perjantai 15. marraskuuta 2013

The royal blue

© Milla Grönman
© Milla Grönman

 Vähän erilaista asua ja vähän erilainen pikamoi-postaus, sillä muutaman tunnin päästä lähdetään kruisailemaan kohti Helsinkiä. Mulla on vaan litra batteryä ja purkillinen kofeiinipillereitä mukana. Ja nyt aloin hetki sitten epäröimään asuani. Jonka. Piti. Olla. Täydellinen. 
Missä vaiheessa naisen elämästä on tullut näin vaikeeta?! Terveisin haluaisin palata aikaan kun rintsikoista ei ollut tietoakaan, kolmiraita Adidas-tuulipuku oli IN ja käpylehmien kesyttäminen ainoa puuha, jos ei lasketa hetkiä kun raavit puusta kaarnaa ja mussutat tyytyväisenä sitä, ajat tukka hulmuten "crossimäkiä" mummupyörällä vähät välittäen tuleeko sitä maata maistettua ja polviin vekit. Sama se nyt jos muutama etuhammaskin siinä samalla sitten vaihtais asemaansa.. Aikaan, jolloin äiti soitti, että kotiin heti, siihen aikaan kun salattujen elämien alkaminen oli yhtä kuin kotiin tuloaika.
Nyt meen tekemään niinkin tärkeitä päätöksiä kuin mitä laittaa päälle.. Huoh!


jenny.

9 kommenttia:

 1. Hei! Blogisi on todella ihana, vaikutat hyvin mukavalta henkilöltä. Liityin lukijaksesi nähtyäni Mallorca ostosvideosi. Ihania vaatteita! Yksi asia minua kuitenkin häiritsee. Muukuvasi ovat kyllä tarkkoja (esim. kynsikuvat), mutta asukuvasi ovat tähän mennessä aina olleet sumeita. Kyllä kuvista näkee, mitä sinulla on päällä, ei siinä mitään. Näyttää vain, että kuvista puuttuisi se ihan viimeinen tarkennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hmm.. mulla kuvat on ainakin ihan ok tarkkoja, eikä kukaan muu oo kommentoinu samasta kun sä:o täytyy tutkiskella.

   Poista
  2. Klikkaamalla kuvan auki laatu paranee!

   Poista
  3. Mullakin muuten on epätarkkoja ku kännykällä aina lueskelen näitä (en omista konetta) mut sit ku painan kuvaa et se on isompi niin on hyvänlaatunen :o

   Poista
  4. Mullakin on puhelimella oikeestaan kaikkien kuvat huonoja mut koneella näkyy selvinä:o emmää ala

   Poista
 2. en voi kiittää sua tarpeeks kuinka paljon sä annat mulle inspiraatiota niin pukeutumiseen ja kauneuteen ku muihinki asioihin :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) taidan rakastaa sua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iiiso hymy.:D Mutta kiitos kiitos itsellesi :)

   Poista
 3. Samaa mieltä crossimäistä ja salkkareista...ja rintsikoista :D
  t. kalaholmalainen

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)