meinannu kuulla mitään ja sitten kun en pystynyt syömään, lähdettiin kotiin ja sitten mun oli tarkoitus lähteä äitin luo siksi aikaa kun mies meni salille, niin meidän kodista vajaan kilsan päästä tuli sitten hyperventilaatio. Onneks asun lähellä sairaalaa:D
   Mentiin päivystykseen ja siellä tutkittiin ja sanottiin että sydän on ok mutta veren happipitosuudet kerto sen että oli hyperventilaatio menoillaan. Siitä sitten seuraavana arkipäivänä yksityiselle joka kyllä sanoi ihan ensiksi paniikkihäiriön oireiden perusteella mutta sitten ehdotti mennä kilpirauhastesteihin. Sinne siis ja siellä oli arvot yli viitearvon. Tosin, vajaatoiminnan puolella, mutta mulla ei oo yhtäkään oiretta mikä mätsäis vajaatoiminnan kanssa. Kaikki mun oireet on liikatoimintaan sopivat, kuten just tää sydämen tykytys. Siis onhan tää paniikkihäiriö typerä tauti, kun oma kroppa rupee pelottelemaan että nyt on joku sydänkohtaus, mutta sitten kun sen oppii tajuumaan eikä anna mennä paniikin puolelle niin selvinee puolikkaalla beetasalpaajalla.:) Ainakin toiminut mulla.
   Oltiin tossa viikko sitten toisella yksityisellä, joka on erikoistunut kilpirauhasjuttuihin ja sanoi, että koska mitään vajaatoiminnan oireita ei ole, seurataan tilannetta. Mullakin on tota stressiä kyllä 24/365 että se tekee oman osansa, jotain kolesteroli jutuista oli puhetta tms:D ENNN MMÄÄÄ OO VARMA. Mutta hemmetisti verta otettiin ja tutkitaan vähän perusteellisemmin. Saan tietää ens viikolla tuloksia ja sit katotaan jatketaanko näin vai kokeillaanko jotain ruokavaliota.
   Ja joo, käsittääkseni liikatoiminta ja paniikkikohtaus on ihan mahdollinen kombo, kannattaa tutkituttaa.:)
   Miten toi sitten vaikuttaa mun elämään.. No jaa, emmä oikeen tiedä. Kerran oon joutunu lähtemään töistä kun olo oli niin kurja ja oli kohtaus aluillaan. Mulla tulee sillon tällön ahdistunut olo jossain ruuhkassa mut pysyn järjissäni kyllä. Se alkaa sillä hemmetinmoisella tykyttämisellä. Nukkumaan mennessä alkaa 7/10 kerrasta. Sillon leposyke hyppää 113-115 useimmiten mutta helpottaa vartissa kun ottaa beetasalpaajan. Aika inha vaiva mutta helppo elää sen kanssa.:) Tulipas stoori :D

   Poista
 8. Katoin! Hyvä video :) Ja niinkun tossa joku jo kirjottelikin,niin tosiaan kilpirauhasilla ja paniikkihäiriöllä on tekemistä keskenään, tosin saatoit sen jo ehkä tietääkin. Mulla tutkittiin sillon kans kun oli pahimmat kohtausrumbat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Anni :) Joo, kyllä ne vaan on sit tekemisissä keskenään!

   Poista
 9. En kestä,oot ihana !!!

  VastaaPoista
 10. Just hyvä että oli pitkä video! Enemmä näitä vaa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee =)! Kunhan tulee ehdotuksia!

   Poista
  2. Hiuste laitto video ois esim kiva:)

   Poista
 11. Hyvä video..lisää näitä vaan..oot hyvä esiintyjä :) Katsoin äsken myös mallorcan ostos-videosi ja huomio kiinnittyi sun hienoon kelloon...sellainen kultainen missä om keskellä valkoinen "jana"...:D....onko se Michael Korsin? On varmasti esiintynyt monessa muussakin postauksessa mutta siinä tarttui silmään..on niin kiva.. onko se valkoinen "osio" siinä metallia vaiko jotain muovia/kumia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Yritetään, jos noi leikkaustaidotkin tosta sitten vähän paranis;D Joo, se on Korsin kello! Hmm… Se taitaa kyllä olla vaan kovaa muovia. Ei se mitään kumia tai esim silikonia oo :)

