tiistai 26. marraskuuta 2013

Rahaa takaisin ostoksista?

Sain yhteydenoton Ostoshyvitys.fi:ltä, ja he kysyivät olisinko kiinnostunut tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Yritys ei ollut mulle entuudestaan tuttu, mitä nyt mainoksia olin nähnyt ja muutamassa muussa blogissa on ollut, mutta jostain syystä ei oo keskittyminen riittänyt lukasemaan sen tarkemmin juttua. Nyt kun olen tutustunut yritykseen enemmän niin voihan sitä itseään taas taputtaa olkaapäälle "hyvä idiootti, hyvin skipattu teksti"- tajutessani että Ostohyvitys.fi palauttaa tietyn bonuksen ostosummasta takaisin tilillesi. Eli en ees halua tietää kuinka monta dollaria mun tekstin lukemattomuus on mulle maksanut. 
Tiedän, on äärettömän tylsää lukea tällästä tekstiä, sanoja ja lukuja, numeroita ja prosentteja, mutta ihan tosi, en haluu teille samaa ärsytyksen tunnetta, jonka koin kun tajusin että ostoksista saa rahaa takaisin. 
Esimerkiksi ostamalla Ostohyvitys.fi:n kautta Nelly.comista 100 eurolla, saa tililleen takaisin 11,5 euroa. Nyt joku ajattelee, että onpas pieni raha, mutta hei, kuinka helppoa nettishoppaaminen on, ja kuinka usein oikeasti ihmiset vinguttavat näkymätöntä rahaa netissä? 
Mä kiinnitin tähän huomiota jossain vaiheessa. Kyllä kun mäkin esim. Nellyltä tilaan sillon tällön alestakin isompia ostoksia niin olishan se ihan kiva saada jotain takaisin. "Tyhmän" blondin matematiikkaankin menevää kaavaa, rahaa takaisin ostoksista ilman palautuksia. Ja nyt se mahis on. 
Yhteistyökumppaneita
Yllätyin miten monet eri yritykset tekevät yhteistyötä Ostoshyvityksen kanssa. Joukosta löytyi kaikille tuttu Nelly.com, Rapunzel of Sweden ja vaikka The Body shop. Kaiken kaikkiaan yli 450 verkkokaupasta löytyy aivan varmasti jokaiselle jotain, sillä voit hyödyntää Ostohyvitystä aina hotels.comista Sonyyn. 
Nyt olisi hyvä hetki tutustua Ostohyvitykseen vielä tämän vuoden puolella, sillä kun liityt ja keräät ensimmäiset bonukset, saat ilmaisen Fazerin suklaalevyn. Itse aion ainakin hyödyntää palvelua tulevaisuudessa rutkasti. Vaikka en olekkaan pitkään aikaan tehnyt ostospostauksia, olen (salaa) nettishoppaillut tuttuun tapaani, mutten ole vain jakanut ostoksia teidän kanssa, koska tuli niin paljon kitisemistä ostostavoistani. Vaikka olen kertonut tilaavani netistä siksi, että tuotteet on edullisempia ja erilaisia mitä muilla ei ole, niin ei oo mennyt jakeluun osalle ihmisistä, niin nyt voin vielä heittää kirsikan kakun päälle, että hei, saan ostoksista vielä rahaakin takaisin.
Eli nyt hyödyntämään selvääkin selvemmät rahanarvoiset edut Ostoshyvitys.fi:n kautta, ja lisää voit lukea TÄÄLTÄ ! Ilmaisen suklaalevyn lunastat vaan ja ainoastaan tämän blogin linkin kautta.


Tajusin myös äsken tässä näin, että kuinka hyvä tämä onkaan varsinkin nyt joulun alla, eli ihania hetkiä jouluostosten parissa.


jenny.

4 kommenttia:

 1. miten mä saan sen suklaalevyn:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaalevyn saa Ärrä-koodina, jolla sen voi lunastaa miltä tahansa R-Kioskilta Suomessa 31.1.2014 mennessä :)

   Poista
 2. Oon kans hervoton nettishoppailija..ja muutenkin.. ei mitään tolkkua :D mut se on vaan niin rentouttavaa ja mieltä piristävä! Kävis kyllä noi sun upeet vaatteet ja tyyli! Wau

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etten oo ainoa ongelmani kanssa :D!! Nettishoppailu on kyllä aivan totaalisen petollisen helppoa…. Mutta hei kiitos sulle<3

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)