keskiviikko 18. joulukuuta 2013

..And the winner is!

 Isännän kanssa suoritettiin tää arvonta perinteisin paperilappu ja hattu-meiningein ja voi pojat, miten ja ylipäätään miksi mua jännitti suorittaa se?! Olisin halunnu että kaikki vois voittaa jotain mutta.. Ei se vaan oo mahdollista. Seuraava arvonta vois olla blogin yhden vuoden olemassaolon kunniaksi helmikuussa. Yritän keksiä vähän jokaista jokaiselle, kun näissä kengissäkin rajotti toi koko tietty. 
Mutta asiaan! Voittajat on siis arvottu ja voittajille on laitettu spostia. Toivon pikaista vastausta että saan postitettua ihanuudet heti huomenna!
(Mun sähköpostissa on joku häiriö tällä hetkellä, eli voittajat voivat myös laittaa yhteystietonsa kommenttiboksiin. Kommenttiasi ei julkaista.)

jenny.


4 kommenttia:

 1. Rakastan sun blogia!! Ehdottomasti suosikki blogini tämä! Voisitko joskus tehdä postauksen siitä kuinka tehdääm rakenne- tai geelikynnet? Siis niinkuin alusta loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti :)! Tuskin tuun tekemään, kuitenkin toi youtube on täynnä kyseisiä videoita:)

   Poista
  2. Huhuh...ajatteliko joku oikeesti että Jenny opettais ammattinsa ihan ilmaseks täällä muille. ..vaikka tuohon pisteeseen jossa Jenny on taidollaan niin vaaditaan hirmuisesti harjoittelua ja luontaista lahjakkuutta!! Ette te pyydä kampaajia tai hierojiakaan ym tekemään mitään opetusvideoita heidän työskentelystään... :)

   Poista
  3. Oon kieltäytyny ihan maksuakin vastaan opettamasta kellekään:D En halua syitä niskoilleni jos ei homma toimikkaan toisella mun tekniikkaa hyödyntäen. Ja tosiaan kun sitä koulutusta ei ole niin en varsinkaan aio opettaa..:) Ja kuitenkin kun netti on pullollaan noita eri step by step videoita!
   Kiitos sulle:)!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)