lauantai 7. joulukuuta 2013

Hei me scrubataan!

Vähän niinkun mun auringonottotaidot on aika heikot, kun on vaan niin tylsää istua paikoillaan, sama pätee myös saunatonttuiluun. 5 min ja pois, kiitti mulle riitti, on vaan niin tylsää! Muistatte varmaan, että treffasin yhden kaverini viikko sitten ja sain häneltä pienen paketin, jossa olisi jotain mitä voisi antaa joululahjaksi. Ja koska viime postauskin koski joululahjoja, niin menköön tämä samaan syssyyn.
Kun kokeilin kyseisiä tuotteita, meni mulla varmaan saunassa yllätyksellisen vartin verran. Isännän kanssa scrubbailtiin siellä, vähän uutta erilaista aktiviteettiä saunaan. Ja tällä aktiviteetillä tarkoitan siis ihon kuorintaa tollasilla saippuan näkösillä palasilla. Mä sain 4 kappaletta kokeiltavaksi, ja isäntä yhden, miehen iholle "sopivamman" ja tuoksultaan maskuliiniseman. Ei siinä siis mitään vikaa oliskaan, vaikka mies vähän mansikalta tai ruusulta tuoksuis. Onhan mun Victoria's Secretin kosteusvoiteetkin loppuneet ihan itsellään. 
Mikä on musta todella outoa.
 Oon aina salaa vähän naureskellut niitä, jotka hassaavat saippuoihin (tms) maltaita, mutta aina sitä oppii uutta itsestään, kunhan kokeilee ensin. Eli syön sanani, nykyään mä ymmärrän suihkutuotteiden merkityksen! On aivan totta, että ihanan tuoksuinen kuorinta tuo pientä luksusta suihkuhetkeen, kuin myös sen jälkeenkin, kun iho on silkin pehmeä ja tuoksuu taivaalliselta. Kyseisillä scrubeilla (jotka ovat nuo ovaalin muotoiset) voidaan kropan lisäksi kuoria myös naama, kuitenkin hieman vähemmän yli-innokkaamin kun meikäläinen, joka jyysti scrubilla naamaa kuin raastinrautaa, ja sain aikaseks pienen haavan leukaani. Ei sen niin väliä, kun oli niin makean makuinen scrubi. 
Tämä alla oleva mansikka on tähänastinen ehdoton suosikkini. Kunpa sen vois vaan syödä. Nam.
 Kuten kirjotinkin alussa niistä mun VS:n kosteusvoiteiden mystisestä katoamisesta, oli isännän pakko esittää scrubin käteensä saatuaan hieman hämmentynyttä, että "mitä tällä nyt muka tehdään". Yea right, ihankun ei kiinnostais ihonhoito, mutta sanottakoon näin, että huolestun lopullisesti vasta kun mun hajuvedet ja meikit alkaa kadota. 
Tyypilliseen suomalaisen miehen tyyliinhän kuuluu hitaasti syttyminen uusiin asiohin, eikä mun miekkonen ole todellakaan mikään poikkeus. Sain käytännössä häävimmin yllyttää sitä kokeilemaan scrubbailua. Tovin kitinän ja valituksen jälkeen kuitenkin oli hänenkin syötävä sanansa. Ja mikä huvittavinta, isäntä on käyttänyt scrubiaan niin paljon, ettei sitä oo kun puolen sentin paksunen köntti jäljellä, ja mulla on melkeen kokonainen mansikkascrubi vielä! 
Ihonhoitotuotteet ei ehkä nyt olekkaan nro 1 vaihtoehto miehelle joululahjaksi, mutta näköjään sellaisetkin sitten kelpais.
 Äitille, mummulle, anopille, kaverille, poikaystävälle, sisaruksille, oikeastaan kaikki varmasti käyttävät suihkusaippuaa, joten eiköhän sellainenkin olis kiva joululahja. Kaksi alempaa kuvaa ovat siis suihkusaippuoita kevyellä kuorinnalla. Scrubit ovat tarkoitettu siis vaan kuorintaan, ei varsinaiseen pesuun. Suihkusaippuoissa on huomattavasti vähemmän noita kuorintarakeita, tarkottaen esimerkiksi mansikan- ja unikonsiemeniä.
 Kaikki tuotteet löytää TÄÄLTÄ. Myynti on toistaiseksi internetluontoista, ja tuotteet postitetaan tilaajalle. 
Itse aion tehdä pienet somat paketit parille ihmiselle näistä ihanista näyttävistä, hieman erilaisista suihkutuotteista. Joku pieni kori tai kippo, pohjalle koristekiviä ja saippuat sinne, folio päälle, narua ympärille ja volá. Ei aina sitä samaa The Body Shopin tuotteita, vaan kerrankin suomalaisen pienyrittäjän tuotteita.

Ihana, erilainen lahja.

jenny.


4 kommenttia:

  1. Mustikka-scrubi kuullostaa ihanalta!

    VastaaPoista
  2. Hahaaa, laitoin aivot raksuttamaan ja tiedän kenet treffasit! :D ps. mansikka on munkin lemppari

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)