keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Viimiset kuvat

Koska nyt on vaan todettava, että ei se kesä enää palaa, ja mun rusketus on jo olematon, on hyvä ommella haavat kiinni ja julkasta viimeiset lomakuvat Mallorcalta. Tämän jälkeen kohti joulua, joka btw onkin sitten reippaan kuukauden päästä. Kysympähän vaan, millä järjellä.

 jenny.

9 kommenttia:

 1. mitkä noi sun ripset on ?!?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tiesin että joku tulee niistä sanomaan jotain :D Mutta siis, ripsienpidennysten jälkeen ihan vähän vaan kärsineet ja sojotti joka suuntaan :/

   Poista
  2. ne sojottaa aina joka suuntaan.

   Poista
  3. Aaaa, ok, kiitos tiedosta:D kyllähän ne ripsienpidennykset sojottaa joo joka suuntaan mut ei kai omat nyt sentään? ;) ellet sitten tiedä paremmin?

   Poista
 2. Sulla on ainakin ollu eri asukokonaisuuksia mukana vaikka muille jakaa! Ihanaa katsoa muiden lomakuvia kun näkee eri vaatetuksia, asusteita jne, eikä vaan sitä yhtä ja samaa maksimekkoa joidenkin räpyläsandaalien kanssa joka lomapostauksessa x) Jos nyt yhtään ilmaisin itseäni sillai et joku muukin ymmärtäis!:D Mut pakko kysyy että mistä toi ihana kultanen rannekoru on ?:) Mikä näkyy esim. kolmanneks vikassa kuvassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en tykkää kulkea samoissa rytkyissä kahta viikkoa, oli kuinka lomalla tai ei :D Ahdistais ihan sikana.;D Ymmärsin siis mitä selitit. Hmm.. nyt pistit pahan!! Oliskohan ollu joku lindex, kappahl tms joskus aikojen saatossa :)

   Poista
 3. En kestä kuinka ihanan näköstä! Pakkko päästä ulkomaille! =D

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)