keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Zebra!

 Joku joskus kysyi, onko mulla koskaan sellasta "lököpäivää"- ja joo, onhan tietty mulla! Tässä olis nyt yks niistä asuista, toki tää on sentään vähän mietitty, on mulla niitäkin että eka löydetty rätti päälle ja tukka nutturalle ja leggarit jalkaan- päiviä. Mutta tää nyt on tällänen "rennompi"(?) asu kun yleensä. 
Onhan tää vähän tällänen yliampuva ja erilainen, mutta eläinkuosien nykyinen rakastaja ja ikuinen heppatyttö, niin mitä voi odottaa, jos on tarjolla heppapaita (joka muuten on raskauspaita..) ja zebrakuosiset aikoinaan bikbokista löydetyt 4 euron paksut leggarit. Lopputulos on sekopäinen, mutta musta hauska ja ainakin erilainen! 
Isäntä kutsui tätä paitaa "kainalokarvapaidaksi", kun nostin käsiäni ylös korjatakseni tota upeeta ampiaispesää pääni päällä, joka on koottu vaan 22 pinnistä. Noiden heppojen ihanat hapsuharjat oli sit sopivasti just kainaloiden kohdalla. Ja nyt mulla on sitten ongelmia käyttää tota paitaa muuallakin kun kotona. 
Tai jos eksyn muualle toi päällä, niin pidän käteni ainakin alhaalla, ettei kukan muu muka vois saada samanlaisia mielikuvia kun rakas miekkoseni.
Paita- Asos.com
Leggarit- BikBok
Kello- MK
Korvikset- Bershka
Kengät- Nelly.com

jenny.

10 kommenttia:

 1. totuus tulee lasten (miehien) suusta :D

  VastaaPoista
 2. :DD:D sama mielikuva tuli tännekin, mutta varmasti vaan siks, että mainitsin sen itse. tuskin muuten ois käynyt mielessäkään.

  VastaaPoista
 3. Eihä nyt lököasuun kuulu herrantähden korkkiksia! :D älyttömän tyhmän näköstä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heittomerkeissä "lököasu" ?:) mä käytän jos haluun vaikka nukkuessakin korkkareita! Ehkä kuitenkin älyttömän tyhmän näköstä olis ollut jos mul olis ollu päällä XL-kokonen huppari ja collegehousut +korot? :D

   Poista
 4. Vitsi mikä söpöläisasu!

  VastaaPoista
 5. haha, en ehtinyt lukea tekstiä ennen kuin katsoin kuvia ja mietin, että "jännälle kohdalle asettuu noi karvat.." - oon selvästi samalla aaltopituudella miehesi kanssa :D

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)