maanantai 23. joulukuuta 2013

23/12/13

Nyt tulee niin joulusia kuvia että alta pois! Ihan on meinaan sellanen fiilis että olis jouluaatto huomenna, eikun eikun.. Vai ei mittää syksytouhui olis kuitenkin? 
Emmä teistä tiedä, mutta mulla ei ainakaan oo joulufiilis oikeen huipussaan.. Täytyy sanoa, että vaikka pari päivää sitten sekoilinkin joulukoristeiden laittamisella niin kuusi jää kyllä varastoon tänä vuonna. Ei kerennyt laittamaan, eikä sillä että olisin sitä aikaa mistään hakenutkaan.
Ei maalata piruja seinille, sillä huomenna saattaakin olla taas toinen ääni kellossa kun pääsee aamusaunaan, sitten aamupuurolle äitin luokse ja sitten laittaudutaan ja sitten kerätään lahjoja kuusen alle, mikä vääryys että pikkuveli kohta 15v ei enää usko joulupukkiin, niin eipä meille sitten sellasta tulekkaan. Ja sitten keräännytään joulupöydän ääreen koko hela suku. Äiti on taas laittanut varmasti pöydän niin koreaksi että huhheijjaa. Nyt kun tätä kirjottaa ja toteuttaa mielikuvat päässään niin jostain kumpuaa sellainen lapsenomainen joulun odotus. Jotenkin se joulu nyt vaan on joulu. Koko perheen yhdessäoloa, jota on tänä päivänä todella harvassa. Saa vaan olla ja mahat täynnä sitten avata paketteja ja vetää paketista löytyvät upouudet yökkärit päälle. 
Yöpuku on kyllä sellanen lahja, joka löytyy joka vuonna paketista.
Takki- Lindex (-50%!!)
Kengät- Nelly.com
Hattu- Lindex (-70%!!!!!!!)
Wet Lookit- NewLook
Karvareuhka- eBay
Neule- Kappahl

 Nyt haluan toivottaa teille jokaiselle Ihanaa Joulua!<3 
Nauttikaa ja syökää navat täyteen hyvällä omallatunnolla. Nauttikaa läheistenne seurasta. Baariin pääsee vuoden kaikkina muinakin päivinä.jenny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)