   Poista
 12. Mentiin päivystykseen ja siellä tutkittiin ja sanottiin että sydän on ok mutta veren happipitosuudet kerto sen että oli hyperventilaatio menoillaan...... tarkoitit varmaankin hiilidioksidin määrää, se kohoaa kun potilas hyperventiloi.. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana video, tuli jotenkin niin hyvä fiilis itelle tosta sun ilosesta hömppäilystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ja mä ku luulin olleeni ärsyttävällä tuulella;D

   Poista
 14. Videoehdotuksia:
  Meikkivideo (jossa teet esim normimeikin tai jos et uskalla näyttäytyä klonkkuna niin voisit vaikka esitellä lempparimeikkituotteitas)
  Asunnon esittely
  Laukun sisältö
  Lempiasusteet

  Myös sellaset ihan normi höpöttelyvideot ois kiva, on niin kiva kuunnella sua ja katsoa positiivista hömppää olemustas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukkidoukki, pidetään mielessä!:) On mulla muuten meikkipostaus jossa oon klonkku joten ei oo mitenkään uskaltautumisesta kiinni:)

   Poista
 15. Meikkivideo ois kiva :)

  VastaaPoista
 16. Oot niin asiallinen ja hyvä puhuu !! Lisää videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kuulemma sellanen ihminen joka jakaa mielipiteet mutta kiva että tykkäsit ilmeisesti =) Joo, tulossa on meikkivideo ja sitten kun keksin jotain höpöteltävää niin …:)

   Poista
 17. Hei nyt ehdottomasti lisää videoita tulemaan! Aivan mahtavaa!
  Olet todella luonnonllinen,et teennäinen ja tua noi muutenkin pirtsakka persoona!
  Mahtavuutta olisi nähdä esimerkiksi meikkivideo sinulta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho!:) Tua noi kiitosta vaan ja videoita voidaan tehdä jos ja kun on ideoita…! Ja meikkivideo on tuloillaan..:)

   Poista
 18. Eiköhän tolla "mitä kouluja oot käyny" -kysymyksellä tarkotettu että mitä kouluja oot käyny täällä Porissa, ku noi ala-aste, yläaste lukio jne. nyt on ihan peruskauraa mitkä kaikki jo varmaan on tajunnu....vai etkö kehdannu sanoo et oot käyny meri-porin ni vähän tollee kiertelit xD Ei millään pahalla siis! Just sayin' ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kysyjä olis kuitenkin kysynyt minkä nimisiä kouluja oon käynyt jos olis sellasta halunnut tietää ;) kato kun on muitakin kouluja esim vaihtoehto ammattikoulu amk yliopisto yms :D ulkopaikkakuntalaisia varmaan kiinnostaa käytyjen koulujen nimet..ääälyhoi. mä en todellakaan mitään kierrellyt kun ei oo syytä ?:D ala-aste bss ja kalaholma, yläaste kuninkaanhaka, lukio meri-pori. En ymmärtänyt mitään mikä tossa olis pahalla tarkoitettu. Just saying ;)

   Poista
 19. oot ollu meri-porissa?!:) mitä mieltä m-plukion lopettamisesta? mielipiteitä vaihtoehdoista, jotka aukeaa jos lukio lopetetaan? (meri-porilaiset psylliin vai länsi-pori ja meri-pori yhteiseen rakennukseen jonnekin muualle). olitko normilinjalla, yt vai it?:) t: meri-porin abiturientti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joo =) Noo mitäs mieltä.. Mun mielestä se on kyl aika paska ratkasu, ite rakastin sitä koulua niin paljon, sellanen pieni rauhallinen koulu ja opettajat oli kun kavereita, kaikki oli sovittavissa ja apua sait varmasti kun pyysit. Siks on todellinen harmi, jos kaikki koulut sotketaan sekasin noin. Sillon aikoinaan kun hain lukioon ja kuninkaanhaan lukio lopetettiin ja koulusta tehtiin käsittääkseni 1-9 luokkalaisten koulu, oli kyllä aika jäätävä uutinen. Kouluista halutaan sellanen massalaitos vissiin, niin ettei yksilöitä enää ole ja luokat on isoja, opettajilla ei oo aikaa kuunnella sun kysymyksiä yms. Joten ehkä siksi en haluais että mp lukio lopetettaisiin.. Ei sillä sitten enää väliä mihin kouluun mpn oppilaat menis jos lopetuspäätös nyt tulis..:/ surullista kaiken kaikkiaan.. Ite olin normilinjalla.:) Onnea kirjotuksiin!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)