torstai 23. tammikuuta 2014

Animalistic

Sorry hiljaiselosta blogin puolella, on tehnyt ihan hyvää olla pari päivää hissukseen. Tosin on niin paljon muuta ajateltavaakin nyt kun messutkin lähestyy ja pitäis kaikki saada edes jotenkin sujumaan. On ollu lääkärireissua, pommiin nukkumisia, ihmisten aiheuttamia harmaita hiuksia ja videon leikkaamisen kanssa taistelua. Lääkärireissukin oli oikeen otollinen mun tuurilleni: 
Lääkäri ensin myöhässä 25 min, kyllähän sitä yli sadan euron tuntipalkalla tosin raaskiikin olla. Pelkään yli yli yli kaiken verikokeita. Tai en pelkää, vaan veren otto kuvottaa niin paljon että vaakatasossa on oltava ja silti näkyy tähtiä. Verta otettiin joku 7-8 purkkia ja mä ajattelin, et jea, selvisin! Kunnes kilisee ja hoitajan suusta pääsee sana "oho"- mikä ei vaan voi tietää mitään hyvää.
Joo. Veripurkit siellä sitten lenteli ja arvatkaa nyt mitä se käytännössä sitten tarkottikaan. Toisen käden rei'ittämistä. 
 Alkuviikon asua ja älkää välittäkö housuista, niissä on kynsipölyä ihan hieman vaan, eikä tuo minun rakas kameramieheni sitten viittinyt esimerkiksi huomauttaa siitä. Enivei. Mulla on mun kynsihistorian pisimmät kynnet, varmaan 2,5cm pitkät tällä hetkellä. Tosin.. Kahdessa sormessa vaan kun en kerkeä koskaan kerralla niitä valmiiks tekemään.
Kuvvaaa tullooo kun ovat valmiit!


jenny.


8 kommenttia:

 1. Tää sun blogi on paras. Ainoa silmään pistävä juttu on se, että eikö oikeesti ihmiset kirjota näihin postauksiin mitään juurikaan? Tai siis.. Bloggaaminenhan perustuu myöskin kirjoittajan ja lukijan keskeiseen vuorovaikutukseen. Outoa!! Voi myös olla ettet oo ehtiny tähän postaukseen julkasemaan mitään mutta yleisesti ottaen, aika hiljasta on, vaikka lukijoita kuitenkin löytyy? :P<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, no joo, tähän postaukseen ei tullut muita kun sun ja onhan se joo todella turhauttavaa välillä kun on ite panostanut kuviin ja niiden muokkaamiseen jne niin sitten ei tuu ees mitään negapaskaa:D Ja varsinkin sitten kun kysyn jotain haluttaisko nähä jotain tms niin ei tuu mitään vastausta ni en kysy mittää enää..:D ehkä sit joskus..
   Kiitos kommentistasi:)<3

   Poista
 2. Heeeeei mäki haluan ilmoittaa näin kommentin muodossa, että sulla on ihana blogi! Löysin sun blogin vasta hetki sitten ja muutamat (kymmenet......) postaukset luettuani liityin lukijaksi. Oon kans ihmetelly, miten porukka ei ota kauheasti kontaktia kommenttiboksissa. Sun blogi ansaitsis paljonpaljon enemmän lukijoita ja paljonpaljon kommentteja tänne kommenttiboksiin! Hehe tää oli vaan tällanen ilmoitus, että vaikka en oo aiemmin kommentoinu sun saatika kenenkään muunkaan blogiin, niin tää blogi on yks mun lemppareista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että oot tykännyt:)! Nooo onhan tää vasta vajaan vuoden vanha blogi mutta kyllä silti olis kiva kuulla jotain edes jostain. Turhauttaa ja ei tuu postattua jos ei oikeen innostuta kommentoimaan, tulee pakostakin fiilis että lukeekohan kukaan ees ;D

   Poista
 3. Aivan ihana toi viides kuva!♥♥

  VastaaPoista
 4. Löysin blogis joskus reilu pari viikkoo sit ja luin kerralla varmaan koko blogin läpi :D no en nyt ihan kokonaan mut monii monii postauksii.. Noh sit tuli muuttokiireet jne blogien lukeminen jäi ja nyt eilee aloin ettii sun blogiis :DD Ei tullu nimi mitenkään mielee ja mist tän sillo löysin ja ei jaksanu historiaa hinaa alaspäin.. Meni varmaan 3 tuntii et löysin tän :D:D:D::D:D hyvä etten kiljunu riemusta :D:D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa:D eikä! no mut hyvä et löysit kerran kun noin kovin jaksoit etsiä!:)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)