tiistai 3. joulukuuta 2013

The perfect belt

 Koko pari kuukautta kestänyt täydelliseen vyöhn etsintäoperaatio alkoi juurikin tästä Cher Lloydin kuvasta. Näin ensin vain vilaukselta kyseisen vyön ja tiesin tasan kaksi asiaa.
 1) Se oli löydettävä ja saatava
 2) Mutta ehkä kun se on tollasella julkkiksella, on se jonkun huippusuunnittelijan kuitenkin eli olis multa saamattomista.
Vaivuin epätoivoon, kun selattuani monia tunteja käyttäen eri hakusanoja ebayssä ilman yhtäkään tuotetta joka olis edes ollut vähän-sinne-päin. 
Ja mun mottohan on se, että mitä ei ebaystä löydy- sitä et tarvitse. Niinpä asia jäi taka-alalle, nöyränä ja kamppaillun hävinneenä tyydyin täydellisen vyöttömän elämään. 
Kunnes...
Tadaa, melkein samanlainen, ihan inan erilainen vyö tuli vastaan Asoksella (<3). Siis ihan totaalisena vahinkona selailin selkäkivuissani nettikauppoja, huom. tuskin koskaan katson vöitä netistä, mutta nyt olin ilmeisesti niin tylsistynyt että piti selata hela hoito läpi. Ja tästä lähtien nuuskin nettisivuston jokaisen osaston läpikotaisin. Ikinä ei tiedä minkä ohi surffaa. 
(Tilasin muutakin ja tietenkin hyödynsin Ostoshyvitys.fi palvelua!)
 Nyt taas materialisuusonnellisuuden multihuipentuman ruumiillistuma- minä Jenny "en oikeastaan koskaan pukeudu mustaan" meen ihailemaan tota mun vihaamaa cowboy-western-tyylistä täydellistä vyötä.


jenny.

4 kommenttia:

 1. ihana vyö!

  mutta sun tukka taas, se on U-P-E-A! tee joku tutoriali pliis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) apua kun tää tukka oli tällänen nopea kokeilu miten pitää klipsit päässä ja hiukset kiinni ilman, että repii puolet karvoista ja päänahasta irti :D millanen tuto olis hyvä?!?!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)