torstai 21. marraskuuta 2013

Hattuhead

 Selkävammainen täältä hei kirjottelee niin pian kun istualtaan vaan kykenee, eli mitään tärkeetä ei oo tiedossa. Ainoo juttu mikä pitää teidän kanssa on vaan se, että aina kun katon näitä kuvia mulle tulee mieleen se, kun mun iskä näki ton hatun ekan kerran ja kysyi huvittuneena että oonko tosissani pitänyt sitä päässäni ja mä katoin suu ammollani, että tottakai! Yks parhaimpia löytöjä hetkeen eikä tollanen juntti voi ymmärtää minkään päälle mitään tietenkään... (kun iskä luet tän, älä ota herneitä nokkiin<3)
Myöskin talouteni toinen jäsen, kakslahkeinen sanoi, että hänelle tulee joku viidakkoseikkailija mieleen tästä hatusta! Sano se jonkun nimenkin, mutta jokseenkaan ei kiinnostanut painaa mieleen sitä. 
Eli meillä ei miehet sulattaneet hattuani ollenkaan. Arvatkaas vaan, oonko kuinka paljon siis pitänyt hattua? Lähes tulkoon nukkuessanikin. Ihan vaan ärsyttääkseni isäntää, koska sitä ärsyttää se, että mä ärsytän sitä tahalleen pitämällä hattua päässä 24/7. 
Halvat on meinaa huvit.

 jenny.

17 kommenttia:

 1. Ompa ihana asu! Rakastuin tohon liiviin ja noihin kenkiin! :)

  VastaaPoista
 2. indiana jones :D
  http://www.vox.hu/newvox/wp-content/uploads/2010/08/Indiana-Jones-2-Temple-Doom-1604.jpg

  VastaaPoista
 3. Just kiva hattu :) Koska mennään taas fotoilee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii sitäpä, mut ei nikke ymmär.. Niinpä!! Laita mul viestii fbs kun oot porissa, tuun millon vaan<3

   Poista
 4. Tosi cool asukokonaisuus! Ja toi hattu, ihana Wild West- henkinen <3 xD

  VastaaPoista
 5. Toi hattu on ihan mahtava! Mistä moisen oot löytäny?

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi sul on ihania vaatteita ja miten KUKAAN voi olla noin kaunis <3 :) Onko sulla ollut koskaan iho-ongelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niitä on vähän kyllä kertynyt;D voi kiitos sulle<3 No oikeestaan ei oo mitään sellasta aknea ollut, mitä nyt teini-iässä pientä ja isompaakin näppyä ja inhottavia miiliumeja poskipäissä mutta nyt oikeestaan on vaan sillon tällön jotain kökkömönkiäisiä. Sellasia ihania kraatereita, että koko naama turpoo kun yks finni tulee.:D Koko naaman töhnät kokoontuu samaan paikkaan, jes. Mutta siiis, taas meni vähä jaaritteluks, mutta joo ei kokonaisvaltaista ongelmaa oo silleen ollut, mitä nyt vähän väliä edelleen on näpykkää siellä täällä.:)

   Poista
  2. kiitos vastauksestasi :)

   Poista
 7. Indiana Jones, absolutely ! (: Tollaset ees vähän erikoisemmat vaatekappaleet on nimenomaan just parhaita, kun niillä saa todella tavallisista kokonaisuuksista mielenkiintoisempia (:

  VastaaPoista
 8. Minkä merkkinen ja sävyinen toi sun huulipuna on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö! Mä menin katkasemaan sen niin viskasin sen jo menemään.. Mutta hmm. oliskohan lorealin? Sellaseessa kultasessa pakkauksessa.

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)